Nazir pisze: ponieważ "winowajcy" już zebrali za swoje...
Nie zebrali tylko jest ostra wymiana zdań na różne tematy.
harry pisze:No coż( ku..a) Widzę, że nikt tego nie napisał więc to musi spaść na mnie.
Nie jest dobrze [(delikatnie mówiąc), ( ku..a)]
Wczoraj Norris poinformował, ze rezygnuje z występów w polskiej lidze bo ma bliżej nieokreślone kłopoty![]()
![]()
.
I bardzo wszystkich przeprasza.
Mateusz111 pisze: Nie ma co, trzeba wypożyczyć Piszcza

harry pisze:Nazir pisze: ponieważ "winowajcy" już zebrali za swoje...
Nie zebrali tylko jest ostra wymiana zdań na różne tematy.
wojtas pisze:Mateusz111 pisze: Nie ma co, trzeba wypożyczyć Piszcza
Kuzwa, jakiego Piszcza?
Tego co otrzymywal juz blizej nieokreslona ilosc szans i nigdy z nich nie skorzystal?
Tego co od trzech lat nie radzil sobie w I lidze, notabene znacznie slabszej niz obecnie?
Tego co sie co roku łamie?
Zadnego Piszcza, nie po to tworzony byl ten sklad zeby znowu ogladac miernoty. Dosc juz mam Jego gwiazdorskiego potencjalu i wiecznych klopotow ze sprzetem.
harry pisze:Radzę spokój i bez paniki.
Założe się, że 95% forum jeszcze tydzień temu nie brało na poważnie większych zdobyczy punktowych Norrisa w naszej lidze.
Musimy liczyć na to ( a najlepiej podjąć jakieś stanowcze kroki), żeby nasi krajowi jeźdźcy zaczęli porządnie jechać bo Louisem czy Norrisem to my ligi nie wygramy.
Jak wróci Messing (już niedługo) i będzie w takiej formie jak na początku sezonu ( niby dlaczego nie?) i Adam to wtedy żadne Angole nie będą nam potrzebne .
harry pisze:Musimy liczyć na to ( a najlepiej podjąć jakieś stanowcze kroki), żeby nasi krajowi jeźdźcy zaczęli porządnie jechać bo Louisem czy Norrisem to my ligi nie wygramy.
Oby i Adam nie dostał takiego "zakazu" na naszą ligę...harry pisze:Adam to wtedy żadne Angole nie będą nam potrzebne .
Speedway-Mati pisze:Mateusz111 pisze: Nie ma co, trzeba wypożyczyć Piszcza
Ja bym za tym nie był.... co z tego "że swój" w przeciwieństwie do praktycznie całego naszego składu. To że Tomek Piszcz długo tu jeździł i tu się wychował nie znaczy że będzie błyszczał w meczach.
JAG pisze:w moim przypadku to raczej rozgoryczenie niz panikamiało byc tak pieknie a wyszło...
yamahaR1 pisze:No jak to przeciez podobno Louis to był ten hit transferowy a teraz jak się powypinali to niby niepotrzebni ?
Mateusz111 pisze:Tak, własnie tego Piszcza. Przynajmniej zna ten tor i nie bedzie mial nas w dupie. Przeciez nie bedzie jezdzic w kazdym meczu. Może akurat bedzie w formie...
Gorszy niż Świst raczej nie powinien być.

harry pisze:JAG pisze:w moim przypadku to raczej rozgoryczenie niz panikamiało byc tak pieknie a wyszło...
To co ? Mamy już zdać sprzęt i wycofać się z rozgrywek? Czy jechać juniorami?
Na razie jeszcze nie ma co mówić, że coś nie wyszło jak coś dopiero " wchodzi".
Wg mnie wszystkie scenariusze są jeszcze możliwe
JAG pisze:[
Harry naprawde nie ma sie z czego cieszyć,wyszło wielkie g... bo jak sam widzisz ciagle jakieś niepowodzenia:sprzęt i forma,tudzież podejscie? naszych jeźdźców,szeroka ława..