Zaprojektuj koszulkÄ™ i flagÄ™ TÅ» Lublin!!!
-
Michael
-
Michael
-
meridol
Muszę przyznać że ta akcja bardzo mi się podoba i temat prowadzony jest super. Mimo że pojawiło sie wiele pomysłów typu polo, wlepki, flagi itd. moderatorzy od razu wprowadzili pożądek i wszystko jasne!!! Na prawdę wszystko tak jak powinno być, pare dni na projekty, póżniej wybieramy i robimy... Mam też prośbę żeby nie zaniechać kolejnych projektów i robić koszulki polo itd. Ja na pewno wydam kasę na wszystko co bedzie do kupienia.
Smirnek pisze:I tak te koszulki będą widoczne tylko na meczach gdzie będzie piękna pogoda, bo nie mam zamiaru siedzieć w takiej koszulce jak będzie zimno. Może pomyślimy o jakichś bluzach żużlowych
Hehehe a moze dobrym pomyslem bedzie poprostu koszulke zalozyc na bluze
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Smirnek pisze:I tak te koszulki będą widoczne tylko na meczach gdzie będzie piękna pogoda, bo nie mam zamiaru siedzieć w takiej koszulce jak będzie zimno. Może pomyślimy o jakichś bluzach żużlowych
A niby czemu maja byc widoczne tylko przy dobrej pogodzie?? Chmury, czy temperatura ponizej 10 C ograniczaja widocznosc na stadionie?? Zakladasz koszulke na bluze i siedzisz w najlepsze.
A poza tym to i tak srednio polowa imprez zuzlowych odbywa sie przy dobrej pogodzie, wiec problemu nie ma. Po to maja byc koszulki zebysmy byli widoczni.

Diler polacam Ci tego linka
Widac, ze nowy na forum
http://www.cda.pl/gry-online/g/f_toya1.htm
Urzywajac prycisku "EDYTUJ" napisze Ci ze mozna uzywac Photoshopa, Corela a nawet painta :d
http://www.cda.pl/gry-online/g/f_toya1.htm
Urzywajac prycisku "EDYTUJ" napisze Ci ze mozna uzywac Photoshopa, Corela a nawet painta :d
Ostatnio zmieniony 15 stycznia 2006, o 21:02 przez luCas, łącznie zmieniany 1 raz.
Moj drugi (nie ostatni) projekt koszulki. Jak zauwazylem wielu z Was woli koszulki tradycyjne, ze tak powiem bez elementow nietypowych. Ta koszulka jest przeznaczona dla wlasnie takich, tradycyjnych klientow. Bede sie upieral przy koziolku na rekawach. Natomiast jesli chodzi o tyl jest tam sporo wolnego miejsca - mozna cos zaproponowac. To miejsce czeka na Twoja reklame
Jeszcze dzis sprobuje dokonczyc projekt z elementami nietypowymi, ja osobiscie bylbym za wlasnie takim, innym od wszystkich.
Jeszcze dzis sprobuje dokonczyc projekt z elementami nietypowymi, ja osobiscie bylbym za wlasnie takim, innym od wszystkich.

Diler pisze:Kiedy byłem małym chłopcem ojciec zabrał mnie na mecz
Zobaczyłem szalikowców taki szalik chciałem miec
Rozmyślałem cały ranek cale popołudnie te
Co tu zrobic co uczynic aby taki szalik mieć
Obudzilem sie nad ranem,a ten szalik mi sie snił
Nie Gorzwa nie Rzeszowa to TeŻetu szalik byl
Proponuje podrzucic ten tekst naszemu senatorowi, ktory obiecal wesprzec TZ
Wojtas co do tej koszulki powyzej, to brakuje mi na niej zdecydowanie koloru bialego