Rafał Klimek
Re: Rafał Klimek
Calkiem niezle Ci poszlo

Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
DonKamizi pisze:Kilkanaście hehe.Chciałem się zapytać czy koperta została zwrócona bo jak nam wiadomo Rafał nie pojechał w żadnym z finałów.
A ja się chciałem zapytać czy masz jakiś udział w tej kopercie,jeśli tak po pochwal się jaki.Masz ku temu niepowtarzalną okazję.
Gelo pisze:jataman uderzył w osiagniecia ligowe Kacpra - bo te rzeczywiscie nie sa oszałamiajace.
Dokładnie ,w odróżnieniu od Klimka Kacper nie osiągnął w tym sporcie nic.Czy zaprzeczysz ?
Gelo pisze:Po trzech miesiacach nie dawał Rafałowi żadnych szans na treningach.
Bzdura totalna,Klimek wiele razy na motocyklu kompletnie nie przygotowanym do ścigania wiele razy pokazał plecy starszemu o kilka lat i silniejszemu fizycznie koledze.Ponadto dziwi mnie to, że ty Grzegorzu do dzisiaj podniecasz się tamtymi wydarzeniami,daj spokój.
Gelo pisze:Dodatkowo - z każdym okrążeniem nawet niezbyt wyrafinowane oko mogło u niego dostrzec postęp.
Prawda jest taka,że oprócz nazwiska Kępa,niewiele było powodów do robienia jakiegokolwiek wrażenia.Klasyczny przerost formy nad treścią.Wielu obserwatorów twierdziło jednoznacznie,że z tego chłopaka na siłę i w krótkim czasie chciano zrobić żużlowca,w efekcie zrobiono jemu krzywdę.Brak umiejetności,nieprzygotowanie do ścigania,potem upadek i poważna kontuzja.Skończyło się na niespełnionych nadziejach.
Gelo pisze:Z Rafałem już w ubiegłym roku pisałem, że chlopak stanął w rozwoju. Ten sezon pokazał, że zaczął się cofać.
I tu się z tobą zgadzam,rzeczywiście ten sezon dla Klimka nie jest udany,tegoroczne wyniki nie napawają zbytnio optymizmem na przyszłość.Jest problem,problem,który składa się z wielu sektorów...i na razie tyle.
moko pisze:Konkrety są widoczne na pierwszych lepszych zawodach w jego wykonaniu. Oczywiście pod warunkiem, że menago i papa zrobią wszystko aby w nich pojechał.
Nie bij przysłowiowej piany,tylko podaj jakieś konkrety,co zarzucasz papie, a co menadżerowi.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
Przy okazji wygrywania tego czy innego na treningach, zapytajcie sie kiedys co o tym sadzi Janusz Stachyra
Ja kiedys zapytalem 
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cooper pisze: Ja kiedys zapytalem
I co usłyszałeś? Pytam,bo niektorzy nie maja tak bliskiego kontaktu i mozliwości zadawania pytan trenerowi.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~