POZDRAWIAM
Skład na sezon 2006
JA JESTEM OPTYMISTĄ MYŚLĘ ŻE SPONSORZY JAK ROWNIEZ DZIALACZE WIEDZA CO ROBIA I WIEDZA ILE KASY JUZ WYLOZYLI I NIE DOPUSZCA DO TEGO ZE TŻ NIE AWANSUJE DO E-LIGI MYSLE ZE NAZWISKA SAME NIE POJADA[ostrow i zielonka] A NASI DZIALACZE JESZCE NAM SPRAWIA NIE JEDNA MILA NIEPODZIOANKE KONTRAKTUJAC ZNAKOMITYCH ZAWODNIKOW
POZDRAWIAM
POZDRAWIAM
Kur... skonczcie z tym Sullivanem. Ryan wykrecil 2 srednia w extralidze, a wy bierzecie go do lubelskiego skladu
Przeciez juz niektorzy sie nastawili, ze on tu przyjdzie... a rzeczywistosc stanie sie okrutna (bo zamiast niego bedzie Fekete) i co...
samobója sobie strzelicie
Bez przesady z tym optymizmem, trzeba troszeczke realniej spojrzec na swiat.
Wątpie czy starczy nam srebrników na Lorama - zwłaszcza ze Leszno także jest zainteresowane (jak wróble ćwierkają).W sezonie należy budować dobra atmoseferę wokół lubelskiego żużla i walczyć o jak najlepszą pozycję.Wszyscy wiemy że póki Sipma będzie sponsorem głównym zawsze jakiś Ostrów przebije nasze propozycje.
Nie piszcie, że mamy szanse, że nazwiska nie jadą itd. Nie widzę możliwości nawet na podjęcie walki z Ostrowem, może w Lublinie zrobimy te 40 pkt.
Czemu nie zauważycie tego, że nasz Lider - Knapp (z całym szacunkiem dla niego) prezentuje poziom zbliżony do najsłabszych seniorów Ostrowa - Węgrzyk (bo od Szczepaniaka jest chyba ciut słabszy
) Sezon 2006 to tylko i wyłącznie walka o 3 miejsce, a nawet może i to nie jeśli nasi włodarze się nie sprężą.