mks_montex czy jak ci tam - jedź autokarem, ja bym tak bardzo chciał żebyś mi powtórzył to co o mnie napisałeś niedawno na tym forum prosto w gębę
Krosno - Lublin 50:40
Dada, czy ja mam deja vu czy gdzieś już to czytałem
mks_montex czy jak ci tam - jedź autokarem, ja bym tak bardzo chciał żebyś mi powtórzył to co o mnie napisałeś niedawno na tym forum prosto w gębę
Ale nawet jak pojedziesz samochodem to nie bój, nie bój i tak cię znajdę 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
meesha pisze:
mks_montex czy jak ci tam - jedź autokarem, ja bym tak bardzo chciał żebyś mi powtórzył to co o mnie napisałeś niedawno na tym forum prosto w gębęAle nawet jak pojedziesz samochodem to nie bój, nie bój i tak cię znajdę
To brzmi co najmniej jak groźby karalne...
Ostatnio zmieniony 21 marca 2005, o 15:27 przez Saint, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Gość
-
Siwek Patataj
-
Gość
No prosze pogoda siÄ™ robi
oby tylko nie padało do 4 kwietnia.
Powątpiewam czy gospadarze zdąrzą przygotoać tor , mam nadzieje że 1 liga wymaga więcej profesjonalizmu niż druga.
O wynik jestem spokojny , bo wynik może być tylko jeden - wygra lepszy tego dnia.
Powoli trzeba chyba myśleć o wyjeździe , kiedy można wpłacać cash za wyjazd i kto będzie zbierał ?
Powątpiewam czy gospadarze zdąrzą przygotoać tor , mam nadzieje że 1 liga wymaga więcej profesjonalizmu niż druga.
O wynik jestem spokojny , bo wynik może być tylko jeden - wygra lepszy tego dnia.
Powoli trzeba chyba myśleć o wyjeździe , kiedy można wpłacać cash za wyjazd i kto będzie zbierał ?
Dzisiejszy występ Ferjana w meczu Arena Essex - Poole Pirates nikogo nie może rzucić na kolana:
3. Matej Ferjan 0, 1, 1, 1
W pierszych trzech startach przyjeżdżał na końcu, z tym że jego drugi i trzeci bieg kończyło tylko 3 zawodników i przegrał te gonitwy 5 :1. W czwartym starcie wyprzedził jedynie partnera z Poole: Raya Mortona.
Mecz zakończył się pogromem Piratów z Poole 61 : 30.
W meczu należy odnotować bardzo dobry występ zawodnika RKM Rybnik:
2. Roman Povazhny 1', 2', 3, 2'
który doznał jedynej porażki w biegu 6 z Gary Haverlockiem.
3. Matej Ferjan 0, 1, 1, 1
W pierszych trzech startach przyjeżdżał na końcu, z tym że jego drugi i trzeci bieg kończyło tylko 3 zawodników i przegrał te gonitwy 5 :1. W czwartym starcie wyprzedził jedynie partnera z Poole: Raya Mortona.
Mecz zakończył się pogromem Piratów z Poole 61 : 30.
W meczu należy odnotować bardzo dobry występ zawodnika RKM Rybnik:
2. Roman Povazhny 1', 2', 3, 2'
który doznał jedynej porażki w biegu 6 z Gary Haverlockiem.
Ano wybrało sie dzisiaj rano. Wszyscy zawodnicy pojechali oprocz Ferjana i Spiewanka(ktory przygotowuje sie z Gorzowem). Bardzo dobrze ze chłopaki sie rozjezdzają:D:D
A co do stanu toru to jest on coraz lepszy. Jesli nie bedzie jakiegos kataklizmu pogody to mecz odbedzie sie w pierwotnym terminie na 100% !!!
Zebys sie kolego nie zdziwil jak ten "zaden" Szmid bedzie robiÅ‚ waszych asow. Ale dobra zyjcie ludzie w niewiedzy i przekonaniu ze Szmid, Slacza, i Åukaszewicz nie umieja jezdzic i nadajÄ… sie najwyzej na 2 lige!:D:D
A co do stanu toru to jest on coraz lepszy. Jesli nie bedzie jakiegos kataklizmu pogody to mecz odbedzie sie w pierwotnym terminie na 100% !!!
Moim zdaniem nie żadne Szmid , Ślączka tylko właśnie Wilk i Baran będą najgroźniejsi.
Ciekawe będą zapewne biegi juniorskie
Zebys sie kolego nie zdziwil jak ten "zaden" Szmid bedzie robiÅ‚ waszych asow. Ale dobra zyjcie ludzie w niewiedzy i przekonaniu ze Szmid, Slacza, i Åukaszewicz nie umieja jezdzic i nadajÄ… sie najwyzej na 2 lige!:D:D
-
Siwek Patataj
neir1 pisze:a uwazam ze kadrowo to mamy slad lepszy mysle ze Frankow sie obudzi i bedzie trzaskal po 12pkt jak Adas tam mogl zrobic cos kolo 12pkt to kazdego z naszych zawodnikow na to stac![]()
A tam po 12 punktów, mnie przyśniło się, że oni wszyscy jak jeden mąż będą przywozić czyste komplety
lucki73