Tż Sipma - Stal Rzeszów 41 : 49

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Miras

#26 Postautor: Miras » 5 lipca 2004, o 13:26

Kezman po ostatnich zwyciestwach w krajowym skladzie jestem przekonany ze poradza sobie w Lublinie!To nie przypadek ze chlopaki tak wymiataja :D A gdy dolaczy obcokrajowiec bedzie gitara :P Ostatni raz Stal przegrala 25 kwietnia i oby tak zostalo juz do konca rundy zasadniczej :!: :evil:
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#27 Postautor: Lublin_Fan » 5 lipca 2004, o 13:32

Witam

Chyba jeszcze nikt nie proponował swojego składu więc ja to zrobie :)
Gdybym miał wpływ na zestawienie par to zrobiłbym 2 silne i jedną cieniutką czyli:
9. Sledz
10. Frankow
11. Peter
12. Knapp
13. Mordel
14. Dawid
15. jeleniewski

Po pierwszych trzech biegach mozna mieć tym zestawem 6-8 pkt przewagi co z pewnością wybije gości z rytmu. A póżniej też bedzie dobrze.

Ps. Szpeców dających Lublinowi 30 pkt na własnym torze odsyłam do przedszkola.

Pozdr.

Gość

#28 Postautor: Gość » 5 lipca 2004, o 13:33

Nierozmumim wielu Rzeszowskich kibiców ! myślą że jak wygrali z Gorzowem to już są mistrzami świata !!! Przed meczem było pewne że Rzeszów to wygra , bo Gorzów to dupy na wyjazdach.
Mecz z Rzeszowem bedzie napewno ciekawy , ale o wynik możemy być spokojni , przeciez na naszym torze Rzeszów jak zdobędzie 38-40 ptk to bedzie dla nich bardzo dobry wynik.

Śledz - Rempała
Franków - Trojanowski
Knapp - Baran
Mordel - Firlej
Karlsson - Kuciapa
Jeleniewski - MiesiÄ…c
Stachyra - Prucnal

DOBRZE ŻE RZESZÓW JEDZIE W 1 CZWÓRCE !!!! BEDZIE OKAZJA DO WYJAZDU W LICZNYM GRONIE !!!!!!!!!!!!!!

Miras chyba jesteÅ› zagubionym herbatnikiem z 4-paka.

Pozdrawiam kibiców z Marnych Polskich Kondonów Rzeszów.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#30 Postautor: Gelo » 5 lipca 2004, o 13:44

Miras pisze:Przy takiej formie Barana,Kuciapy,Rempaly czy nawet Trojanowskiego Rzeszów powinien bez wiekszych problemów zainkasowac dwa punkty z oslabionym Lublinem a gdy jeszcze dodamy obcokrajowca to nie wyjdziecie z 30 :!: :P Samym Karlssonem meczu nie wygracie!Sledz juz powoli zbliza sie ku koncowi kariery a Knapp czy Franków to troszke lepsza wersja Wilka czy Firleja!Gdyby nie kontuzje to Rzeszów bylby obok Gdanska faworytem do awansu w tym sezonie! :!:
MÓJ TYP: 34:56 dla MARMY RZESZÓW :lol: :lol:
Knapp idol Lublina - zalosne. Przeciez on wyglada jak mlot na tym motorze :P

No i znawca się trafił. Knapp i Franków to lepsza wersja Wilka i Fierleja... hm. w zasadzie nie wiem czy śmiać się czy płakać. Dziwi mnie trochę, że za kazdym razem Rzeszow się tak strasznie napina na nas, a potem muszą kulić ogon pod siebie. Uświadomię was może, że obaj ci zawodnicy potrafią w Lublinie objechać każdego, a już napewno Ciapka, który zapewne swoim zwyczajem wykręci u nas cos niespodziewanego. Jeżeli wszystko rozegra się w sportowej walce, szans na wygraną Stali nie widzę. Trzymam się kurczowo teorii, że TŻ u siebie i na wyjeździe to diametralnie dwie różne drużyny. TŻ wygra spokojnie 10-14 punktami.

Awatar użytkownika
istred
Trener

#31 Postautor: istred » 5 lipca 2004, o 13:47

Hollywood pisze:Pozdrawiam kibiców z Marnych Polskich Kondonów Rzeszów.

Żeś zabawny :lol:
Długo nad tym myślałeś ?

Awatar użytkownika
michal85

#32 Postautor: michal85 » 5 lipca 2004, o 13:49

Hollywood pisze:Nierozmumim wielu Rzeszowskich kibiców ! myślą że jak wygrali z Gorzowem to już są mistrzami świata !!! Przed meczem było pewne że Rzeszów to wygra , bo Gorzów to dupy na wyjazdach.
Mecz z Rzeszowem bedzie napewno ciekawy , ale o wynik możemy być spokojni , przeciez na naszym torze Rzeszów jak zdobędzie 38-40 ptk to bedzie dla nich bardzo dobry wynik.

Zapraszam do przeczytania wypowioedzi na naszym forum. Nikt nie robi z naszcyh "mistrzow swiata", aczkolwiek bardzo sie cieszymy i jestsmy wrecz dumni z naszych zowodnikow, ze przy takich oslabieniach zdolali osiagnac taki wynik! Kazdy wie, ze faworytem tego meczu sa gospodarze, ale my-kibce Stal, mocno wierzymy w to, ze Kuciapa i spolka podejma walke...

Śledz - Rempała
Franków - Trojanowski
Knapp - Baran
Mordel - Firlej
Karlsson - Kuciapa
Jeleniewski - MiesiÄ…c
Stachyra - Prucnal

Jestem niemal pewien, ze nie pojedzie ani Fierlej, ani Wilk...Byc moze jesli nie wykuruje sie Gjedde, to wystratuje inny straniero, a w przeciwnym wypadku zapewne wystratujemy z ZZ!

na tego typa nie zwracajcie uwagi...

na ten fragment nie bede odpowiadal, zalosny jestes, ale wiem, ze w Lublinie sa takze normalni ludzie i zapewne sa w wiekszosci ;) pozdrawiam wszystkich nromlanych kibicow TZ-u (w szcegolnosci abbe :P) i do zobaczenia na meczu :)

Awatar użytkownika
Miras

#33 Postautor: Miras » 5 lipca 2004, o 13:50

Śledz - Rempała
Franków - Trojanowski
Knapp - Baran
Mordel - Gjeede/Zegar??
Karlsson - Kuciapa
Jeleniewski - MiesiÄ…c
Stachyra - Prucnal

Zdaje sie ze do was Rzeszów przyjedzie z obcokrajowcem! A reszte twoich wypocin przemilcze bo szkoda slów na takiego kretyna jak ty:!:
Marma jedzie po dwa punkty do Lublina a co z tego bedzie zobaczymy.
Pozdrawiam

Gość

#34 Postautor: Gość » 5 lipca 2004, o 14:12

Marma jest Marna w Lublinie i do tego musicie sie przyzwyczaić.
Nie moja wina że macie tagiego sponsora jakiego macie.

Zapowiada sie tydzień napinactwa PodKarpackiego , to było pewne że tak będzie.

Michał 85 , Ja jestem całkowicie nienormalny - w Lublinie nie ma normalnych ludzi.

Awatar użytkownika
m.a.c.i.e.k.s
Junior

#35 Postautor: m.a.c.i.e.k.s » 5 lipca 2004, o 14:16

nie ma co polemizować bo my też jedziemy po 2 duże punkty.!!!!

Pozdrawiam rzeszów :D

łukasz

#36 Postautor: Å‚ukasz » 5 lipca 2004, o 14:19

ja chcialbym tylko dodac ze trzeba usadzic "gosci" na koncu drugiej prostej i jesli ktos ma na to wplyw prosze niech to zalatwi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie moga zajac miejsca na pierwszym luku bo nas usadzili w najch... miejscu!!!

Awatar użytkownika
michal85

#37 Postautor: michal85 » 5 lipca 2004, o 14:25

Hollywood pisze:Michał 85 , Ja jestem całkowicie nienormalny - w Lublinie nie ma normalnych ludzi.

niestety, musze Cie rozczarwoac, znam kilka osob z LBN i sa bardzo sympatyczni ;) heh

Zapowiada sie tydzień napinactwa PodKarpackiego , to było pewne że tak będzie.

jesli mowa o jakimkolwiek "napinaniu" to z pewnoscia nie ze strony Rzeszowa ;) W ogole, rok temu atmosfera miedzy naszymi zespolami (chodzi o kibicow) byla zgola odmienna, duzo lepsza, czy nie lepiej wrocic do tamych czasow ?;) hehe, pozdrawiam ;]

PS A co do sponosra-lepszego nie dalo sie znalezc :) moze niedlugo zrozumiecie o co mi chodzi, na razie nie powiem nic wiecej ;)

i to z pewnoscia wina tych co 11 lipca stawia sie na stadionie Mororu... :roll:

harry
Trener

#38 Postautor: harry » 5 lipca 2004, o 14:29

No cóż, jestem pewny na 95%, że Rzeszów przyjedzie do nas bez obcokrajowca. Kibice kibicami, opowieści opowieściami ale liczy się kasa w proporcji do wyniku. Nie ma sie co oszukiwać - Rzeszów nie ma ABSOLUTNIE ŻADNYCH SZANS na jakiś wynik poza awansem do górnej czwórki, co już zaliczył i teraz jedzie o marchewę i najwyżej będzie języczkiem u wagi w rozgrywkach trzech pozostałych drużyn. Dlatego uważam, że nikt tu nie będzie się szarpał i ściągał obco gdy tyle innych wydatków na głowie. Lepiej ewentualne nadwyżki przychomikować na przyszły rok i godnie wystartować, bo potencjał stal ma olbrzymi.
Prawie wszyscy panowie z Rzeszowa zapominają o jednej najważniejszej rzeczy a mianowicie o torze!!! Rzeszów jeździ na bardzo twardym i gładkim. W Lublinie natomiast jest dokładnie odwrotnie - przyczepnie, mokro i bardzo dziurawo. Do takiego toru nawet nasi niektórzy musieli sie pasować kilka miesięcy bo to cholernie trudny tor a już wybitnie nie pasuje on rzeszowskiej Stali. Na takim torze zupełnie inaczej się jeździ i jeżeli nasi nie zlekceważą przeciwnika to nie powinno być problemów. Tu nie ma żadnego przełożenia na to, że na swoim torze Rzeszowianie wykręcili dobre rezultaty to jest inna bajka i jak ktoś tego nie rozumie, to jeszcze musi sie długo uczyć żużla bo sie na nim nie zna. A wierzyć zawsze można i trzeba - taka rola kibiców.

Awatar użytkownika
michal85

#39 Postautor: michal85 » 5 lipca 2004, o 14:32

harry, a ja pragnalbym przypomniec, ze przed meczem z Grudziadzem rowniez kazdy mowil o tamtejszym torze jako niewygodnym dla naszych zawopdnikow, a jak sie to skonczylo to kazdy wie...Nie mowie, ze u Was bedzie podobnie, ale nasi musza sie wreszcie przelamac, a ze potrafia to uczynic udowodnili juz w tym sezonie ;) Zreszta T.rempala jechal u Was w eliminacjach do ME i je wygral, wiec moze az tak zle z dopasowaniem do toru nie bedzie ;)

pozdro

Kamil232

#40 Postautor: Kamil232 » 5 lipca 2004, o 14:43

No tak panowie prosze mi powiedziec kto oprócz MIrasa, który notabena nawet w Rzeszowie nie mieszka "napina" sie ??? Czy którys z innych Rzeszowian ??? Bo mi sie wydaje, ze jednak to Lublinianie są tak pewni swego piszac ze ograja nas do 30 ;]

ja chcialbym tylko dodac ze trzeba usadzic "gosci" na koncu drugiej prostej i jesli ktos ma na to wplyw prosze niech to zalatwi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tak jak pisał Michała, to jeszcze wina kibiców, ze was tam usadzono ?? Gdzie zajmą kibice miejsce pewnie w klatce tylko gdzie ona u was jest :P?
Marma jest Marna w Lublinie i do tego musicie sie przyzwyczaić.
Nie moja wina że macie tagiego sponsora jakiego macie

Zapewniam cie ze poza nazwą, tą pratkycznie złapalismy "Pana Boga za nogi" :)

No i znawca się trafił. Knapp i Franków to lepsza wersja Wilka i Fierleja... hm. w zasadzie nie wiem czy śmiać się czy płakać. Dziwi mnie trochę, że za kazdym razem Rzeszow się tak strasznie napina na nas, a potem muszą kulić ogon pod siebie. Uświadomię was może, że obaj ci zawodnicy potrafią w Lublinie objechać każdego, a już napewno Ciapka, który zapewne swoim zwyczajem wykręci u nas cos niespodziewanego. Jeżeli wszystko rozegra się w sportowej walce, szans na wygraną Stali nie widzę. Trzymam się kurczowo teorii, że TŻ u siebie i na wyjeździe to diametralnie dwie różne drużyny. TŻ wygra spokojnie 10-14 punktami.

Nie zwracjcie na niego uwagi (miras)
Kiedy sie znowu teraz napinamy ?? przed meczem w Rzeszowie moze tak było i w jakims sensie mielismy racje bo bez dwóch liderów walczylismy jak lwy ;]
Wy macie podobna sytuacje w tej chwili, rozwalony jest Piszcz :( i gdyby np. stało sie cos Karlssonowi lub Śledziowi w 1 jego stracie to tez byłoby nie zaciekawie dla was ;] OCzywiscie wam tego nie życze :)
Po czesci zgodze sie z Gelo poniewaz myśle ze wyni bedzie mniejszy niz 14 pkt w plecy, mam nadzieje ze nasi zawalcza i 40-stke a moze nawet wiecej :) zdobeda ;]

I kto tu sie stray napina :|:| Po co te obelgi ???:| Nasze stosunki były w miare dobre, spoko przyjecie z waszej strony w zeszłym sezonie, a takimi wpisami tylko psujesz :|:|

Pozdro