A skąd znasz możliwości klubu??
Dobrze, ze pamietales o Staszku Burzy. To ważne.
Skład na sezon 2007
fan_lublin pisze:Myślę, że skład na miare naszych możliwości za rok może wyglądać tak:
1. Jeleniewski
2.Stachyra
3.A Dryml
4. Sawina
5. Rempała
6.K.Hansen
7.Tomicek
8.Klimek
PS.Przydał by się L.Hansen, Knapp a może i jeszcze Burza, D.Fijałkowski Sawina K.Wolbert. Może zaryzykować i poszukać zawodników jakiś którzy w Polsce dużo jeszczze nie zrobili. Chętnie bym widział Olivera Allena przydał by się Trevis McGowan
Tym składem moglibyśmy spokojnie się utrzymać, oczywiście skład dałem na miare możliwośći naszego klubu. Powinniśmy z tymi zawodnikami porozmawiać a takżę szukać innych rozwiązań.
ja bym dodał Śledzia zamiast Stachyry. A Allen u nas w przyszłym sezonie nie pojeździ bo podpisał dziś w Gnieźnie.Travis czego nie , moglby robic kolo 8 pkt w kazdym meczu.
-
fan_lublin
fan_lublin pisze:Myślę, że skład na miare naszych możliwości za rok może wyglądać tak:
1. Jeleniewski
2.Stachyra
3.A Dryml
4. Sawina
5. Rempała
6.K.Hansen
7.Tomicek
8.Klimek
PS.Przydał by się L.Hansen, Knapp a może i jeszcze Burza, D.Fijałkowski Sawina K.Wolbert. Może zaryzykować i poszukać zawodników jakiś którzy w Polsce dużo jeszczze nie zrobili. Chętnie bym widział Olivera Allena przydał by się Trevis McGowan
Tym składem moglibyśmy spokojnie się utrzymać, oczywiście skład dałem na miare możliwośći naszego klubu. Powinniśmy z tymi zawodnikami porozmawiać a takżę szukać innych rozwiązań.
Przydal by się pierw sponsor a póżniej zawodnicy bo jak narazie to trzymamy ręke w nocniku.