Skład na sezon 2006
- Łoptymista
- Trener
auganoff pisze:Åoptymista pisze:auganoff ty naprawdÄ™ nie kumasz o czym pisze GeloZa wszelkÄ… cenÄ™ chcesz mu przypierdzielić tylko, nie wiesz jak i tylko siÄ™ pyrgasz. Choinka ubrana? No to może lampki popoprawiaj.
Mylisz siÄ™ Åoptymisto.
Co do choinki wziąłem sobie Twoje rady do serca
Zapraszamy na spotkanie FK w styczniu. Bedzie okazja poznac i jednego i drugiego
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Ok - nie porównuj możliwości zakontraktowania Śwista i Holty. Lepiej?Skoro nie rozumiesz skrótów myślowych, zawsze możesz liczyć na moją życzliwą pomoc w tym zakresie i bardziej rozbudowane, prostsze sformułowania.![]()
Generalnie niewiele rozumiem z tego co piszesz, bo jesteś kompletnym laikiem w kwestiach żużlowych - bez urazy. A jak bede potrzebował pomocy - z pewnością sie odezwe.
Moja odpowiedź odnosiła się do Twojego stwierdzenia, że skoro mamy Śwista to jest to dowód, że mamy szansę także na Holtę, co jest kompletną bzdurą, bo to obecnie zawodnicy z zupełnie innej półki.
Logika też widze nie jest Twoją mocną stroną. I masz tendencje do wmawiania czegoś, czego nigdy nie było. Więc powtórze po raz trzeci - zachęcam klub do rozmów z Holtą . A czy jest szansa na kontrakt z nim? Nie wiem i dopóki nie będzie rozmów nie będe wiedział. Ale skąd Ty już dzisiaj wiesz na pewno że nie ma żadnych? Podejrzewam, że jedyna odpowiedz jaką mi podsuniesz , to " bo mi sie wydaje, że za drogi". Ale ja zamiast przypuszczeń - poczekam na stanowisko klubu. I przyjmę wszystko łącznie z najbardziej prawdopodobnym scenariuszem, że Holta walną cenę z kosmosu i był za drogi. Ale dopóki nie bedziemy negocjować - to się o tym nie przekonamy. ... a potem okazuje się, że Świst jest tańszy od Piszcza. Na to też masz jakieś wytłumaczenie swoimi przypuszczeniami? Trzeba próbować rozmów z każdym - a czy wyjdą z tego kontrakty - to zupełnie inna sprawa.
Wracajac do Czerwinskiego, to wedle tematu na sportsboard Salata podpisal juz kontrakt w Gdansku, co ma byc ogloszone na dniach.
http://www.sportsboard.pl/Forum/viewthr ... enumber=20
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Gelo pisze:Generalnie niewiele rozumiem z tego co piszesz, bo jesteś kompletnym laikiem w kwestiach żużlowych
Coś mi mówiło, że tego rodzaju argument się pojawi.
Gawrzyk pisał, że gdyby miał się pojawić sponsor, który byłby w stanie sfinansować starty Holty u nas, to przy takich kwotach bez problemu mógłby zostać sponsorem tytularnym. Wnioskuję z tego, że klub wie, jakie są wymagania Norwega i że nie jest w stanie ich spełnić. To wszystko.
P.S. Cooper - poproszÄ™ na PW info, kiedy takie spotkanie siÄ™ odbÄ™dzie i jaka panuje na nim atmosfera - Gelo i Åoptymista już mnie chyba nie lubiÄ…, wolÄ™ nie ryzykować
Gelo pisze: (...) zachęcam klub do rozmów z Holtą. A czy jest szansa na kontrakt z nim? Nie wiem i dopóki nie będzie rozmów nie będe wiedział.
Ja zachecam do rozmow z Louisem (chocby to mial byc kontrakt na 4 spotkania play-off) - nikt z klubu do tej pory jasno nie napisal, ze Anglik dostal od nas oferte i odmowil. Powtarza sie za to na zmiane mantra "nie pojedzie w polskiej lidze" i "jak gdzies to tylko w Rzeszowie". I zadnego jasnego stanowiska w stylu "dostal w grudniu oferte z Lublina i odmowil".
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
auganoff pisze:Gelo pisze:Generalnie niewiele rozumiem z tego co piszesz, bo jesteś kompletnym laikiem w kwestiach żużlowych
Coś mi mówiło, że tego rodzaju argument się pojawi.
Auganoff - nie wiem czy Cie to pocieszy, ale ja tez jestem zakwalifikowany do grupy nie znajacej sie na zuzlu, zatem jezeli bedzie w styczniu jakies spotkanie to moze bedzie podzial na "loze ekspertow" i "loze laikow". Ja moglbym liczyc ewentualnie na miejsce w tej drugiej grupie
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
boxing pisze:ja tez jestem zakwalifikowany do grupy nie znajacej sie na zuzlu, zatem jezeli bedzie w styczniu jakies spotkanie to moze bedzie podzial na "loze ekspertow" i "loze laikow". Ja moglbym liczyc ewentualnie na miejsce w tej drugiej grupie
ja też chcę! ja też chcę! zróbcie dla mnie specjalną sekcję posiadaczy beretów z antenką i kolesi z problemami!
a tak na serio:
jest coś takiego jak "środowisko" - przypuszczam, że próba podjęcia negocjacji z Holtą będzie stanowiła pośmiewisko dlań. a jak chcemy być w "środowisku" poważani, to lepiej się nie wychylać. takie może być, moim zdaniem, pojmowanie sytuacji przez działaczy.
ale przyznaję rację Gelowi (sam od razu po podjęciu decyzji o uwolnieniu rynku to proponowałem) - pomijając całą opisaną wyżej otoczkę - trzeba się kontaktować z każdym, kto jest jeszcze wolny i jeździ.
OT na koniec: życzę wszystkim dużo dobra na Boże Narodzenie!
Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.
http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl
Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.
-
meridol
RadeKas pisze:Wracajac do Czerwinskiego, to wedle tematu na sportsboard Salata podpisal juz kontrakt w Gdansku, co ma byc ogloszone na dniach.
mam nadzieje ze to bzdury, bo kasa na Zbyszka w Lublinie jest!!!
- Gelo
- Leszek Demski