Talib pisze:meesha pisze:
Z tą egzekucją to przesadziłeś![]()
A gdyby się jednak okazało, że Franków i Jensen będą jeździć w sezonie 2006 w TŻ Lublin?
To TÅ» Sipma ma o jednego kibica mniej...
Gelo pisze:luCas pisze:Co za roznica, jeden w ta czy w taGelu zrozum, jestes "tylko" kibicem
To że jestem tylko kibicem nie oznacza że pozwolę z siebie kpić dwóm łachom.
Marcinex pisze:Tak wiec wszystko wskazuje na to ze do ekstraligi z I lgi awansuja 3 pierwsze zespoly, a czwarty pojedzie w barazach z przedostatnim zespolem ekstraligi. Mysle ze miejsce trzecie jest jak najbardziej w naszym zasiegu. Wiec ekstraliga w Lublinie w 2007 jest bardzo realna.

kilar pisze:Plan modernizacji stadionu jest, wiec z licencja nie powinno byc problemu.
Skoro extraliga ma byc powiekszona do 10 zespolow, to wychodzi na to, ze w tym roku nikt nie spada z niej, a z 1 ligi wchodza dwie druzyny, tak

Jaga pisze:No w sumie to by było o wiele za łatwo wg mnie !! Bo np klub borykający sie z kasa mógłby jeździć w jakimś lipnym skladzie zeby tylko kasiorke zaoszczedzić a nadal by w e-lidze szalał
Osobiście nie wiem jak to jest ale minimum baraż musi być a najlepiej by było np tak : gdańsk zajmuje 8 miejsce leci niżej albo wogóle klub rozwiazujążeszuf na 7 cieszy sie jak głupi że sie utrzymali. natomiast w 1 lidze taka sytuacja (oczywiście hipotetycznana - pierwszy ostrów druga ZG trzeci Gorzów a Lublin na 4 ale mają baraż!!
Mojrzeszów sie cieszy że z TŻetem wygrają a tu jeb jeb jeb w piwerwszym meczu w Lublinie józki wygrywaja 46-44 cała Ukraina się cieszy ... a tu rach ciach ciach w żeszofie TŻet rozwala mojrzeszów który myslał że jest niezagrożony u sibie 58-32 !!!!!!!!!!!!!!
Cała chmara wyznawców Kuciapszczoka płacze ludzie rzucają słoneczkami wogóle sodomia i gomora
A Lublin się cieszy z awansu do e-ligi a Tarnów się cieszy że józie poleciały hehe i wszystko wraca do normy
Oczywiście sytuacja hipotetyczna i każdy wie że Lublin wejdzie 1-2 miejsce a józki przepierdzielą w barażach z Krosnem![]()
HEhe tez bym ostro polewam
Gawrzyk pisze:Sprawa tego ile zespołów wystąpi w przyszłorocznej ekstralidze rozstrzygnie się za kilka miesięcy. Dopiero wtedy gdy PZM utworzy ligę zawodową, decyzje dotyczącą liczebności ligi i zasad spadków i awansów ustali ZG PZM. A PZM czas na utworzenie ligi ma do końca lipca...