Motor Lublin - Speedway Wanda Kraków 18/09/2011, godz. 15.00
Re: Motor Lublin - Speedway Wanda Kraków 18/09/2011, godz. 1
Legionista ....Po nim by się przydało pojechać, oj przydało by się 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Co Wy wszyscy z tym pojeżdżaniem ? Swoją opinię o kandydatach każdy wyrazi na wyborach. W niedzielę jest ostatni mecz w Lublinie w sezonie i w 2 lidze. Jest okazja żeby się cieszyć i podziękować zawodnikom za występ w Ostrowie a nie skupiać się na politykach, transparentach i gwizdach.
yamahaR1 pisze:Co Wy wszyscy z tym pojeżdżaniem ? Swoją opinię o kandydatach każdy wyrazi na wyborach. W niedzielę jest ostatni mecz w Lublinie w sezonie i w 2 lidze. Jest okazja żeby się cieszyć i podziękować zawodnikom za występ w Ostrowie a nie skupiać się na politykach, transparentach i gwizdach.
Ja mam dosyć milczenia gdy ludzie, którzy dla nas (dla Lubelszczyzny i dla Polski) nic nie zrobili, a wręcz nam szkodzą bezczelnie, publicznie robią dobrą minę do złej gry. Dlatego na p. Żuka i p. Wojciechowskiego nie mam zamiaru gwizdać, a pozostałym (z wyjątkami, których na stadionie się nie spodziewam) pokazuję środkowy palec.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Ja tam nie jestem zwolennikiem gwizdów. Nigdy nie wiadomo, co kto będzie mógł, gdzie kto sie dostanie.
A może wtedy okazać sie pomocny?
Wydaje mi się że wystarczy zachować milczenie.
A jak jest za co to poklaskać można.
A może wtedy okazać sie pomocny?
Wydaje mi się że wystarczy zachować milczenie.
A jak jest za co to poklaskać można.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Otóż to.Trzeba politycznie podejść do tematu 
Chyba ktos przesadzil z tymi wejsciowkami na Wande, 22 zl zeby obejrzec mecz z ogórkami.... tyle samo trzeba bylo zaplacic na Ostrow, Opole czy Pile. Z tego co pamietam to ceny biletow mialy byc adekwatne co do formy przeciwnika, wiec gdzie tu logika ?? Pojsc sie pojdzie, ale ktos tutaj okazal sie osoba nieslowna....
Z drugiej strony to takze bilet wstepu na prawdopodobna impreze z okazji awansu, wiec warto
.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.