Żużlowe różności

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Maciek
Szkółkowicz
Kontakt:

#576 Postautor: Maciek » 25 sierpnia 2004, o 10:07

Qrcze to na meczu Gorzowa z Rzeszowem dzialo sie chyba juz tak jak na meczach motoru Ci ludzie sa niepowazni taki sport ze ktos ostro jezdzi i wygrywa to juz go wyklinaja zawodnikow obrzucaja roznymi rzeczami czy to jest powazne zachowanie ze strony kibicow uwazam ze nie tak niepoinno sie dziac nieznizajmy sie do poziomu kibicow pilki noznej i niezachowujmy sie jak pseudokibice trzeba sie nad tym zastanowic Pozdrawiam :( :(
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#577 Postautor: dannie » 25 sierpnia 2004, o 12:03

$Kuba$ pisze:Przeczytajcie sobie co sie dzialo na meczu Gorzow - Rzeszow.

http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... s_id=42598

czasami dziekuje Bogu ze urodzilem sie w Lublinie i mam okazje ogladac mecze zuzlowe w swietniej atmosferze wsrod wspanialych (w wiekszosci) kibicow... poza kilkoma drobnymi incydentami mozna powiedziec ze Lublin jest "czysty"... a to co coraz czesciej wyprawiaja tam na zachodzie to zenada... gorzow leje sie z gdanskiem (na meczu zuzlowym!), kibice atakuje zawodnikow rzeszowa, problemy w gdansku i jakies lby w grudziadzu... ehhh... marzy mi sie aby kiedys pojechac gdzies na mecz wyjazdowy i byc przyjetym przez miejscowych kibicow tak jak inni u nas...

max3
Zawodowiec

#580 Postautor: max3 » 25 sierpnia 2004, o 15:24

Mecz w Rybniku sedziowal ten sam sedzia o unas z RZeszowem czyli Fyda z Krakowa ,podobno byl strasznie stroniczy ,a ten palant ma rowneiz sedziowac mecz z 19.09.z rzeszowem ,trzeba za wszelka cene zmienic sedziego.

Szymek

#581 Postautor: Szymek » 25 sierpnia 2004, o 16:22

max3 pisze:Mecz w Rybniku sedziowal ten sam sedzia o unas z RZeszowem czyli Fyda z Krakowa ,podobno byl strasznie stroniczy ,a ten palant ma rowneiz sedziowac mecz z 19.09.z rzeszowem ,trzeba za wszelka cene zmienic sedziego.

I jak dobrze pamiętam to on też chyba nam sędziował "przegrany" mecz z Rzeszowem u nas...

Awatar użytkownika
istred
Trener

#582 Postautor: istred » 25 sierpnia 2004, o 16:32

Szymek pisze:I jak dobrze pamiętam to on też chyba nam sędziował "przegrany" mecz z Rzeszowem u nas...

Też tak mi się wydaje, a ktoś pisał na forum, słowa Fydy z meczu u nas, że tak czy inaczej po tym meczu będzie zawieszony...

Zaczynam się poważnie martwić co do czystości tego meczu, mam nadzieje, że nasi zawodnicy nie pozostawią złudzeń kto jest lepszy.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#583 Postautor: Gelo » 25 sierpnia 2004, o 16:34

istred pisze:
Szymek pisze:I jak dobrze pamiętam to on też chyba nam sędziował "przegrany" mecz z Rzeszowem u nas...

Też tak mi się wydaje, a ktoś pisał na forum, słowa Fydy z meczu u nas, że tak czy inaczej po tym meczu będzie zawieszony...

Zaczynam się poważnie martwić co do czystości tego meczu, mam nadzieje, że nasi zawodnicy nie pozostawią złudzeń kto jest lepszy.

Trzeba czym prędzej złożyć wniosek o zmianę arbitra - nie wiem czy jest taka mozliwosc ale Fyda nie powinien sedziowac tego meczu. Swojądrogąto jest podejrzane że drugi raz sędziuje mecz tych samych druzyn.

Sober
Senior

#584 Postautor: Sober » 25 sierpnia 2004, o 22:34

Fyda sędziował mecz Rybnik - Leszno. Z tego co mi opowiadał kumpel, popełniał katastrofalne błędy na niekorzyść gospodarzy

Awatar użytkownika
toni

#585 Postautor: toni » 25 sierpnia 2004, o 23:17

Fyda to taki totalny wieśniak i gówno zna sie na sędziowaniu........ale to jeden z tych kolesi dla których sędziowanie żuzla to jedyne źródło dochodu. Tak więc zrobi i robi wszystko co mu nakazuje ta szuja Kaczmarek a w zamian dostaje do sędziowania mecze Ekstraligii.................

Ylipulli

#586 Postautor: Ylipulli » 26 sierpnia 2004, o 15:55

Powiedzcie mi , co to za dziwny, nieskładny grubas jeździ po każdym treningu naszych żuzlowców i po co ??? :shock:
W jakim celu się tak napina jak baloon, czyżby chodziło mu o zaimponowanie dziewczynom ??? :D

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#587 Postautor: dannie » 26 sierpnia 2004, o 17:56

http://www.linuxpl.com/~zaklady/stal/speedway/tylem.jpg

jak widac nie tylko lubelscy kibice byli rozgoryczni po porazce z Rzeszowem... ;)

tyle ze u nas zlosc przerodzila sie w krzyk a w Gorzowie w "gest" :wink:

Awatar użytkownika
Sprawiedliwy
Szkółkowicz