Skład na sezon 2007

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
kilar
Trener

#1376 Postautor: kilar » 3 listopada 2006, o 16:12

I tak zawodnicy beda nam przechodzic kolo nosa. A to dlatego, ze nie ma pieniedzy w klubie, wiec i nie ma konkretow. Pewnie i Tomicek odejdzie, wiec juz na samym poczatku zostajemy w tyle.
No, ale przeciez sezon transferowy jest dlugi.

Awatar użytkownika
Portek
Senior

#1377 Postautor: Portek » 3 listopada 2006, o 16:15

kilar pisze:No, ale przeciez sezon transferowy jest dlugi.

Sezon transferowy jest długi,ale i rywale są szybcy. My czekamy na sponsora, a inni montują skład...
Żeby nie było - kiedy poznamy sponsora - że zostały nam same "dziady"

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#1378 Postautor: Łoptymista » 3 listopada 2006, o 16:24

portek pisze:Żeby nie było - kiedy poznamy sponsora - że zostały nam same "dziady"

Podoba mi sie to optymistyczne zalozenie KIEDY POZNAMY SPONSORA. :lol:

Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#1379 Postautor: Dobromir » 3 listopada 2006, o 17:21

Karlsson podpisał więc wg mnie trzeba ryzykować z Maxem ewentualnie wypożyczyć Richardsona z Częstochowy. Oczywiście przy założeniu że wystartujemy.

Max
Knapp
Rempała
Gjedde
Śledź
Klimek
Tomicek

całkiem przyzwoity i niedrogi skład wg mnie.

K.A.M.I.L.
Zawodowiec
Kontakt:

#1380 Postautor: K.A.M.I.L. » 3 listopada 2006, o 17:32

Mam pytanie, teraz w tym nowym regulaminie jest zapis, że musi być jeden junior z Polski :?:
Jeżeli odpadł Karlsson trzeba będzie szukać zawodnika, który okaże się strzałem w 10, takim zawodnikiem był Richardson swego czasu. Mam wciąż nadzieje, że obiecany sponsor wkońcu się pojawi. Podawany przeze mnie skład wcześniej uległ trochę przemeblowaniu w związku ze zrodzeniem się różnych spraw ( podpisanie kontraktu przez Karlssona w Ostrowie, odpuszczenie na ten sezon przez Shieldsa ligi polskiej).
Obecnie chciałbym ujrzeć taki skład:

Niels K. Iversen
Magnus Zetterstroem
Jacek Rempała
Dariusz Śledź
Sławomir Drabik
Grzegorz Knapp
Norbert Kościuch
Lubos Tomicek
Kenneth Hansen
Rafał Klimek
Maciek Michaluk

Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN

Czarek
Trener

#1381 Postautor: Czarek » 3 listopada 2006, o 17:48

Sytuacja zaczyna przypominać tę sprzed 2 lat tzn. brak optymistycznych informacji dot. budżetu klubu i brak konkretnych (czytaj: zamożnych) sponsorów, co skutkuje przespaniem okresu transferowego i zapewne zatrudnieniem "przeciętniaków".
Wobec tego najbardziej sensownym krokiem wydaje się być wycofanie zespołu z rozgrywek, po co dalej brnąć w przeciętność i robienie długów.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#1382 Postautor: Hans » 3 listopada 2006, o 18:02

W pełni popieram czarka- nie ma ochoty oglądać kolejnego sezonu przeciętności- dostawania batów u siebie- dziekuję za taki sezon jak 2005 :cry: :roll:

Ge(L)o
Trener

#1383 Postautor: Ge(L)o » 3 listopada 2006, o 18:17

A ja mam ochotę oglądać żużel w Lublinie, nawet za cenę przecietności i nawet przy takim składzie jaki był rok temu.

Czarek
Trener

#1384 Postautor: Czarek » 3 listopada 2006, o 18:24

Ge(L)o pisze:A ja mam ochotę oglądać żużel w Lublinie, nawet za cenę przecietności i nawet przy takim składzie jaki był rok temu.

Co oznacza spadek do II ligi, fatalną frekwencję i kolejne długi, a w konsekwencji pewnie upadek klubu. Nie lepiej "przeczekać" ten sezon i zorganizować coś bardziej profesjonalnego, lepszego?
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Ge(L)o
Trener

#1385 Postautor: Ge(L)o » 3 listopada 2006, o 18:30

A wycofanie z ligi nie oznacza spadku ? Jakby chcieli to już by zorganizowali coś bardziej profesjonalnego bez żadnego "przeczekania".

Sledzio
Trener
Kontakt:

#1386 Postautor: Sledzio » 3 listopada 2006, o 22:01

Pięknie poprostu pięknie się wszystko zapowiada oby tak dalej a znowu będa same dziadki jeżdziły w tym klubie jak rok temu.

Koper
Trener
Kontakt:

#1387 Postautor: Koper » 3 listopada 2006, o 22:05

Czarek pisze:Sytuacja zaczyna przypominać tę sprzed 2 lat tzn. brak optymistycznych informacji dot. budżetu klubu i brak konkretnych (czytaj: zamożnych) sponsorów, co skutkuje przespaniem okresu transferowego i zapewne zatrudnieniem "przeciętniaków".
Wobec tego najbardziej sensownym krokiem wydaje się być wycofanie zespołu z rozgrywek, po co dalej brnąć w przeciętność i robienie długów.
Wycofanie klubu żuzlowego w Lublinie zbiegłoby się z całkiem realnym awansem piłkarzy Motoru Lublin do drugiej ligi, pozostaje jeszcze przeforsowanie po wyborach samorządowych pomysłu Pani Sierkowskiej że Lublin potrzebuje przede wszystkim stadionu piłkrskiego i lekkoatletycznego i pozamiatane :roll:

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#1388 Postautor: Cooper » 4 listopada 2006, o 12:19

Czy Sierakowska zapowiedziala gdzies w swoim programie likwidacje stadionu zuzlowego w Lublinie?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#1389 Postautor: Hans » 4 listopada 2006, o 14:44

http://www.speedway.torun.com.pl/ pisze:Karkosik dał się przekonać!

Dyrektor KS Toruń (p.o. prezesa) Mirosław Batorski negocjuje umowę sponsorską z Romanem Karkosikiem. Zdaniem Batorskiego jeden z najbogatszych Polaków dał się już przekonać do wspierania finansowego klubu i zawiązania spółki.

Koziołek

#1390 Postautor: KozioÅ‚ek » 4 listopada 2006, o 16:14

dla mnie wycofanie klubu z rozgrywek to juz ostatecznosc, bo nawet moglbym ogladac slaby zuzel... aby byl. ale z drugiej strony wpadac w kolejne coraz wieksze dlugi nie ma sensu... poza tym jak ten sezon skonczymy znow na miejscu w okolicach 5-6 to jaki sponsor przyjdzie ?? nikt nie chce wydawac przeciez kasy na cienizne. mam nadzieje, ze w klubie nie przespia transferow i podpisza z takimi zawodnikami jak Shields ( czyt. malo znany, a okazuje sie strzalem w 10) przy takich zawodnikach, ktorzy nie sa pewnie drodzy mozna duzo zrobic :) takich 4-5 Shieldsow w Lublinie i mecze u nas wygrane i napewno cos bysmy szarpneli na wyjazdach :) ale to tylko takie moje zdanie wiec prosze o nie bluzganie mnie tutaj zaraz :lol: pozdrawiam

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski