Skład na sezon 2006
Przyjdzie Harry to powie jak jest. To,że licencje nie zostały jeszcze wykupione chyba nie ma nic do rzeczy. Jakby było tak jak mówisz to po cholere by była ta cała akcja z Klimkami i przekonywanie ich żeby Rafał zdawał licencje jako zawodnik TŻ Lublin?? Jest przepis że jeśli szkółkowicz zdaje licencje w danym klubie to automatycznie staje sie zawodnikiem tego klubu. Nie pamietam czy obecnie na 3 lata czy do 18 roku życia bo to się niedawno zmieniało jakoś chyba.
Gawrzyk pisze:Racja racja, pokićkało mi sie.
Ale realnie patrząc zmiana klubu przez naszych młodzieżowców jest mało realna. Można to zrobić gdy klub i zawodnicy podejmą decyzje, że lepsza przyszłość czeka ich w innym mieście. W przypadku gdy takiej jednomyślności nie będzie można upomnieć się o ekwiwalent za wyszkolenie. Obojętnie jaka kwota jaką musiałby zapłacić inny klub za niedoświadczonego juniora jest ceną zaporową.
Od razu podpowiem: maksymalnie 70 000 PLN.
Część V, Art. 230/3b
Sorry, co to za ankieta na gorze? Pomieszanie tych, ktorzy jeszcze sa do wziecia z tymi, ktorzy juz dawno podpisali.
A.Huszcza11% [ 17 ]
T.Batchelor11% [ 18 ]
E.Kennett17% [ 26 ]
S.Alden9% [ 14 ]
B.Brhel14% [ 22 ]
R.Sullivan22% [ 34 ]
Z.Czerwinski13% [ 21 ]
Wszystkich Głosów : 152
Jak ma byc nowa ankieta, to pare nazwisk trzeba dodac i usunac tych, ktorzy juz maja przynaleznosc klubowa.
A.Huszcza11% [ 17 ]
T.Batchelor11% [ 18 ]
E.Kennett17% [ 26 ]
S.Alden9% [ 14 ]
B.Brhel14% [ 22 ]
R.Sullivan22% [ 34 ]
Z.Czerwinski13% [ 21 ]
Wszystkich Głosów : 152
Jak ma byc nowa ankieta, to pare nazwisk trzeba dodac i usunac tych, ktorzy juz maja przynaleznosc klubowa.
Ostatnio zmieniony 21 grudnia 2005, o 20:47 przez boxing, łącznie zmieniany 1 raz.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
MarcoPolo interesuje siÄ™ wszystkimi klubami, nie tylko swoim!!!
Poza tym MarcoPolo na tej Waszej (jak ją sami nazwaliście) Ukrainie ma rodzinkę!!!
I jeszce MarcoPolo życzy Wam sukcesów w lidze
No i MarcoPolo pamięta z barażów Jeleniewskiego, który zrobił dobre wrażenie na meczu barażowym w zielonce (niemcach
)
A także MarcoPolo współczuje Wam pozyskania Śwista-ka
Już w pierwszym sezonie co jeździÅ‚ u nas byÅ‚y napisy :ÅšWIST DO ÅšWIĘTOCHÅOWIC". ChodziÅ‚em na wszystlkie macze u nas i wiem (widziaÅ‚em) co ten zawodnik potrafi: super mecz, a zachwilkÄ™ mizernota rodem z II ligi.
Ale to jest mój ostatni post na temat Śwista - pogadamy na zakończenie sezonu 2006
Pozdrawiam też MarcoPolo

Poza tym MarcoPolo na tej Waszej (jak ją sami nazwaliście) Ukrainie ma rodzinkę!!!
I jeszce MarcoPolo życzy Wam sukcesów w lidze
No i MarcoPolo pamięta z barażów Jeleniewskiego, który zrobił dobre wrażenie na meczu barażowym w zielonce (niemcach
A także MarcoPolo współczuje Wam pozyskania Śwista-ka
Już w pierwszym sezonie co jeździÅ‚ u nas byÅ‚y napisy :ÅšWIST DO ÅšWIĘTOCHÅOWIC". ChodziÅ‚em na wszystlkie macze u nas i wiem (widziaÅ‚em) co ten zawodnik potrafi: super mecz, a zachwilkÄ™ mizernota rodem z II ligi.
Ale to jest mój ostatni post na temat Śwista - pogadamy na zakończenie sezonu 2006
Pozdrawiam też MarcoPolo
Hej, hej Falubaz!!!