Nasi rywale w sezonie 2006
Krosno nawet jak przystapi do sezonu, to bedzie im ogromnie ciezko walczyc na rowni z innymi druzynami, gdyz zawodnicy ktorzy zostali powiedzmy sobie szczerze nie sa z najwyzszej polki. Na jako takich sredniakow typu Piszcz, Baran, Truminski, Pietrzyk tez trzeba miec pieniadze. Szkoda klubu, ktory po historycznym awansie moze zniknac z zuzlowej mapy Polski. Mam nadzieje, ze tak sie nie stanie i ze w pierwszej kolejce nie bedziemy musieli pauzowac.
Gelo pisze:Ściągnęlismy Śwista to i Charliego damy rade- chłopak moze nie jest jakimś wybitnym orłem ale jest sympatyczny, i bardzo chce. Nie wiem czemu ale ma styl jazdy, który podoba się kibicom, chociaż nei zawsze to idzie w parze z wynikiem. A poza tym co tu więcej bełkotać - trzeba go brać, bo jest najlepszy z tych co zostali do wzięcia. Wolę go u nas niż w Grudziądzu
Ostatnimi czasy rzadko zgadam sie z Gelem ale Charliemu mowie zdecydowane TAK.... Lepiej dobrze zmotywowany Charlie niz cholernie drogi Czerwinski
Aha i on zawsze bardzo dobrze spisuje sie na betonie (Gorzow i GrudziÄ…dz)
witam z gniezna.... musicie pamiętać że podane na dzisiejszej konferencji nazwiska to jeszcze nie koniec kontraktów... wkrótce podpisze dawid cieślewicz oraz być może jego brat tomek... a to zawodnicy zdecydowanie lepsi od kowalskiego i lenette... i na koniec jak to powiedziano dzisaj "czarny koń".... a wg. moich info jest nim... krzysztof pecyna.... więc chyba nie będziemy potrzebowali jak ktoś tu napisał "przychylnych wiatrów" żeby "pchnąć" was w gnieźnie....
pzdr.
pzdr.