Teraz potrzebujemy zawodników głębokiej drugiej linii, którzy zgodzą się na kontrakt bez kasy za podpis i bez określonej liczby spotkań. Dlatego wszystkie Bjerre, Gjedde czy Zorra trzeba włożyć między bajki, podobnie juniorów klasy Kennetta i jak sądzę seniorów typu Czerwiński. W miarę przyzwoitymi obcokrajowcami, którzy jeszcze zostali i mogliby teoretycznie przystać na te warunki są Davey Watt i David Howe (a do dzisiaj również Chris Harris).
Skład na sezon 2006
Trzeba przyznać, że na papierze skład wygląda obiecująco, a jakie będą efekty zobaczymy na wiosnę. W każdym razie na pewno będzie ciekawie, a ile gwizdów na prezentacji w Zielonej i Gorzowie
Teraz potrzebujemy zawodników głębokiej drugiej linii, którzy zgodzą się na kontrakt bez kasy za podpis i bez określonej liczby spotkań. Dlatego wszystkie Bjerre, Gjedde czy Zorra trzeba włożyć między bajki, podobnie juniorów klasy Kennetta i jak sądzę seniorów typu Czerwiński. W miarę przyzwoitymi obcokrajowcami, którzy jeszcze zostali i mogliby teoretycznie przystać na te warunki są Davey Watt i David Howe (a do dzisiaj również Chris Harris).
-
Holly
David Howe napewno byłby lepszy od Shieldsa , to jest moja opinia , ale już za późno
A co do juniora to trzeba ściagnąć tego Kennetta , bo Tomicek może sobie nie poradzić , moim zdaniem jest słabszy od objeżdżonych juniorów Gorzowa.
O Czerwińskim była mowa , gdzieś czytałem że jest już dogadany z Rybnikiem i to jest kwestia czasu.
A co do juniora to trzeba ściagnąć tego Kennetta , bo Tomicek może sobie nie poradzić , moim zdaniem jest słabszy od objeżdżonych juniorów Gorzowa.
O Czerwińskim była mowa , gdzieś czytałem że jest już dogadany z Rybnikiem i to jest kwestia czasu.
No no.Jeśli to prawda to już mniej obaiwam sie,że Świst zrobi nas w balona!!Ale Kasiński po ostatnim biegu Piotra bedzie musiał stać odrazu w parkingu z kopertą z pieniążkami za punktówkę.Robal666 pisze:. Jeleniewski chyba zwariował bo chce dużo kasy za podpis a Świst .... nie wziął nic.
Holly pisze:A co do juniora to trzeba ściagnąć tego Kennetta , bo Tomicek może sobie nie poradzić , moim zdaniem jest słabszy od objeżdżonych juniorów Gorzowa.
boxing napisał/a:
A co w takim razie mozesz powiedziec o wymaganiach niezlych (i wymienianych na forum) juniorow - Sebastiana Aldena, Edwarda Kennetta, Troya Batchelora? Jest szansa?
harry
Problem polega na tym, że oni od razu chcą mieć minimum 10 meczy. A te są u nas w zasadzie rozdzielone.
Nie rozumie dlaczego priorytetem nie był Kennett tylkoTomicek
sklad okresle jakos bardzo ciekawy , az jestem bardzo ciekawy jak to wszystko zweryfikuje tor, bo moze byc bardzo roznie. mam nadzieje,ze swist majac u boku innego eks-ekstraligowca czyli j.rempale bedzie chcial pokazac ze nadal jest solidnym zawodnikiem, a co do charakteru twistiego - byleby nie psul atmosfery, robil tak potrzebne punkty i bedzie git
.. jednak jedno jest pewne, decyzja o "otwarciu granic"doprowadzila to znacznego uatrakcyjnienia rozgrywek w 1 lidze ... druzyny kompletuja naprawde ciekawe ekipy (czesto smiem twierdzic od tych ktore beda w ekstralidze) i przed nami wiele niezwykle interesujacych spotkan..
i jeszcze jedna kwestia, kto by pomyslal jeszcze z ubieglym roku , ze taki swisty, krzyzaniaki, robackie itp zawitaja na 1wszo ligowe stadiony ... ale to tylko z korzyscia dla kibicow
.. jednak jedno jest pewne, decyzja o "otwarciu granic"doprowadzila to znacznego uatrakcyjnienia rozgrywek w 1 lidze ... druzyny kompletuja naprawde ciekawe ekipy (czesto smiem twierdzic od tych ktore beda w ekstralidze) i przed nami wiele niezwykle interesujacych spotkan..
i jeszcze jedna kwestia, kto by pomyslal jeszcze z ubieglym roku , ze taki swisty, krzyzaniaki, robackie itp zawitaja na 1wszo ligowe stadiony ... ale to tylko z korzyscia dla kibicow
Dyrektor powiedzial:
”Znaczy chcielibyÅ›my postawić kropkÄ™ nad „i”. Rozmawiamy z jednym dobrym Polakiem z zewnÄ…trz. Rozmowy sÄ… w toku, które zawsze sÄ… bardzo ciężkie i nie wiadomo, jaki bÄ™dzie tego finaÅ‚. Również nie zamykamy drogi zawodnikom, którzy do tej pory startowali w Lublinie. JeÅ›li wyrażą chęć walki o wejÅ›cie do skÅ‚adu to przed nimi otwarta droga.
Czyli istnieje mozliwosc, ze dolaczy do nas senior 'dobry'. Dobry IMO to taki robiacy 10+ ptk w meczu... Ciekawe o kim mowa
Pozatym calkiem zadowolony jestem, nie jest zle
”Znaczy chcielibyÅ›my postawić kropkÄ™ nad „i”. Rozmawiamy z jednym dobrym Polakiem z zewnÄ…trz. Rozmowy sÄ… w toku, które zawsze sÄ… bardzo ciężkie i nie wiadomo, jaki bÄ™dzie tego finaÅ‚. Również nie zamykamy drogi zawodnikom, którzy do tej pory startowali w Lublinie. JeÅ›li wyrażą chęć walki o wejÅ›cie do skÅ‚adu to przed nimi otwarta droga.
Czyli istnieje mozliwosc, ze dolaczy do nas senior 'dobry'. Dobry IMO to taki robiacy 10+ ptk w meczu... Ciekawe o kim mowa
Pozatym calkiem zadowolony jestem, nie jest zle
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
To ciekawe co będzie jak się spotka 5 dobrych lubelskich seniorów (każdy na 10+ punktów) w jednym meczu z 5 bardzo dobrymi seniorami Ostrowa albo Zielonki (każdy na 12+ punktów)bkapusta pisze:Czyli istnieje mozliwosc, ze dolaczy do nas senior 'dobry'. Dobry IMO to taki robiacy 10+ ptk w meczu...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
meesha pisze:To ciekawe co będzie jak się spotka 5 dobrych lubelskich seniorów (każdy na 10+ punktów) w jednym meczu z 5 bardzo dobrymi seniorami Ostrowa albo Zielonki (każdy na 12+ punktów)bkapusta pisze:Czyli istnieje mozliwosc, ze dolaczy do nas senior 'dobry'. Dobry IMO to taki robiacy 10+ ptk w meczu...![]()
Wychodzi wynik jakieÅ› 55:65
Noooo to zapowiada sie ciekawy sezon
Swoja droga szkoda, ze nie bylo relacji live z konferencji. jakas kamerka internetowa czy cos... Wkoncu mamy 21 wiek ;]
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
Robal666 - Jestes dobrym informatorem, bije sie w piersi ze mowilem co innego
Mam nadzieje ze tak bedzie dalej
Co do zakladu i czteropaku, to na poczatku myslalem ze przegralem i juz szykowalem kase na czteropak, ale jednak.... Jeleniewski nie podpisał, a twierdziles ze podpisze 6 w tym Jeleń!
To tak w kwestii formalnej. Ma ktos na forum aplikacje sędziowską albo inne uprawnienia zeby rozsądzić kto wygrał??
Nawiązują do składu, to nawet zachciało mi sie zrobic cos takiego:
http://img205.imageshack.us/img205/5606/tsipma8zo.jpg
Skład juz jest silny, ale trzeba nam jeszcze rezerwowego na pozycje 8/16. Jesli Jeleniewski chce za duzo, to jestem zwolennikiem Kenneta na tą pozycje!!
Gratulacje dla zarzÄ…du i wszystkich ktorzy mieli wklad w budowanie tego zespolu.
Nawiązują do składu, to nawet zachciało mi sie zrobic cos takiego:
http://img205.imageshack.us/img205/5606/tsipma8zo.jpg
Skład juz jest silny, ale trzeba nam jeszcze rezerwowego na pozycje 8/16. Jesli Jeleniewski chce za duzo, to jestem zwolennikiem Kenneta na tą pozycje!!
Gratulacje dla zarzÄ…du i wszystkich ktorzy mieli wklad w budowanie tego zespolu.

Ma ktoś zdjęcia Davida Norrisa??bo nie wiem jak on wygląda.A jak ktoś jeszcze ma zdjęcia Andreas Messing i Lubos Tomicek to też niech wrzuci.
TÅ» sipma Lulbin
TÅ» sipma Lulbin
Ostatnio zmieniony 18 grudnia 2005, o 10:43 przez jakubeK, łącznie zmieniany 1 raz.
- _piotrusss
- Kadrowicz
jakubeK pisze:Ma ktoś zdjęcia Davida Norrisa??bo nie wiem jak on wygląda.A jak ktoś jeszcze ma zdjęcia Andreas Messing i Lubos Tomicek to też niech wrzuci.
Messing:
Norris:
Tomicek:

Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Chyba zakład przegrałes mimo ze Jelenia tu brak (widac go atak zimy zatrzymał i nie dojechał hi hi bo miał najblizej) choc nie jest powiedziane ze jeszcze nie podpisze
Tak czy siak informacje podał pewne i dokładne Piwo odemnie ma Bankowo za poinforowanie na forum a nie pisanie wiem ale nie powiem bo tamto bo sramto
Powiedział i chwała mu za to
Tak czy siak informacje podał pewne i dokładne Piwo odemnie ma Bankowo za poinforowanie na forum a nie pisanie wiem ale nie powiem bo tamto bo sramto
Powiedział i chwała mu za to
Pytanko do GAWRZYKA lub kogos z działaczy!!!!!
Czy nadal obowiazuje ta niezapisana zasada ze w meczu wystawiamy tylko 2 obcokrajowcow a reszta to polacy? czy ilu kto chce?
A swoja droga jesli tak bedzie to ciekawe jak długo i kto poierwszy złamie słowo "bo nie takie rzeczy prezesi sobie obiecuja" a potem kazdy sobie robi co mu pasuje
Czy nadal obowiazuje ta niezapisana zasada ze w meczu wystawiamy tylko 2 obcokrajowcow a reszta to polacy? czy ilu kto chce?
A swoja droga jesli tak bedzie to ciekawe jak długo i kto poierwszy złamie słowo "bo nie takie rzeczy prezesi sobie obiecuja" a potem kazdy sobie robi co mu pasuje
Jestem pod wrazeniem
Szczerze mowiac nie wierzylem, ze Swist podpisze w Lublinie...a tu taka niespodzianka. Jego wczesniejsze wypowiedzi na temat startu w TZ, to widocznie byla taka zaslona dymna
Sklad sie powieksza, wiec bedzie ostra rywalizacja na treningach, ktorej brakowalo w ostatnich latach.
Zastanawiam sie tylko kto ma byc ta kropka nad "i"... Czerwinski
Stojanowski
Pecyna
Pozyjemy zobaczymy.
PS. Moze Grudziadz celuje w extralige z tym skladem

Sklad sie powieksza, wiec bedzie ostra rywalizacja na treningach, ktorej brakowalo w ostatnich latach.
Zastanawiam sie tylko kto ma byc ta kropka nad "i"... Czerwinski
PS. Moze Grudziadz celuje w extralige z tym skladem
AGENCIK pisze:Pytanko do GAWRZYKA lub kogos z działaczy!!!!!
Badzmy powazni. Jak moze 'nadal obowiazywac ta niepisana zasada' skoro nigdy nie obowiazywala? Jak ktos moze lamac slowo skoro nikt go nie dawal?
Jak sie na cos powolujesz powoluj sie dokladnie. Jeden z ekstraligowych prezesow zarzucil tylko taki pomysl, ze mozna by takaa umowe zawrzec. Nikt go nie poparl, temat umarl, umowy nigdy nie bylo.
re Kilar
O Czerwinski to bylo by calkiem ciekawe swiatelko w tunelu
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
a czy prawdą jest, że Norris podpisał na 6-7 spotkań, bo terminy mu nie leżą czy cośtam?
a co do "kropki nad i", to uważam że podpiszą: Piszcz, Jeleniewski i może ktoś z Tarnowa
a co do "kropki nad i", to uważam że podpiszą: Piszcz, Jeleniewski i może ktoś z Tarnowa
Ostatnio zmieniony 18 grudnia 2005, o 11:23 przez Geest, łącznie zmieniany 2 razy.
Geest pisze:a czy prawdą jest, że Norris podpisał na 6-7 spotkań, bo terminy mu nie leżą czy cośtam?
Calkiem logiczne biorac pod uwage, ze pare kolejek jest nie w niedziele. ;]
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
Michael pisze:A co u diabla robil Jacek Ziolkowski na konferencji :?:
Nie ma swojego klubu czy co![]()
No coz moze zaczol podzielac obawy czesci [skromnej] zuzlowego swiatka ze Rzeszow nie ma skladu na walke o medale
Ale Ja podobnie jak kibice z rzeszowa wierze, ze Tomek R. bedzie robil po 8, a Darek S. po 12 ptk na mecz. A poniewaz Kuciapa robi nawet Tomka Golloba to bedzie oki...
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,