STAL - TZ LUBLIN 44:45 :)
Nie no Talib juz w takie bzdury jakie wypisujesz to nie uwierze!!!! jakie 4 tys???? na oficjalnej stronie jest 18 tys??? poza tym w gazetach caly czas pisza - na mecz przyszlo ok. 10 tys widzow!! W Rzeszowie bylo 4 tys osob a tam stadion wyglada jak nasza Rusalka!!!!
pozdr.
ps gdzie takie info znalazles??
pozdr.
ps gdzie takie info znalazles??
kaar napisał:
"ps gdzie takie info znalazles??"
http://www.gornik.leczna.com/klub_stad.php
!
I coś z mojego podwórka. U nas piszą że na meczu jest 5 tysięcy, prezes mówi że 4, a biletów sprzedano 3 tysiące. Też dobre, co?
"ps gdzie takie info znalazles??"
http://www.gornik.leczna.com/klub_stad.php
I coś z mojego podwórka. U nas piszą że na meczu jest 5 tysięcy, prezes mówi że 4, a biletów sprzedano 3 tysiące. Też dobre, co?
"hmmm ale ty mowisz oLecznej???"
Mówię o Widzewie, gdzie dzieli i rządzi herr Grajewski.
"ale z drugiej strony to tez podejrzana sprawa ze Leczna "oficjalnie miesci" 4400 a wchodzi ponad 7 tys... "
No nie wiem, ale na moje oko na ten stadion nie wejdzie dużo więcej niż 5 tysięcy ludzi.
" ja myslalem ze o Lublinie!!!! "
Ciekaw jestem jak to wygląda w Lublinie (w TŻ-cie i Motorze), mam nadzieję, że lepiej (uczciwiej) niż u nas...
Mówię o Widzewie, gdzie dzieli i rządzi herr Grajewski.
"ale z drugiej strony to tez podejrzana sprawa ze Leczna "oficjalnie miesci" 4400 a wchodzi ponad 7 tys... "
No nie wiem, ale na moje oko na ten stadion nie wejdzie dużo więcej niż 5 tysięcy ludzi.
" ja myslalem ze o Lublinie!!!! "
Ciekaw jestem jak to wygląda w Lublinie (w TŻ-cie i Motorze), mam nadzieję, że lepiej (uczciwiej) niż u nas...
-
hayabusarider
Szanowny Gawrzyku,
A moze po prostu zrobić Chata z Jeleniewskim i Piszczem i dowiedzieć
się co się z nimi dzieje bezpośrednio od nich?
Myślę że każdy z Nas Kibiców Tż chciałby zamienić słówko na necie z nimi.
W sieci łatwiej jest zapytać o trudne rzeczy, w realu by sie to nie udało.
POZDRAWIAM
A moze po prostu zrobić Chata z Jeleniewskim i Piszczem i dowiedzieć
się co się z nimi dzieje bezpośrednio od nich?
Myślę że każdy z Nas Kibiców Tż chciałby zamienić słówko na necie z nimi.
W sieci łatwiej jest zapytać o trudne rzeczy, w realu by sie to nie udało.
POZDRAWIAM
- Sprawiedliwy
- Szkółkowicz
Gelo pisze:O dziwo im nasi lepiej (czyt. skuteczniej) jeżdżą tym jest wiecej narzekań.
Jeśli to między innym domnie kierowałeś te słowa:
Może masz problemy ze zrozumieniem słowa pisanego, bo jakoś nie zauważyłem, zebym pluł się do drużyny, lecz do jednostek(choć licze z ich strony na poprawe). Może takiego prostego faktu nie umiesz zrozumieć to już twój problem i nie dopowiadaj czego komuś, co ktoś nie powiedział/nie napisał.
Mówi się "zapomniala krowa jak cielęciem była". Jeszcze 2 lata temu byłaby euforia i wszystkich nosilibyśmy na rękach. Tacy własnie są kibice - mają dobrą ale krótką pamięć.
Zapewniam cie że mam długą pamięć. A jak chcesz sobie poszukać takich kibiców z krótkowzrocznością to spójrz sobie na wątki z 2003r., a może masz już nie pamiętasz.
A co do czasów z 2002r., a z 2004r. jest wiele różnic, za wiele by porównywać te dwa roczniki. Inne plany inne możliwości.
GAWRZYK!! Zaczne od tego ze mógłbyś tak wszystkich nie krytykować bo większość osob ma racje !!!
1. Nie nazwałam Rzeszowa " najgorszymi palantami w lidze" więc daruj sobie takie słowa
2.Nie tylko ja nastawiałam się na pewną wygraną w Rzeszowie bo większość osob z forum tak pisało i sądzać po tabeli mielismy na to duże szanse
3.Od tego jest forum jak dobrze się orientuje więc kazdy ma prawo wyrazić swoje opinie I chyba lekka przesada ze jakbyśmy wygrali 30:60 to wszyscy by narzekali !!
4. Jedyne co masz racje to ze przydałaby się konkurencja może to pobudziłoby Piszcza do jazdy
5.Następną kwestia jest ekstraliga sory ale ciagle się o tym mowi więc nie miej pretensji ze kibice wymagają i narzekają
6. Powtarzam kolejny raz zwycięsto cieszy Mamy 6 pkt i możemy być z tego dumni Ale nie znaczy to ze możemy być w 100% zadowoleni z meczu w Rzeszowie Bo przed nami o wiele trudniejsze mecze !!!
1. Nie nazwałam Rzeszowa " najgorszymi palantami w lidze" więc daruj sobie takie słowa
2.Nie tylko ja nastawiałam się na pewną wygraną w Rzeszowie bo większość osob z forum tak pisało i sądzać po tabeli mielismy na to duże szanse
3.Od tego jest forum jak dobrze się orientuje więc kazdy ma prawo wyrazić swoje opinie I chyba lekka przesada ze jakbyśmy wygrali 30:60 to wszyscy by narzekali !!
4. Jedyne co masz racje to ze przydałaby się konkurencja może to pobudziłoby Piszcza do jazdy
5.Następną kwestia jest ekstraliga sory ale ciagle się o tym mowi więc nie miej pretensji ze kibice wymagają i narzekają
6. Powtarzam kolejny raz zwycięsto cieszy Mamy 6 pkt i możemy być z tego dumni Ale nie znaczy to ze możemy być w 100% zadowoleni z meczu w Rzeszowie Bo przed nami o wiele trudniejsze mecze !!!
- Sprawiedliwy
- Szkółkowicz
GAWRZYK !!!!! zachowuj sie
Rzeszów faktycznie chyba nie jest taki słaby jak by to wyglądało. Z drugiej strony Gosia ma troche racji. Mamy dziure w składzie, której nikt się nie spodziewał - Tomek Piszcz. Co do Jelenia to różnie z nim bywało i akurat jego postawa nie może dziwić. Dobrze, że Dawid ma czasem "przebłyski".
Rzeszów faktycznie chyba nie jest taki słaby jak by to wyglądało. Z drugiej strony Gosia ma troche racji. Mamy dziure w składzie, której nikt się nie spodziewał - Tomek Piszcz. Co do Jelenia to różnie z nim bywało i akurat jego postawa nie może dziwić. Dobrze, że Dawid ma czasem "przebłyski".
Najeżdżanie na Tomka nic nie da. Jeszcze bardziej się w sobie zamknie a wtedy o błąd w dochodzeniu do ładu ze sprzętem murowany. Faktem jest, że na skutek kilku zatarć silników musiał bardzo szybko je remontować i trchę z braku czasu sie pogubił. Ale to doświadczony zawodnik i wkońcu ruszy z kopyta. Najważniejsze, że przez to nie przegraliśmy jeszce meczu. ado Gorzowa jeszcze tydzien i jeden trening i dwie imprezy. Trzymać kciuki, żeby to wystarczyło bo już nic innego zrobić nie możemy. Silnika nowego nie kupi a jeśli nawet to i tak by nie zdążyłby go przygotować.
Gawrzyk!!
1. To ty napisales ze mam Rzeszów za najgorszych palantów w lidze co nie jest prawdą więc nie pisz jak czegoś nie wiesz do końca !!
2. Pobudziło do jazdy nie wiem z czym sobie skojarzyłes... ale miałam na myśli to ze Tomek musi się przebudzić po zimie i zacząć wkoncu jezdzic jak w tamtym sezonie Wszyscy w niego wierzą i na to liczą
3.Odpowiadając na pytanie kiedy byłam w stu procentach zadowolona To Ci odpowiadam że TERAZ JESTEM bo mamy 6 pkt i powtarzam to juz po raz kolejny Wyraziłam tylko swoją opinie i refleksje jesli chodzi o mecz w Rzeszowie a nie o całość !!!
1. To ty napisales ze mam Rzeszów za najgorszych palantów w lidze co nie jest prawdą więc nie pisz jak czegoś nie wiesz do końca !!
2. Pobudziło do jazdy nie wiem z czym sobie skojarzyłes... ale miałam na myśli to ze Tomek musi się przebudzić po zimie i zacząć wkoncu jezdzic jak w tamtym sezonie Wszyscy w niego wierzą i na to liczą
3.Odpowiadając na pytanie kiedy byłam w stu procentach zadowolona To Ci odpowiadam że TERAZ JESTEM bo mamy 6 pkt i powtarzam to juz po raz kolejny Wyraziłam tylko swoją opinie i refleksje jesli chodzi o mecz w Rzeszowie a nie o całość !!!
Nie popadajcie w taki pesymizm, Piszcz fakt NARAZIE cieniuje na calej lini ale taki jest sport, raz na wozie a raz pod. Tomek to zawodowiec, zawodnik ktory nigdy sie nie podaje i zobaczycie jeszcze nie jeden mecz w tym sezonie nam wygra. Kto wie moze juz w srode wroci wielki Tomek, ja w to wierze. Co do Jelenia to sam nie wiem co myslec. Inwidualnie jedzie na rowno z najlepszymi w naszym kraju, a na meczu pokazuje totalna padake, ale czuje ze jak zwykle obudzi sie w najmniej dla nas oczekiwanym momencie.
Jeśli to między innym domnie kierowałeś te słowa:
Kierowałem do malkontentów, jeżeli się za takiego uważasz - to juz nie mój problem.
Może masz problemy ze zrozumieniem słowa pisanego, bo jakoś nie zauważyłem, zebym pluł się do drużyny, lecz do jednostek(choć licze z ich strony na poprawe).
A to w związku z czym? Jeżeli chcesz juz koniecznie komuś przywalić, to moze znajdz sobie inny podmiot, bo bzdury ci wychodzą.
Może takiego prostego faktu nie umiesz zrozumieć to już twój problem i nie dopowiadaj czego komuś, co ktoś nie powiedział/nie napisał.
Nikomu niczego nie dopowiadam. Masz kolego rozdwojenie jaźni najwyraźniej.
Zapewniam cie że mam długą pamięć. A jak chcesz sobie poszukać takich kibiców z krótkowzrocznością to spójrz sobie na wątki z 2003r., a może masz już nie pamiętasz.
Może mam, moze pamietam, ale kompletnie nie rozumiem co chcesz wyrazic.
A co do czasów z 2002r., a z 2004r. jest wiele różnic, za wiele by porównywać te dwa roczniki. Inne plany inne możliwości.
Brawo - jesteś spostrzegawczy. Zrobiłeś na mnie wrażenie. Pozdrawiam.