Na miescie mowili
O Franku wiadomo...
Wie ktos co dzieje sie z motorami Dadosa ? temat ten byl juz kilka razy poruszany na forum, ale nie zauwazylem zadnej reakcji wsrod forumowiczow ... moze teraz ...
DonKamizi pisze:Przypuścmy, że wszystko zainwestowałem w sprzęt, który się posypał po meczu w którym zarobiłem parę ładnych złotych.Po meczu nie ma wypłaty = nie ma remontu = nie ma na czym jechać i kółko się zamyka.
Gawrzyk pisze:istred pisze:Wie ktos co dzieje sie z motorami Dadosa ? temat ten byl juz kilka razy poruszany na forum, ale nie zauwazylem zadnej reakcji wsrod forumowiczow ... moze teraz ...
te motory to Jego wlasność.
DonKamizi pisze:Ja znam sytuację z innej strony a Ty Gawrzyku z trochę innej a prawda jak zwykle leży po środku.
A swojÄ… droga gdzie czasy FSC![]()
Padło, szedłeś brałeś i nie pytałeś czy możesz a magazyn pękał w szwach
![]()
Gawrzyk pisze:na tÄ… mniejsza wyplate ktora po jednym z meczow dostal grzegorz zwykly robotnik musialby pracowac pare miesiecy...
Gawrzyk pisze:... znajdz klub w POlsce, ktory przed sezonem ma zabepieczone srodki na wyplaty punktowki na caly sezon. to czysta utopia.
A tak można w trudnych meczach sie powozić na juniorach i frajerach z własnej drużyny a jak będą cienki bolki to nabić kabzę i huczeć, że nie ma pieniędzy i g. obchodzi, że ludzie nie przyszli ( na miernotę). A to cyrk właśnie!