25.04.10 Lublin - Rawicz
Re: 25.04.10 Lublin - Rawicz
harry tez ich widziałem, dlatego się zdziwiłem, że było 150 (według relacji) 
"...pocieszać po porażkach, cieszyć po zwycięstwach..."
- niespokojny
- Trener
DObrze by bylo jakby ktos Wojciechowskiemu powiedzial ze nie trzeba krzyczec do mikrofonu... 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
InDorka pisze:Zauwazylam, ze wszystkie sektory byly otwarte...
Może i otwarte, ale te zaspawane przejścia z sektora do sektora ? Jak to wygląda? Jak klatki dla dziczy.Bez przesady
Carter#15 pisze:jerry78 pisze:Generalnie padaka. 3h, dziurawy tor, psująca sie maszyna startowa, to wszystko sprawia, że wygląda to bardzo niedobrze.
I stadion wysypisko smieci. 20 zl za siedzenie w smieciach, 5 zl za 2 kartki programu. Ze juz nie wspomne o tym ze zeby gdzies sie ruszyc trzeba ludziom chodzic po glowach i stopach.
Dlatego od lat siedzę sobie za te 20 zł na betonie, bo faktycznie trudno się wydostać z trybun nawet dziecku, jeżeli siedzi się gdzieś pośrodku
Jedyny plus to gratisowe Musli przy wejściu oraz odnowione WC, chociaż w damskim jest brak umywalki i sama pogoniłam jakieś dziecko, które odkręciło wodę i ta zalewała podłogę. Największa porażka, to cena programów i wielkość biletów. Myślę, że 5 zł za dziadowski, 2 kartkowy program to naprawdę wielka przesada i klub na takim zdzierstwie nie zarobi
Bozena pisze:InDorka pisze:Zauwazylam, ze wszystkie sektory byly otwarte...
W sumie nie najgorzej zaprezentował się Kustro.
Kostro
Uprzedziłeś mnie, bo właśnie miałam edytować.
Śmieszna pomyłka, faktycznie? 
A nawet nie trzeba w ogóle mówić.niespokojny pisze:DObrze by bylo jakby ktos Wojciechowskiemu powiedzial ze nie trzeba krzyczec do mikrofonu...
Ale z drugiej strony, jakby tak sie darl do prezydenta i rady miasta o pieniadze na zuzel to kto wie jaki bylby skutek
moze cos by rzucili dla pozbycia sie naszego prezesa, co by wiecej nie przychodzil do nich 
Bozena pisze:Myślę, że 5 zł za dziadowski, 2 kartkowy program to naprawdę wielka przesada
W Rzeszowie, na sparing z Tarnowem rudzielec postanowił, że 8 złotych kosztował będzie program składający się z jednej kartki.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć
przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- MikeMistrz
- Senior
A jeszcze jedno... Kiełbasa będzie na każdym meczu odprawiał swoje modły ? Bo ja szczerze mówiąc nie wiem po co to komu potrzebne
.