TÅ» Motor Lublin 60:30 KSÅ» Krosno - 9 kwietnia 2006 !!

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#351 Postautor: wojtas » 9 kwietnia 2006, o 19:12

Koper pisze:
wojtas pisze:
DJ_Korgi pisze:Piotr Świst - po tym meczu już mu podziękuje

Bardziej martwi mnie to jak on zareagowal na decyzje odsuniecia od biegu.
A jak zareagowal? Moze zweryfikuje Swist to co mowil o poziomie I-ligi przed meczami barazowymi Lublin-Zielona Gora...Dla nas jednak lepiej aby byl skuteczny a jesli nie to nalzy go zastepowac innymi zawodnikami takimi jak Jeleniewski, Tomicek czy kiedys Messing.

Nie jestem od rozsiewania plotek ktore moglyby zaszkodzic klubowi i atmosferze w zespole. Ja sie moge jedynie domyslac.
A co do zastepowania Swista, to dopoki nie wroci Messing to Swist jest niezbedny szczegolnie na wyjazdach. Mimo szczerych checi nie sadze zeby Jeleniewski punktowal nie tylko w Lublinie.
Ostatnio zmieniony 9 kwietnia 2006, o 19:13 przez wojtas, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Snys
Zawodowiec

#352 Postautor: Snys » 9 kwietnia 2006, o 19:12

Krosno moze i nie, ale Nasz skład jest o niebo lepszy. A to równiez "urwie" mu trochę punktów.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#353 Postautor: bkapusta » 9 kwietnia 2006, o 19:19

wojtas pisze:
Koper pisze:
wojtas pisze:
DJ_Korgi pisze:Piotr Świst - po tym meczu już mu podziękuje

Bardziej martwi mnie to jak on zareagowal na decyzje odsuniecia od biegu.
A jak zareagowal? Moze zweryfikuje Swist to co mowil o poziomie I-ligi przed meczami barazowymi Lublin-Zielona Gora...Dla nas jednak lepiej aby byl skuteczny a jesli nie to nalzy go zastepowac innymi zawodnikami takimi jak Jeleniewski, Tomicek czy kiedys Messing.

Nie jestem od rozsiewania plotek ktore moglyby zaszkodzic klubowi i atmosferze w zespole. Ja sie moge jedynie domyslac.
A co do zastepowania Swista, to dopoki nie wroci Messing to Swist jest niezbedny szczegolnie na wyjazdach. Mimo szczerych checi nie sadze zeby Jeleniewski punktowal nie tylko w Lublinie.

Niebedny?

Polemizowal bym.

Jest przeciez Norris i Louis. W ostatecznosci Jelen i Suchanek. Pozniej bedzie Messing. Swist nie jest niezbedny. Bedzie sie fochal, nie podciagnie wynikow to papa. Po jednym meczu nie mozna go skreslac ale po 2-3...