No ale jak bedzie szary kozioł, a tło za nim niebieskie, to mi jakoś sie nie widzi.... a co napisu z tyłu to można przecież tylko takie ramki czarne zrobić, a tło zostawić "koszulkowe"
pozdro
Wybieramy projekt koszulki-runda finałowa ;-)
- m.a.c.i.e.k.s
- Junior
mikas pisze:Aha jeszcze jedna wiadomość. Jesli sie zdecydujemy na tą firmę to z tego co widzę nie będzie problemu żeby zrobic koszulki według projektu nr 1 i nr 2 (a moze nawet według wszystkich 3 projektów ) i kazdy będzie miał wybór i nie bedziemy ograniczeni do jednego projektu który wygra/ł w ankiecie
Jesli by różne projekty były zamawiane to nie wiem czy różne ceny by nie były ale myśle że jednak nie i pomysł byłby wypasiony choć najlepiej żeby wszyscy mieli w miare podobne ale dajmy wszyskim szanse
Mikas a nie mówiłem że Tomek jest spoko i się dopasuje do was a nie wy do niego ?
Jak ustalisz dokładnie co i jak w sprawie ceny to prosze o info bo coś czuje że się szarpne na koszulke Lublina a odbiore ja na turnieju ?
P.S.
Dziękuje tym co głosowali na mój projekcik bo nawet nie podejrzewałem iż nim tak daleko zajde a tu prosze taki szarak z Tarnowa jak ja się wybił

PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade
NSN
extreame pisze:Mi by pasowało rozwiązanie wypuszczenia trzech koszulekTo wtedy każdy by miał wybór, bo ja najchętniej wziął bym nr. 3
Ale jak będę zmuszony no to wtedy się weźmie co jest i się nie będzie wybrzydzało. Ale w sumie nie koszulka ważna, a drużyna
niespecjalnie ma to sens. akcja "koszulka" ma na celu głównie sprawienie, by kibice na stadionie byli bardziej widoczni i przez jednakowy strój zjednoczeni we wspólnym dopingu. robienie kilku wzorów koszulek mija się z celem, bo to nie rewia mody, ale stadion. o ile kewlary zawodników (a była i o tym dyskusja na forum) mogą być różne, bo oddają charakter zawodnika, są jego wyróżnikiem, są widzialną etykietą kogoś, kto siedzi w środku, to wszystko, co związane ze zorganizowanym dopingiem powinno być możliwie zbliżone do wojska - pełna dyscyplina, pełna jedność na zewnątrz, 100% zaangażowania, zero kaprysów i wydziwiania.
>> kiedy zakończy się etap wybierania projektu?
Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.
http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl
Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.