najpopularniejsze z tamten ankiety + nowości
muzyka podczas zawodów
- Łoptymista
- Trener
Shack pisze:w formacie cd audio :[ nie mam programu zeby to skonwertowac na mp3 :[
Nie masz Windows Media Player'a
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
rumburaque
- Szkółkowicz
Jak dla mnie rock ok, ale jest parę kawałków bez łojenia a z tak nasycone energią że nózka sama się wyrywa ( może to być "żłoty środek" i pogodzić gusta dziadków, lubiących techno itp itd), są to kawałki ze ścieżek dziwiękowych:
I- The blues brothers ( Peter gunn theme - Henrey Mancini)
II - Pulp Fiction - Kawałek zaczynający film ( napad w barze)
III- Desperado ( ten kawałek ajajaja)
Przepraszam że nie podałem II i III konkretnych tytułów ale zapewne wszyscy znają i I też:) a jak ktoś chce to mogę przesłać.
W sumie takie latynoamerykańskie gitarowe granie?? Przeciwnicy wychodzą przed pojedynkiem, trochę jak corrida hehehe. A może wogóle zwrócić się w kierumku motywów westernowych ( 12:00 godz....., słońce w zenicie....., ty i ja....)
A jak będzie jechał w meczu Franciszek i Jensen a na trybunach będzie, Cygowski to "Piła tango" SNL hehe "...... ważne że jest żużel i kiełbasy senatora...... bo to jest właśnie Piła tango....." hehehe
I- The blues brothers ( Peter gunn theme - Henrey Mancini)
II - Pulp Fiction - Kawałek zaczynający film ( napad w barze)
III- Desperado ( ten kawałek ajajaja)
Przepraszam że nie podałem II i III konkretnych tytułów ale zapewne wszyscy znają i I też:) a jak ktoś chce to mogę przesłać.
W sumie takie latynoamerykańskie gitarowe granie?? Przeciwnicy wychodzą przed pojedynkiem, trochę jak corrida hehehe. A może wogóle zwrócić się w kierumku motywów westernowych ( 12:00 godz....., słońce w zenicie....., ty i ja....)
A jak będzie jechał w meczu Franciszek i Jensen a na trybunach będzie, Cygowski to "Piła tango" SNL hehe "...... ważne że jest żużel i kiełbasy senatora...... bo to jest właśnie Piła tango....." hehehe
- _piotrusss
- Kadrowicz
nie wydaje mi sie
A mi jak najbardziej...To nie ma być utwór grany po każdym biegu, tylko ten przy którym zawsze zawodnicy wchodzą na tor. Oczywiście, nie dogodzi się wszystkim... dlatego trzeba wybrac utwór który najbardziej pasuje do okoliczności... czyli ostry, twardy i agresywny.
_piotrusss pisze:W takim wypadku Doda byłaby idealnym kandydatem.
Przeciez tu nikt nie mowi o polskich piosenkach, wiec nie rozumiem dlaczego sie akurat na nia powolujesz.
Ale jest to obecnie jedna z najpopularniejszych wokalistek...
ps. Link do Asche już działa. http://piotrusss2.ovh.org/Rammstein/Asche.mp3
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Andrzej Waligórski
- _piotrusss
- Kadrowicz
Ostatnio zmieniony 6 lutego 2006, o 12:28 przez _piotrusss, łącznie zmieniany 1 raz.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Andrzej Waligórski
Andrzej Waligórski