Harry, gadales jakies pierdoly?
Spotkanie Forumowiczów
- Łoptymista
- Trener
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
No i widzisz Gelu, nie było okazji pokazać Ci falubiaziaka. Ale nic straconego, spodobał mu się klimat i pewno za tydzień też wpadnie
Co do spotkania - ja się zmyłem wcześniej, ale byłem zawiedziony. Odzewu praktycznie brak. Może za tydzień się więcej ludu pofatyguje?
Co do wzmocnień - ja też wiem! ja też wiem! Ale nie powiem

Co do spotkania - ja się zmyłem wcześniej, ale byłem zawiedziony. Odzewu praktycznie brak. Może za tydzień się więcej ludu pofatyguje?
Co do wzmocnień - ja też wiem! ja też wiem! Ale nie powiem
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
wojtas pisze:Sting126 pisze:PS. uznalismy wczoraj,ze grzesieck jakis taki z twarzy do Ciapka podobny...
Czyli wychodzi na to ze Grzesieck jest z twarzy mieszanka urody Grzesia Rasiaka i Kuciapy![]()
A idz Ty Grzechu z takÄ… urodÄ…...
![]()
to sa jakies pomowienia :> juz raz od Stinga i Gosi uslyszalem, ze do Czerwinskiego jestem podobny, moglibyscie sie w koncu ode mnie odpierdolic i zajac podobienstwem Mikasa do Krzysia Wrony
METHANOL ADVENTURE TEAM
grzesieck pisze:Zachecam wszystkich do uczestnictwa w spotkaniu "Na Strychu" 17.12.2005. Gosciem specjalnym bedzie Maciej Kuciapa, kazdy fan zuzla bedzie mogl zrobic sobie z nim zdjecie, poprosic o autograf lub kopnac w dupe.
Bo wyciÄ…gne moje zaskurniki i pofatyguje sie na pianke do Lublina i troche rozrywki z panem Q. hehe
Ale tak czytając wasze posty to wyczówam że sobotnia impreza była troszke lepsza niż średnia ale nie najlepsza !!
P.S.
Była policja?? Bo jak nie to jednak się kipesko bawiliście hehe

PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade
NSN
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
Sorry za maly OT ale mam wazne ogloszenie, a poniewaz wsumie chodzi o spotkanie sie z forumowiczem [i zalezy mi zeby ktos to jednak przeczytal] pozwolilem sobie napisac w tym topic'u.
Rozchdzi sie mniejwiecej o to, ze mozna duzo zyskac
Mozna poznac mnie osobiscie i mozna zasluzyc na moj uscisk dloni.
Jak? Banalnie proste
Wystarczy bys studentem UMCS i wypozyczyc jedna ksiazke z bibloteki uniwerku. Publikacja ta niezwykle istotna dla mojej pracy naukowej jest chwilwo niedostepna w Warszawie [jedyny egzemplarz bedacy w posiadaniu UW 'zaginol' a Bibloteka Narodowa swojego egzemplarz nie chce wypuscic ze szopnow]. Jutro wybieram sie do Lublina i ksiazke odebral bym osobiscie. Nastepnie przetrzymal bym ja maksymalnie tydzien po czym odeslal bym ja poczta a jesli Bog da a partia pozwoli moze odtransportowal bym ja osobiscie...
Obiecuje, ze ksiazke zwroce w stanie niepogorszonym [znecac sie bede juz tylko nad skanami].
Nauka Polska bedzie wdzieczna za pomoc
ps. Sprawdzilem w Biblotece UMCS ksiazka jest dostepna, mozna ja wypozyczyc
Rozchdzi sie mniejwiecej o to, ze mozna duzo zyskac
Jak? Banalnie proste
Obiecuje, ze ksiazke zwroce w stanie niepogorszonym [znecac sie bede juz tylko nad skanami].
Nauka Polska bedzie wdzieczna za pomoc
ps. Sprawdzilem w Biblotece UMCS ksiazka jest dostepna, mozna ja wypozyczyc
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.