Tył 5 przód 10 więc najlepszy... 9
Wybieramy projekt koszulki
-
Michael
Michael pisze:Gelu na nic Twoje starania.
Nie widzisz ze oni zakochali sie w Motorze.
Jednak ja jak najbardziej popieram ten projekt koszulki.
Szkoda tylko, że to miłość platoniczna, bo takie coś nie istnieje - przynajmniej teraz. Chociaż uważam, że dla klubu żużlowego nazwa "Motor" pasuje ejak ulał. Nie miałbym nic przeciwko gdybyśmy nazywali się TŻ Motor . Ale nazwa niestety nosi brzemię kopaczy - i to mnie zniechęca
-
Michael
-
Michael
Michael pisze:Nie do Ciebie sie zwracalem.
Zamknij dzio....bek.
Ciekawe jak tam smakuje bandycki napis Motor.
Wyjatkowo slodko
A najlepiej sie czuje jak ide do sadu, prokuratury czy na posterunek udajac szanowanego obywatela poswiecajacego kariere naukowa walce z bandydtyzmem a na klacie makrekem mam wypisane 'Motor Pany' to takie perwersyjne... Mrauk...
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
-
Mateusz111
- Junior
- Kaka
- Szkółkowicz
- Kontakt:
Michael pisze:No wlasnie Gelu widac kto tu mysli racjonalnie.
No właśnie widać...kto nie rozumie znaczenia słowa "racjonalizm".
Michael pisze:Moze Ty sprobujesz przemowic im do rozsadku.
Komu zdrowego rozsądku brakuje to widać czytając Twoje wpisy.
Michael pisze:Choc patrzac na ich glosy to juz sie chyba dlawia tymi koszulkami z nazwa "Motor".
Moze niedlugo i beda zwracac.
Oby
Tak tak, a najbardziej dławimy się durnymi wpisami Michael'a (czyt. Miszelki), a zwracać to będziesz już tylko Ty i to pod siebie jak zawsze.

Michael pisze:No wlasnie Gelu widac kto tu mysli racjonalnie.
Moze Ty sprobujesz przemowic im do rozsadku.
Choc patrzac na ich glosy to juz sie chyba dlawia tymi koszulkami z nazwa "Motor".
Oby
A My swoje .... klocki zabawki LEGO !!!
Jeżeli na koszulce można wewalić swój txt to co za roznica czy jest napisane TŻ Motor samo Motor czy ukradli mi motor ?
Robisz chłopie z igły widły w tym moencie

PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade
NSN
- jas
- Senior
- Kontakt:
Kaka pisze:Michael pisze:Choc patrzac na ich glosy to juz sie chyba dlawia tymi koszulkami z nazwa "Motor".
Oby
Tak tak, a najbardziej dławimy się durnymi wpisami Michael'a (czyt. Miszelki), a zwracać to będziesz już tylko Ty i to pod siebie jak zawsze.
nie, nie. czytaj "misiaelki"
Ostatnio zmieniony 22 stycznia 2006, o 17:58 przez jas, łącznie zmieniany 1 raz.
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!
-
kamillublin
kamillublin pisze:Zdecydowanie projekt nr.6 bardzo mi sie podoba i o tyle ważne że jest w barwach klubowych![]()
zawsze można zdeka przerobić i tu walnąć troszke wiecej białego tam innego i gra i trabi zespół Kombi
Z tym że barwy barwami bo są ważne ale ważniejsze jest to by wymagane kolory klubowe były a przede wszystkim NAZWA !!! To jest podstawa

NSN
- m.a.c.i.e.k.s
- Junior
m.a.c.i.e.k.s pisze:Mi tam sie podoba projekt Jagi, tylko brakuje mi z przodu napisu TŻ Lublin czy tam Motor jak kto woli. Jaśli by taki był było by naprawdę supersko
pozdro
wiesz dowalenie sprzaodu napisu zamias z tyłu to zaden problem a że Ty byś tak chciał to producent by tak nadrukował a jakby inni chcieli z tyłu toby mieli z tyłu

NSN
Jaga pisze:wiesz dowalenie sprzaodu napisu zamias z tyłu to zaden problem a że Ty byś tak chciał to producent by tak nadrukował a jakby inni chcieli z tyłu toby mieli z tyłu
Jakoś podejrzanie za różowo mi to wygląda. Przy wszystkich projektach każdy wykłóca się o zmianę choćby jednego słówka, a ty twierdzisz że można napisać absolutnie wszystko
P.S. To ja poproszę STAL RZESZÓW tak jakoś w okolicach tyłka