Baraż: Tż Sipma Lublin - Zkż Quick-mix Zielona Góra 52:38

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
zijo

#76 Postautor: zijo » 26 września 2004, o 07:53

Teraz wy dostaniecie zimny kubeł na wasze głowy...za rok i tak spotkamy się w I lidze...:)

Zulu
Junior

#77 Postautor: Zulu » 26 września 2004, o 08:50

zijo pisze:Teraz wy dostaniecie zimny kubeł na wasze głowy...za rok i tak spotkamy się w I lidze...:)

No tak, koledzy z Rzeszowa muszą się jakoś dowartościować...

Shack
Administrator

#78 Postautor: Shack » 26 września 2004, o 09:01

Maciek pisze:Ja mam jedno pytanie a mianowicie jak obydwa spotkania zakonczal sie remisem co wtedy :?: czekam na odpowiedz :!:

chyba decyduje bieg dodatkowy :]

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#79 Postautor: Maxx » 26 września 2004, o 09:03

zijo pisze:Teraz wy dostaniecie zimny kubeł na wasze głowy...za rok i tak spotkamy się w I lidze...:)

Może i spotkamy się w I lidze za rok, kto wie, ale nie zapominaj przyjacielu, że na finiszu tegorocznych rozgrywek to WY dostaliście w d...pę a nie odwrotnie he he:):):)
Chciałoby się obejrzeć w Rzeszowie baraże, a tu lipa, bo józki mimo szumnych zapowiedzi mieli klopoty z dobiciem do 40-tki w Lublinie.
Domyślam się, że zżera WAS zazdrość, ale niestety, trzeba się pogodzić z faktem, że w Lublinie przy uczciwej (czytaj sportowej) walce to w zasadzie nie macie czego szukać.

Ale jako, że ten wątek dotyczy baraży, powiem tyle, że wbrew temu, iż wszyscy stawiają nas na straconej pozycji, wcale nie musimy przegrać.
Warunek jest jeden: kasa na sprzęt i pierwszorzędnie przygotowane silniki. Uważam, że to jest najważniejsza sprawa bo jesli nie będziemy odbiegać sprzętowo od zawodników z Zielonki to na ich torze wcale nie musi być pogromu.
U nas wygramy, tego akurat jestem pewien.
Niezależnie jednak od tego czy awansujemy czy nie to i tak trzeba się cieszyć, że dla nas sezon jeszcze się nie skończył.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#80 Postautor: Regdal » 26 września 2004, o 09:21

Warunek jest jeden: kasa na sprzęt i pierwszorzędnie przygotowane silniki. Uważam, że to jest najważniejsza sprawa bo jesli nie będziemy odbiegać sprzętowo od zawodników z Zielonki to na ich torze wcale nie musi być pogromu.

Zgadzam się z tymi słowami,kasa na sprzęt,odpowiednie przygotowanie motocykli i trzeba wierzyć w końcowy sukces.Szanse zawsze są.Po to się wyjeżdża na tor aby wygrywać.Przeciwnik napewno jest mocny,ale urok tego sportu polega na tym ,że nie da się przewidzieć kto wygra baraże.

hayabusarider

#81 Postautor: hayabusarider » 26 września 2004, o 09:49

Chcialem spytac dlaczego PERŁA jako sponsor ma NAS kibiców -[jej głównych sponsorów] w Dupie?
Dlaczego takie G... daje na TZ?
Jakby dała 0,5% zysku to byśmy byli już dawno w e-lidze.
Dlaczego PerŁa nie chce sie wypromowac tak jak np. LECH?
Coś nam sie należy od tego z najbardziej autonomicznych browarów Polskich.
A jak nie to nie pijmy tego trunka. :evil:

Awatar użytkownika
Prymus
Junior
Kontakt:

#82 Postautor: Prymus » 26 września 2004, o 10:17

hayabusarider pisze:Chcialem spytac dlaczego PERŁA jako sponsor ma NAS kibiców -[jej głównych sponsorów] w Dupie?
Dlaczego takie G... daje na TZ?
Jakby dała 0,5% zysku to byśmy byli już dawno w e-lidze.
Dlaczego PerŁa nie chce sie wypromowac tak jak np. LECH?
Coś nam sie należy od tego z najbardziej autonomicznych browarów Polskich.
A jak nie to nie pijmy tego trunka. :evil:

To przeciez nie nasza wina, tylko jakichs mądrołków z Perły.
Jakby byli normalnie myslacy, to wiedzieliby chociaz taka prozaiczna rzecz, ze zaden sport w Lublinie (ba, w województwie) nie przyciaga na stadion tylu widzów co żużel.
A tak wychodzi na to, ze im nie do konca zalezy. A to dziwne- ostatnio nawet widzialem kilka reklam Perły na TVP1. Tak jakby sie chcieli wypromowac. TŻ Perła Lublin byłoby chyba zdecydowanie lepszym sposobem.
Obrazek

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#83 Postautor: Regdal » 26 września 2004, o 10:27

Albo TŻ PERŁA SIPMA LUBLIN

hayabusarider

#84 Postautor: hayabusarider » 26 września 2004, o 10:33

Jasne Prymus.
Ale ja tego wogóle nie rozumiem.
Czy Perła nie widzi na oczy? Czy nie chcialaby byc jak LECH?
Widocznie wielkie BOSS-y z PERLY, nie daza sympatia SPORTU.
A poza tym chyba wystarczający dochód mają z nas biednych Ludzi wschodniej Polski,
no i ciut z Polonii USA.
Co zrobić Cały ten Lublin jakis dziwny jest.
Jestesmy o krok od e-ligii, a tu SPONSORów NIMA.
:cry:

a po za tym:
NIGDY NIE BEDZIE E-LIGII ZUZLOWEJ,poki jest u nas kaprawa pilka.
bo PIŁKA = HOOLIGAN's

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#85 Postautor: Maxx » 26 września 2004, o 10:49

Perła musi się ostro wziąć za reklamę, bo w tym roku przedsięwzięcie pod tytułem "Perłowe Lato" okazało się mocno deficytowe, żeby nie powiedzieć - totalnym niewypałem.
Szykuje się corocznie organizowana impreza, której Perła będzie głównym sponsorem.
Szkoda, że nie chcą wesprzeć żużla

Awatar użytkownika
Prymus
Junior
Kontakt:

#86 Postautor: Prymus » 26 września 2004, o 10:59

A moze pomyslec w druga stonę? Ja nie wiem dokladnie jak to jest ze sponsorami itp, ale moze to Klub wystosowalby do zarzadu Perły jakies pisemko z propozycją "głębszej" wspólpracy. Sprobowac na pewno by nie zaszkodzilo, a kto wie, moze by sie nawet cos udało. Trzeba byloby tylko opracowac jakis sensowny plan, korzystny dla obu stron. Zwłaszcza dla TŻ-u... 8)
Obrazek

Awatar użytkownika
Kyniak

Stop PERLE

#87 Postautor: Kyniak » 26 września 2004, o 11:06

Proponuję czasowo wstrzymać picie PEREŁKI , niech włodarze lubelskiego browaru spojrzą na zużel i kibiców czarnego sportu łaskawszym okiem.Jak rzesza fanów ograniczy picie , a tym samym dochód browaru- może ktoś rzuci coś.A swoją drogą jest w regionie kilka bardzo bogatych firm:Azoty Puławy , Nałęczowianka , Perła i wiele innych pomniejszych . Może stwórzmy listę firm które widzielibyśmy jako sponsorów.

Awatar użytkownika
bartosch
Kadrowicz
Kontakt:

#88 Postautor: bartosch » 26 września 2004, o 11:11

w sumie to dobrze prawisz, w przyszlym sezonie sa duze szanse na to zebyscie weszli do "gornej" ligi tym bardziej, ze Karwan jest na wylocie... my napewno w niej bedziemy:) pozdrawiam!
carpe diem!

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#89 Postautor: grzesieck » 26 września 2004, o 11:12

Smieszni jestescie :lol:

Macie pretensje do Perly ze nie chce sponsorowac zuzla na wieksza skale i dlatego zamierzacie przestac ja pic... :lol: :lol: :lol:

Dawno nie slyszalem wiekszych glupot :lol:
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
bartosch
Kadrowicz
Kontakt:

Re: Stop PERLE

#90 Postautor: bartosch » 26 września 2004, o 11:13

kyniak pisze:Proponuję czasowo wstrzymać picie PEREŁKI

dobry pomysl! pijcie Zywca! zreszta.. niewazne...
carpe diem!

Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#91 Postautor: Dobromir » 26 września 2004, o 12:00

Proponuje przerzucic siÄ™ na Barleya z tesco :)

Awatar użytkownika
Maciek
Szkółkowicz
Kontakt:

#92 Postautor: Maciek » 26 września 2004, o 12:12

Shack pisze:
Maciek pisze:Ja mam jedno pytanie a mianowicie jak obydwa spotkania zakonczal sie remisem co wtedy :?: czekam na odpowiedz :!:

Dzieki ale to chyba nie fair bo ten dodatkowy bieg bedzie u nich bo tam jest 2 mecz wiec na ich torze :evil:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#93 Postautor: Apocalips » 26 września 2004, o 12:26

Maciek pisze:
Shack pisze:

Dzieki ale to chyba nie fair bo ten dodatkowy bieg bedzie u nich bo tam jest 2 mecz wiec na ich torze :evil:

Może i nie fair ale to przywilej E-Ligowca.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#94 Postautor: grzesieck » 26 września 2004, o 12:36

Przyznam szczerze ze nie znam sytuacji z lubelskim Startem ani ty ch calych obiecanek...ale i tak nie wplynie to na to ze przestane pic Perle.

Nie chca inwestowac w zuzel na wieksza skale - ich sprawa
METHANOL ADVENTURE TEAM

Zulu
Junior

#95 Postautor: Zulu » 26 września 2004, o 12:58

Bimmer pisze:
grzesieck pisze:Nie chca inwestowac w zuzel na wieksza skale - ich sprawa

Inni nie chcą pić piwa produkowanego przez hochsztaplera - również ich sprawa. W każdym razie, brak tu podstaw by nazywać to głupotą. Szybciej postępowanie tych, co to mówią, że deszcz pada, jak im się pluje w twarz.

Edit:

I jeszcze jedno. Perła nie chce być obecna tam, gdzie przychodzi na Lubelszczyźnie najwięcej ludzi. To czysta głupota, że woli wykupywać reklamę w TVP licząc, że ludzie w Polsce porzucą swoje wieloletnie przyzwyczajenia i przerzucą się na coś, o czym nigdy nie słyszeli. Nie ma już szans na wykreowanie piwa ogólnopolskiego. Na całym świecie, a raczej wszędzie tam, gdzie kultura picia piwa jest wysoka (Niemcy, Czechy, Słowacja), pije się piwo regionalne. Perła też powinna zainteresować się swoim bezpośrednim otoczeniem, a nie robić z siebie pośmiewisko za każdym razem, kiedy się tu za coś weźmie.

Skoro na całym świecie ludzie piją piwa regionalne, to wychodzi na to, że rzeczywiście nie ma sensu, aby Perła reklamowała się na Lubelszczyźnie, bo tutaj i tak będą ją pić. Idąc Twoim tokiem rozumowania można więc dojść do wniosku, że strategia marketingowa Perły jest jak najbardziej słuszna.... Chociaz oczywiście nie do końca tak jest.

maloh
Szkółkowicz

#96 Postautor: maloh » 26 września 2004, o 13:13

bartosch pisze:

i ilu Was przestanie pić to piwo ? 100 ? 200 ? 500 ? wątpie... po za tym oni tego tak nie odczują po kieszeni.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#97 Postautor: Łoptymista » 26 września 2004, o 13:17

maloh pisze:
bartosch pisze:

i ilu Was przestanie pić to piwo ? 100 ? 200 ? 500 ? wątpie... po za tym oni tego tak nie odczują po kieszeni.

Ja na znak protestu od dzisiaj nie wspomagam Browarów Lubelskich. Ci co mnie znają wiedzą jaka to będzie dla nich strata :twisted:

Ktoś jeszcze przyłączy się do bojkotu?

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#98 Postautor: Gelo » 26 września 2004, o 13:22

Ja na szczescie mam problem z głowy - perły nie piję i nawet gdyby była jedynym sponsorem klubu pić nie bede. I fakt faktem - perła ma ugruntowaną pozycję na lubelskim rynku i żaden protest tego nie zmieni. Nawet przy założeniu, że większosc kibiców żuzla pije perłę to i tak nie ma to większego znaczenia w ogólnej skali. A czy będą sponsorować klub? Jak mają to robić tak jak ze startem to lepiej niech nie robią.

hayabusarider

#99 Postautor: hayabusarider » 26 września 2004, o 13:30

Jestem jak najbardziej za.
Ale i tak 10000 tys okolicznych żuli pije Perełke na śniadanie,obiad i kolacje.
Nic to nie pomoże.
Mejmy nadzieje że Prezesi perły połapią się [byle nie za późno] że warto by było wesprzeć TZ np. 0,5% wpływem z kasy browarów na rzecz klubu.
Dla nich kwota której nawet nie zauważą a dla Tz i kibiców to byłaby jak wygrana w lotto.
Dlatego proponuję wysłać Siwka do perły niech nawija makaron na uszy Prezesom z Perly.

P.s. Nie tylko Perłowe lato w tym roku mizerne było.Wszystkiemu winna aura.

hayabusarider

#100 Postautor: hayabusarider » 26 września 2004, o 13:33

A tak co do spotkania z zielonkÄ….
Czy ktoś myśli o zrobieniu transparentu dla Petera?
np. cus w stylu "PETER STAY WITH US !!!"
:?: