Jurica podpisal dwuletni kontrakt w ... Lublinie!
A co to za Jurica
Jurica podpisal dwuletni kontrakt w ... Lublinie!
A ja nie mam przekonania do jego umiejetnosci.[...]Nie wydaje mi sie zeby Todd byl na chwile obecna pewnym zawodnikiem. To,ze pojechal kilka razy z niezlym skutkiem w Australii wcale nie oznacza,ze przeniesie sie to na wyniki w Europie. Przygotowanie sprzetowe z pewnoscia kuleje, z kondycja tez pewnie srednio po przerwie - szkoda zachodu.
Gawrzyk pisze:Tak apropos Shieldsa. W sobotnio-niedzielną noc na bankiecie żużlowe Oskary, nasz przedstawiciel został 4 razy op*******, że zawinął z rynku kąsek który chciały mieć u siebie cztery kluby ekstraligowe, a najbardziej działacze z miasta L. Ale jak to mówią, kto późno zaczyna negocjacje ten sam sobie szkodzi :wink:
Cooper pisze:To rozumiem Gelu, ze od Norrisa wolalbys takze Sama Ermolenko, Joe Screena itp. itd.?
rob7 pisze:dajcie sobie spokój z wygladem, jeżeli to prawda i że na dwa lata
to dla mnie będzie to największy sukces negocjacyjny klubu ten chłopak to podobno talent jakiego w żużlu nie było od x-lat
Gelo pisze:Cooper pisze:To rozumiem Gelu, ze od Norrisa wolalbys takze Sama Ermolenko, Joe Screena itp. itd.?
Nie wolałbym - bo ich rozbrat z polską ligą jest znacznie większy niż Wiltshire'a. Ja po prostu nie mogę zrozumieć dlaczego sugerujecie, że zakontraktowanie Todda wyklucza automatycznie Norrisa. Ja nie widzę tu żadnej sprzeczności - niech jeżdżą najlepsi - albo najlepiej wszyscy na raz - jeżeli to tylko będzie przynosiło nam zwycięstwa - proszę bardzo. Nie wiem w czym problem.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]