Pan Walasek ma papierki na to, żeby być gwiazdą tej ligi, ale (biorąc pod uwagę podniesienie poziomu I ligi i bardzo wyrównane składy poszczególnych drużyn) znajdzie się niejeden, który go pokona.
Co do naszych, to skorzystam z okazji i podziękuję działaczom, bo emocji na pewno w tym sezonie nie zabraknie

Jest ciekawy skład, który pewnie zostanie jeszcze powiększony. Również uważam, że powinniśmy zakontraktować jeszcze jednego juniora i przynajmniej jednego seniora. Nie wiem, jak ma się sprawa z Czerwińskim, ale gdyby on podpisał, to chyba kwestia seniorów byłaby rozwiązana. Jeśli nie podpisze, to wtedy można kontraktować po szwedzku
Wierzę, że Messing (a może i Tomicek) szybko przyzwyczają się do naszych torów i dostarczą nam pozytywnych emocji. Nie wolno nam zapomnieć o naszych chłopakach (Michaluku, Polaku i szkółce). Myślę, że od czasu do czasu wszyscy krajowi zawodnicy będą pojawiać się na treningach. Młodzi niech się uczą, korzystają z rad (bo wreszcie mają od kogo się uczyć

), a objeżdżać się będą na "młodzieżówkach". No tylko muszą mieć na czym
I teraz kwestia finansowa

Szkoda, że nie mamy "gwiazdy" (no chyba, że przyjąć za nią Śwista lub Rempałę

), bo wtedy łatwiej o tłumy, ale ze względu na tak wyrównane drużyny w lidze i sporo znanych w nich nazwisk (także u nas), jest "szansa" na to, by w każdym meczu (może za wyjątkiem Krosna i Gniezna) było na trybunach sporo ludzia. Tu już muszą wykazać się działacze. Podstawowe sprawy to mądra współpraca z mediami, wyjście "do kibica" (na przykład nagłośnione spotkania żużlowców z kibicami...nie tylko dziennikarzami

, jest sporo możliwości przecież

) To, w połączeniu ze zbudowaniem odpowiedniej atmosfery w drużynie i dobrym doborze motocykli przez żużlowców czyli wyniku

, podreperuje solidnie klubowÄ… kasÄ™

Ale sobie wymyśliłem

, pozdr.
PS. Auganoff - co do Jurka, to nie będzie też już okazji, żeby Walaskowi skopać d***, jak to ongiś bywało