kibicLBN pisze:My i tak nikogo z topu nie wyciągniemy
Z topu nie bo Top się topi w zastraszającym tempie niczym lodowce. Za chwilę Pedersen może się okazać drugim Tomkiem Gollobem wraz z GH.
kibicLBN pisze:My i tak nikogo z topu nie wyciągniemy
Barti pisze:Z postów kolegi CKM, wynika że ta Częstochowa to kraina mlekiem i miodem płynąca.
Yorke19 pisze:Barti pisze:Z postów kolegi CKM, wynika że ta Częstochowa to kraina mlekiem i miodem płynąca.
No i trochę za dużo Częstochowy na LUBELSKIM forum.
Gelo pisze:Z tą porażką, że nie powalczyliśmy o Kułakowa, a mamy Zagara to oczywiście żart? :) Matej nie należy do moich ulubieńcow, ma swoje mankamenty, ale to ciągle czołowy zawodnik świata, który wywalczył sobie awans w Challengu tam gdzie mistrz Europy odjechał chyba najgorsze zawody w tym roku.
CKM1946 pisze:Przecież napisałem że dostał normalną ofertę jaka była u was. Nikt mu kosmicznej kasy nie dawał. Tylko że wybrał prace z Cieślakiem niż w Lublinie.
Flagg pisze:CKM1946 pisze:Przecież napisałem że dostał normalną ofertę jaka była u was. Nikt mu kosmicznej kasy nie dawał. Tylko że wybrał prace z Cieślakiem niż w Lublinie.
Czewa musi popracować nad jedną spójną wersją, bo to ponoć nie Cieślak przeważył, a Madsen, który osobiście gadał z Doylem i obiecał mu walkę o złoto :)
Obyśmy w nadchodzącym sezonie uciekali przed króliczkiem a nie musieli go gonić tak jak w tym. Jednak kompletna drużyna od początku sezonu nawet z podobnym potencjałem powinna się prezentować lepiej niż w poprzednim sezonie dziurawy skład.Flagg pisze:CKM1946 pisze:Przecież napisałem że dostał normalną ofertę jaka była u was. Nikt mu kosmicznej kasy nie dawał. Tylko że wybrał prace z Cieślakiem niż w Lublinie.
Czewa musi popracować nad jedną spójną wersją, bo to ponoć nie Cieślak przeważył, a Madsen, który osobiście gadał z Doylem i obiecał mu walkę o złoto :)
A co do Kułakowa - Szczepaniak w 2017 roku był najlepszym zawodnikiem Nice, wykręcił ponad 2.3 i jakoś nie zauważyłem, żeby stała po niego kolejka z Eligi. I raczej nikt specjalnie nie żałuje. Kościuch od lat nie schodził w Nice poniżej 2.0. Jak było w tym roku - wszyscy widzieli. Kułakov to byłby totalny kot w worku. Mógłby pojechać na poziomie Thomsena, a mógłby zrobić Lamberta. Raczej nie ma sensu bawić się w tego typu eksperymenty. MIchelsen i Thomsen mieli na swoje poparcie, nie jeden, a kilka dobrych sezonów w Nice, dobre wyniki w Szwecji i pomniejsze sukcesy indywidualne. Kulakov tego nie ma.
A Zagar? Szału nie ma, do tego im trudniejszy tor, tym dla niego lepiej, a na takie w Elidze nie ma co liczyć, ale:
11 kolejka: 7+1 pkt
12 kolejka: 11+1 pkt
13 kolejka: 12+1 pkt
14 kolejka: 10 pkt
Mecz o 3 msc: 10+1 i 11+1
Słabo?