P.S. Harry, podoba Ci sie moj nowy avatar??
Żużlowe różności
moze ktoÅ› podac wyniki plebiscytu kuriera ?
Czołówka 44. plebiscytu "Kuriera Lubelskiego" na najlepszych i najpopularniejszych sportowców Lubelszczyzny:
1. Sabina Włodek (SPR ICom Lublin) - piłka ręczna
2. Magdalena Chemicz (SPR ICom Lublin) - piłka ręczna
3. Karolina Michalczuk (Paco Lublin) - boks
4. Barbara Przybylska (Feniks Lublin) - kajakarstwo (pierwsze słysze)
5. Grzegorz Sposób (Start Lublin) - lekkoatletyka
6. Grzegorz Bronowicki (Górnik ÅÄ™czna) - piÅ‚ka nożna
a 8 Popławski z Motoru...tyle wiem
wojteko pisze:grzesieck pisze:aaa czyli zaopatrzenowiec konferencji
tylko dlaczego słonecznika niepodano na stoły![]()
![]()
Na wigilie wszystko zeżarli a roczny przydział słonecznika na Żeszuf się skończył więc pewnie dopeiro dziś dostawe tirów mieli
A ta brunetka faktycznie miodzio

PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade
NSN
Z cyklu 'Jozki pisza'
Dla przypomnienia TOP Polakow w elidze 2005:
Gollob, Holta, Protasiewicz, Kosciecha, Walasek, Kasprzak, Sawina, Kolodziej, Jagus, Ulamek, Hampel, Chrzanowski.
Z jednej strony widac roznice klasy miedzy Kuciapa a czescia tych zawodnikow. Z drugiej strony Kosciecha czy Chrzanek byli porwonywalni w 1lidze... Sawina byl gorszy
Kto wie, kto wie

Kod: Zaznacz cały
Co do Kuciapy to uwazam ze bedzie w pierwszej dziesiatce najlepiej punktujacych Polakow w Extra.
Dla przypomnienia TOP Polakow w elidze 2005:
Gollob, Holta, Protasiewicz, Kosciecha, Walasek, Kasprzak, Sawina, Kolodziej, Jagus, Ulamek, Hampel, Chrzanowski.
Z jednej strony widac roznice klasy miedzy Kuciapa a czescia tych zawodnikow. Z drugiej strony Kosciecha czy Chrzanek byli porwonywalni w 1lidze... Sawina byl gorszy
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
w cyklu 'Jozki pisza' prezentuje:
To o Knappie, facecie 26 letnim, mlodszym od Kuciapy, Trojana, Tomka R. i Sledzia.
Co do Chrzanowskiego to moje zdanie jest takie: nie kosztem zabrania miejsca Darkow/Tomkowi/Karolowi... Owszem, mielibyśmy trochę lepszy skład, ale to byłaby przesada, zastępować swoich niewiele lepszymi zawodnikami z zewnątrz, a na pewno droższymi. Chrzanowski to żadna rewelacja, a w Rzeszowie Tomek Rempała będzie pewnie podobnie jeździł jak on (a wiadomo, że na wyjazdach niestety raczej nie będzie czego szukać...).
Lublin do extraligi
Smiesza mnie ich kontrakty jakie podpisali.Sami emeryci, niewiem jaka jest srednia wieku.Ale swist,brhel,knapp mlodzi nie sa.jeszcze jacek rempala hehe
Popatrzcie jaki sklad ma zielonka czy ostrow.jeszcze nieobliczalny rybnik,gorzow
W Lublinie najwiekszy sukces bedzie jesli wejda do 1-szej 4
To o Knappie, facecie 26 letnim, mlodszym od Kuciapy, Trojana, Tomka R. i Sledzia.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,