Zgrupowanie w Krško '05

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#101 Postautor: Manitou » 18 marca 2005, o 15:43

Pewnie zasuwa z wiaderkiem po ostrowskim torze i wynosi wodę, żeby jego ulubieńcy czym prędzej wyjechali, a on wyszedł na mniejszego idiotę :lol:

A tak apropo's obozu, wie ktoś może o której planowany jest powrot ekipy z Krsko :?: Gawrzyk, jak juz wrócisz to liczymy na wyczerpującą relację :lol:

Awatar użytkownika
WojtekF
Szkółkowicz

#102 Postautor: WojtekF » 18 marca 2005, o 16:01

Danio pisze:Dzisjaj też nie wyjechali na tor w Ostrowie! więc gdzie jest ten przechwalający sie kibic z Ostrowa co mówił że już wczoraj wyjadą :D :D Cóż naiwność ludzka nie zna granic zdrowego rozsądku :!:

Danio Ja stane w obronie kibica z Ostrowa. Zaloze sie, ze powodem niewyjechania na tor nie bylo to, iz toru nie dalo sie odsniezyc tylko opady deszczu spowodowaly przelozenie treningu. W Ostrowie gorale nie mieszkaja i ludzie nie sa w stanie prognozowac pogody na podstawie obserwacji nieba. Niemniej jednak co to za roznica, czy Ostrow wyjedzie w piatek czy w poniedzialek. Kibice klubow, ktore nie wyjezdzaja musza liczyc na laskawosc niebios a toromistrze musza robic wszystko, aby przygotowac tor jak najszybciej.

W Krosnie czy Lublinie tory sa polozone odpowiednio blisko Wisloka i Bystrzycy wiec mozecie sobie wyjezdzac, gdyz prawdopodobienstwo przygotowania torow wKrosnie czy Lublinie w przeciagu tygodnia, aby nadawly sie do jazdy jest niewielkie.

Zreszta co za roznica, czy ktos wyjezdza na tor w czwartek czy poniedzialek. Przelozenie to moze miec jedynie w 1szej, 1szych dwoch kolejkach. Tym bardziej, ze sa projekty przesuniecia sezonu, nad czym najbardziej upiera sie na podstawie "Tygodnika Zuzlowego"....moj ulubieniec czyli wiadomo kto.
Pozdrawiam wszystkich!!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#103 Postautor: dannie » 18 marca 2005, o 18:40

co do tych wyjazdow to chyba taki przydalby sie Stali Rz. (moze juz wyjechali, albo wyjezdzaja, nie wiem) bo podobno sytuacja w stolicy Podkarpacia jest trudna... z tego co uslyszalem w TVN24 to ogloszono tam stan zagrozenia powodziowego... nie sadzilem ze to powiem ale... mam nadzieje ze pogoda powroci do normy i nie beda tam mieli problemow z "wielka woda" :?
Obrazek

meridol

#104 Postautor: meridol » 18 marca 2005, o 19:28

dannie pisze:co do tych wyjazdow to chyba taki przydalby sie Stali Rz. (moze juz wyjechali, albo wyjezdzaja, nie wiem) bo podobno sytuacja w stolicy Podkarpacia jest trudna... z tego co uslyszalem w TVN24 to ogloszono tam stan zagrozenia powodziowego... nie sadzilem ze to powiem ale... mam nadzieje ze pogoda powroci do normy i nie beda tam mieli problemow z "wielka woda" :?

jak dla mnie to na torze moze leżec woda i pół roku...

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#105 Postautor: jas » 18 marca 2005, o 19:32

nie wiem sti czy dobrze zrozumialem post danniego, ale jemu raczej chodzilo o powodz. nie podtopienie toru zuzlowego przy hetmanskiej, ale o powodz w Rzeszowie i Podkarpaciu. i o ile sam Jozefow nie lubie, to nie zycze im powodzi, bo to bylo by chore :? .
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#106 Postautor: mikas » 18 marca 2005, o 19:42

Manitou pisze:A tak apropo's obozu, wie ktoś może o której planowany jest powrot ekipy z Krsko :?: Gawrzyk, jak juz wrócisz to liczymy na wyczerpującą relację :lol:

Planowany powrót do Lublina to sobota rano.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

JAG
Senior

#107 Postautor: JAG » 18 marca 2005, o 20:18

Stingowi wysiadła komórka ,czy to go! nie chce sie podzielić relacją z dnia dzisiejszego :?: :roll:

Gosia
Szkółkowicz

#108 Postautor: Gosia » 18 marca 2005, o 20:26

Sting z Shackiem i spółką z samochodu wracają już do domu. Wyjechali po południo z Krsko i własnie są w drodze :)
Pozdrawiam

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#109 Postautor: Apocalips » 18 marca 2005, o 21:08

O to coś długo sobie nie pobyli. Dwa dni jazdy na torze ? Czy to aby na pewno Naszym wystarczy ? :) Na lubelski tor wyjadą najwcześniej za 5-6 dni i to przy "dobrych wiatrach" :) No ale nic. Trzeba być optymistą odnośnie pogody i wyniku w Krośnie. Adam niedługo jedzie w Anglii pierwszy mecz w sezonie więc trzymajmy za niego mocno kciuki. Może On się okazać w tym sezonie "czarnym koniem" :) Do zobaczenia w Krośnie !

P.S. Mikas widzę, że w końcu porządny avatar powrócił :) :wink:
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Gosia
Szkółkowicz

#110 Postautor: Gosia » 18 marca 2005, o 21:13

Apocalips ale zawodnicy wracają jutro więc pewnie dzisiaj też trenowali

Kamil78
Kontakt:

#111 Postautor: Kamil78 » 18 marca 2005, o 23:47

Z tego co rozmawiałem ze Stingiem to o 21 30 byli we Wiedniu. Tomek Piszcz miał dzisiaj upadek i trochę się potłukł.
Ogólnie z młodzieżowców najlepiej jezdził Kacper, a Szymek był lepszy od Krzyśka, chociaż obaj robią postępy i radzą sobie coraz lepiej i to widać z okrążenia na okrążenie.

Od siebie: dziękujemy Januszowi S. za dw latni trening na 2 palce tych zawodników. Tylko sobie tylko teraz mogę pomarzyć jak by jezdził Daniel z innym treningiem.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#112 Postautor: grzesieck » 19 marca 2005, o 00:25

Kamil78 pisze:Tylko sobie tylko teraz mogę pomarzyć jak by jezdził Daniel z innym treningiem.
Pozdrawiam

nooo...szkoda tylko, ze we Wroclawiu zapewne :wink:
METHANOL ADVENTURE TEAM

Czarek
Trener

#113 Postautor: Czarek » 19 marca 2005, o 00:56

Kamil78 pisze:Od siebie: dziękujemy Januszowi S. za dw latni trening na 2 palce tych zawodników. Tylko sobie tylko teraz mogę pomarzyć jak by jezdził Daniel z innym treningiem.
Pozdrawiam

To jest po słoweńsku? Nie można pisać staranniej?
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Zulu
Junior

#114 Postautor: Zulu » 19 marca 2005, o 09:38

dannie pisze:co do tych wyjazdow to chyba taki przydalby sie Stali Rz. (moze juz wyjechali, albo wyjezdzaja, nie wiem) bo podobno sytuacja w stolicy Podkarpacia jest trudna... z tego co uslyszalem w TVN24 to ogloszono tam stan zagrozenia powodziowego... nie sadzilem ze to powiem ale... mam nadzieje ze pogoda powroci do normy i nie beda tam mieli problemow z "wielka woda" :?

Przynajmniej Śledź będzie się czuł w Rzeszowie jak ryba w wodzie. :D :wink:

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#116 Postautor: Lublin_Fan » 19 marca 2005, o 12:39

relacje później. najpierw foty. Teoretyzujemy parę miesięcy więc lepiej coś pooglądać.

Pozdr.

Awatar użytkownika
neir1
Szkółkowicz

#118 Postautor: neir1 » 19 marca 2005, o 13:36

super ze nasi sa przygotowani tak dobrze czyli bedzie mega widowisko czekam na realcje i na foty

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#120 Postautor: mikas » 19 marca 2005, o 14:06

Danio pisze:Dzisjaj też nie wyjechali na tor w Ostrowie! więc gdzie jest ten przechwalający sie kibic z Ostrowa co mówił że już wczoraj wyjadą :D :D Cóż naiwność ludzka nie zna granic zdrowego rozsądku :!:

No ale dziś już w Ostrowie wyjechali,więc jednak naiwność to aż taka nie była,bo jednak tak źle na ich torze nie było.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Gość

#121 Postautor: Gość » 19 marca 2005, o 14:33

zdjecia z ostatniego dnia już są. Reszta jeszcze dziś, jak je odzyskam

fotki fajne , ale nie zauwązyłem na żadnej Jerzego M :D był wogóle w Krsko ? czekamy na więcej informacji.

Awatar użytkownika
Vince

#122 Postautor: Vince » 19 marca 2005, o 14:39

Hollywood pisze:fotki fajne , ale nie zauwązyłem na żadnej Jerzego M :D był wogóle w Krsko ? czekamy na więcej informacji.

http://foto.zuzel.info/album171/DSCN0088

A tu Jurek nie jest? a i jeszcze jedno czy Adam P w piątek już nie jeździł?

Awatar użytkownika
Drabol
Szkółkowicz
Kontakt:

#123 Postautor: Drabol » 19 marca 2005, o 15:03

Gawrzyk pisze:Było 25 stopni, można było się opalać.

Widać :P - http://foto.zuzel.info/album171/DSCN0034

Fanie ze wam sie wyjazd udał :) Teraz pewnie trza czekac na sezon i jakas super niespodzianke.. ;)
Er det mine chrome hearts? Den prestige jeg har?
der gør du ser på mig, som det genere dig.
Er det hvor jeg fra, der gør det så bizart?
Hans Andersen Racing Official Webiste -> http://www.Hans-Andersen.pl

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#124 Postautor: Cooper » 19 marca 2005, o 15:11

Mogles Gawrzyk jakis dziennik tam prowadzic, jakby pamietnik, teraz bys wszystko przepisal i bylaby cacy relacja :wink:
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#125 Postautor: Manitou » 19 marca 2005, o 15:34

Cooper pisze:Mogles Gawrzyk jakis dziennik tam prowadzic, jakby pamietnik, teraz bys wszystko przepisal i bylaby cacy relacja :wink:

Spoczko pomysł Cooper. Marek Niedźwiecki coś takiego prowadzi na stronie Trójki - z każdego zagranicznego wyjazdu dziennik i zdjęcia, zjebiście to wychodzi.

Co do zdjęć z obozu to mało nie wyszedłem z siebie jak je oglądałem :lol: :wink: Kiedy wreszcie ten pierwszy mecz :?: :!: :twisted: Im bliżej sezonu tym dłuższe dni mi się wydają...

A prezesuncio to się ukrywał przez cały trzeci dzień, że dopiero na ostatnich zdjęciach jest :?: :lol:
Pogoda jak widać extra (przynajmniej trzeciego dnia)-nic tylko pogratulować wyjazdu Panowie.

Patrząc na sylwetkę Kacpra na motorze jestem dobrej myśli w porównaniu z pozostałymi juniorami wychodzi jak stary wyjadacz.

I jeszcze mała uwaga. Nie po raz pierwszy pojawiają się na OFICJALNEJ stronie klubu zdjęcia osób PRYWATNYCH, jeżdżących na PRYWATNYCH motorach za PRYWATNE pieniądze. Troszkę to nie halo mi się wydaje...Jak już wcześniej pisałem nie mam nic na przeciwko panu Sternikowi i jego kolegom, a nawet im trochę zazdroszczę, że stać ich na takie hobby, ale umieszczanie zdjęć z jazdy tych panów na oficjalnej stronie klubu jest moim zdaniem bezpodstawne, przecież ani to zawodnicy, ani trenerzy, ani działacze...