Kto do TÅ» ?

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
meesha
Trener
Kontakt:

#76 Postautor: meesha » 8 grudnia 2004, o 12:13

Shack pisze:w takim razie trzeba walczyc 8) albo bedzie hitowy transfer, moze nawet hit okresu transferowego I ligi ;) albo solidny 100jan.

Czyli jeśli dobrze rozumiem to ktoś z dwójki Kościecha - Stojanowski zasili nas w przyszlym sezonie 8) :wink: . Fajnie, ale mam nadzieję, że już niedługo podpiszą w Lublinie "starzy zajomi", bo coś czuję w kościach (tfu, tfu), że może być z tym kłopot :roll:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Shack
Administrator

#77 Postautor: Shack » 8 grudnia 2004, o 12:18

meesha pisze:Czyli jeśli dobrze rozumiem to ktoś z dwójki Kościecha - Stojanowski zasili nas w przyszlym sezonie 8) :wink: . Fajnie, ale mam nadzieję, że już niedługo podpiszą w Lublinie "starzy zajomi", bo coś czuję w kościach (tfu, tfu), że może być z tym kłopot :roll:

a czy ja cos takiego powiedzialem ??? :shock: moim (prywatnym) ;) zdaniem trzeba walczyc o tych dwoch zawodnikow, moze numer trzy Wardzala

harry
Trener

#78 Postautor: harry » 8 grudnia 2004, o 12:21

Łoptymista pisze:
Gawrzyk pisze:OLaboga, nic sie nie mowi zle, powie sie prawde zle :wink:
taka prawda ze straszne ma wymagania finansowe, ale co szkodzi ponegocjować...

Gawrzyk nie zrozumiałeś. Nie mówienie jest w pełni zrozumiałe. No może nie wpełni, ale trochę. :wink: Niezrozumiałe i wkurzające jest CELOWE wprowadzanie ludzi w błąd na temat prac nad budową składu i sianie dezinformacji.

CELOWE to nieprawda. Po prostu sprawa, która wg mnie umarła nagle pojawiła się znowu. Mam nadzieje, że w piątek naprawdę będzie finał. A jak będzie pomyślny to... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Krychs
Senior

#79 Postautor: Krychs » 8 grudnia 2004, o 12:23

Przychylam się do zdania większości forumowiczów, że z nazwisk podanych przez Gawrzyka najlepszym wzmocniniem bez jakichkolwiek wątpliwości jest Kościecha. Jestem jednak realistą i wiem, że pozyskanie tego zawodnika niemal graniczyłoby z cudem. W tym roku rynek transferowy jest bardzo zawężony z czego korzystają nasze polskie pseudogwiazdeczki windując swoje żądania wobec klubów. Kościecha dostanie napewno większą kasę w Gdańsku, jak i w Toruniu. Jakoś nie przekonuje mnie wielki strach Roberta przed ekstraligą. No ale pożyjemy zobczymy. Dopóki piłka w grze...

Co do pozostałych kandydatów na wzmocnienia to wg. przydatności do drużyny:
Stojanowski
Wardzała
Czerwiński
Dym

Krychs
Senior

#80 Postautor: Krychs » 8 grudnia 2004, o 12:28

Harry skoro już jesteś, mam pytanie. Jak rozmowy z naszą ubiegłoroczną ekipą i kiedy możemy się spodziewać pierwszych kontraktów :?:

Awatar użytkownika
Kiry
Senior

#81 Postautor: Kiry » 8 grudnia 2004, o 12:30

Skoro Kosciecha twierdzi ze boi sie e-ligi to z niego ch.. nie zawodnik. Gadka podobna jak w przypadku Stefaniego i awansu z II do I ligi. Też sie bal ze nie bedzie tak łatwego zarabiania.
Niepokojącym moze być to ze skoro rozmowy toczą się z zawodnikami dość srednimi, to znaczy ze lokalne asy podniosły (i to mozliwe ze znacznie) swoje wymagania finansowe. Takie przypuszczenie.
Poza tym nauczeni przykladem najpierw Knappa potem Franka nie zauwazyliście ze tacy nazwijmy ich "sredniacy" nie musza wcale pojechac w pierwszym sezonie na "nowym gruncie".

Danio

#82 Postautor: Danio » 8 grudnia 2004, o 12:40

Kostek zapewne chciałby mieć takie warunki jakie proponują jemu w Gdańsku ale jeżdzić w I lidze- wiadomo ze o dwu cyfrówki jest łatwiej i wiekszą kase można wyciągnąć za zdobycze punktowe :!: ale tak to nie jeden by chciał :D -wiadomo ze TŻ Sipma nie zaproponuje jemu takiego dobrego kontraktu jaki ma zaproponowany w LOTOSIE i teraz ruch należy do Kościechy- do piątku powinno się wyjasnić- gdyż wtedy ma dać odp. w Gdańsku. U nas podobno jak Kostek przedstawił swoje wymagania to nasi wyrazili ogromne zdziwienie, więc nie wiadomo czy rezygnując z Petera byłoby stać na Kostka który kto wie czy nie zarzyczył sobie podobnej kwoty jak Karlsson!
Napewno nasz Zarząd dobrze wie co robi i musimy się uzbroić w cierpliwość

Wojteko napisał:
coś się chłopie zawściekł na jakieś radykalne wymiany

jestem za zmianami i troche wpuszczeniu świeżej krwi do składu jak to mawia Pan. J. Stachyra- i nie tylko ja jestem za ale i pewnie większośc kibiców oraz Zarząd skoro prowadzą rozmowy z nowymi zawodnikami.
Ostatnio zmieniony 8 grudnia 2004, o 12:40 przez Danio, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#83 Postautor: ravajas » 8 grudnia 2004, o 12:40

wojteko pisze:
-speedway to nie SLD :D
pzdr wojteko

powiedz to w zielonej górze ;)

pozdrawia:
Rafał Borowski

go!
Trener

#84 Postautor: go! » 8 grudnia 2004, o 12:41

Jak mialbym stawiać w STSie to że Kosciecha u nas nie pojedzie.
Ostatnio zmieniony 8 grudnia 2004, o 13:57 przez go!, łącznie zmieniany 1 raz.

meesha
Trener
Kontakt:

#85 Postautor: meesha » 8 grudnia 2004, o 12:46

Shack pisze:
meesha pisze:Czyli jeśli dobrze rozumiem to ktoś z dwójki Kościecha - Stojanowski zasili nas w przyszlym sezonie 8) :wink: . Fajnie, ale mam nadzieję, że już niedługo podpiszą w Lublinie "starzy zajomi", bo coś czuję w kościach (tfu, tfu), że może być z tym kłopot :roll:

a czy ja cos takiego powiedzialem ??? :shock: moim (prywatnym) ;) zdaniem trzeba walczyc o tych dwoch zawodnikow, moze numer trzy Wardzala

Napisałeś "...albo będzie hitowy transfer [w domyśle Kościecha], albo solidny 100jan. Ponieważ albo-albo tzn. że ktoś z nich na pewno. A teraz to już nie wiadomo kto i co wie oraz co jest zdaniem prywatnym a co oficjalnym :D :wink:

Ale oczywiście wszystko to było z przymrużeniem oka (co przecież da się zauważyć) a jeśli idzie o hierarchię ewentualnych nowych nabytków to całkowicie się z Tobą zgadzam :!:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

harry
Trener

#86 Postautor: harry » 8 grudnia 2004, o 12:48

Krychs pisze:Harry skoro już jesteś, mam pytanie. Jak rozmowy z naszą ubiegłoroczną ekipą i kiedy możemy się spodziewać pierwszych kontraktów :?:

Pierwszy dzisiaj - mam nadzieję, ze nie bedzie tak jak z Baranem. Reszta w ciągu tygodnia albo jeszcze w tym tygodniu. Kto się nie złapie to trudno.

Krychs
Senior

#87 Postautor: Krychs » 8 grudnia 2004, o 12:51

harry pisze:
Krychs pisze:Harry skoro już jesteś, mam pytanie. Jak rozmowy z naszą ubiegłoroczną ekipą i kiedy możemy się spodziewać pierwszych kontraktów :?:

Pierwszy dzisiaj - mam nadzieję, ze nie bedzie tak jak z Baranem. Reszta w ciągu tygodnia albo jeszcze w tym tygodniu. Kto się nie złapie to trudno.

Dzięki za info. Czekam w takim razie z niecierpliwością :wink:

meesha
Trener
Kontakt:

#88 Postautor: meesha » 8 grudnia 2004, o 12:51

harry pisze:Kto się nie złapie to trudno.

Czyli będziemy mieć zawodników "z łapanki" :lol: :wink:

KrzyÅ›
Junior

#89 Postautor: KrzyÅ› » 8 grudnia 2004, o 13:21

harry pisze:Kto się nie złapie to trudno.

O to widzę że ustawiła się kolejka do skladu :lol: Pewnie pierwszy który chce to Jurek Mordel :lol:

Awatar użytkownika
WBA
Szkółkowicz
Kontakt:

#90 Postautor: WBA » 8 grudnia 2004, o 13:38

harry pisze:

w końcu: "twardym trzeba być, nie miętkim" :lol:

Awatar użytkownika
Fire
Kontakt:

#91 Postautor: Fire » 8 grudnia 2004, o 14:05

O proszę, a jednak są rozmowy z Kościechą. A ja myślałem, że już sie zakończyły. Chodź ja myśle, że go nie zobaczymy w składzie TŻ to mam nadzieje, że to się spełni i Kostek będzie w TŻ 8)

http://www.przegladzuzlowy.pl/news_gdan ... 1089878946

Tyle, że Gdańsk go chce :) i na rozmowach u nich był!
Ostatnio zmieniony 8 grudnia 2004, o 14:18 przez Fire, łącznie zmieniany 1 raz.
TÅ» MOTOR LUBLIN

Vince Carter

wojteko
Senior

#93 Postautor: wojteko » 8 grudnia 2004, o 14:09

ravajas pisze:
wojteko
Rafał Borowski

Dlatego Mix-y malo sie roznia od pi*****go SLD :shock: :!:
pzdr wojteko

Gość

#94 Postautor: Gość » 8 grudnia 2004, o 14:18

Kościecha na milion procent nie będzie jeździł w Lublinie !!!!!!
Dym ??? wolne żarty !!!!!!
Stojnowski ma kontrakt w ZG , co prawda może być wypożyczony ale chyba Huszcza z Kłopotem końcą z żużlem , wiec Zg musi musi mieć rezerwe.
Wardzała ? z nim były prowadzone rozmowy chyba w każdym sezonie i nigdy do nas nie trafił.

Mówiąc szczerze Nie wierze aby ktoś nowy z seniorów do nas przybył

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#95 Postautor: ravajas » 8 grudnia 2004, o 14:20

wojteko pisze:
ravajas pisze:
wojteko
Rafał Borowski

Dlatego Mix-y malo sie roznia od pi*****go SLD :shock: :!:
pzdr wojteko

nie chodzi o mixy tylko o działacza. Zresztą Ja(j)nik też jest z Tarnowa ;) a Borowski (nie ja) z Piły.

pozdrawia:
Rafał Borowski

maloh
Szkółkowicz

#96 Postautor: maloh » 8 grudnia 2004, o 14:30

Kiry pisze:Skoro Kosciecha twierdzi ze boi sie e-ligi to z niego ch.. nie zawodnik. Gadka podobna jak w przypadku Stefaniego i awansu z II do I ligi. Też sie bal ze nie bedzie tak łatwego zarabiania.

no własnie i tu sie mylisz - nie powiedział że sie boi ale że NIE JEST DO KOŃCA GOTOWY ( o co dokładnie chodzi to nie wie nikt ).
Pewnie że Kostek chciałbym kase LOTOSU a przeciwników 1-ligowych, a kto by nie chciał ? Tu naprawde ma warunki cieplarniane, ale nic na siłe.
A co do Krzysia S. - też go chcą w Gdańsku i oby zdecydował sie na E-lige ( wkońcu to cholernie ambitny zawodnik )

Krychs
Senior

#97 Postautor: Krychs » 8 grudnia 2004, o 14:39

Hollywood pisze: Stojnowski ma kontrakt w ZG , co prawda może być wypożyczony ale chyba Huszcza z Kłopotem końcą z żużlem , wiec Zg musi musi mieć rezerwe.

Huszcza i Kłopot kończą z żużlem :?: Skąd ty wziąłeś to sensacyjne info :roll: I jednego i drugiego zobaczymy w przyszłym roku na żużlowych torach.

Danio

#98 Postautor: Danio » 8 grudnia 2004, o 14:41

Puzon w Toruniu!
http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... s_id=50779
Maloch napisał:
A co do Krzysia S. - też go chcą w Gdańsku i oby zdecydował sie na E-lige

Czyżby Stojan wobec tego miał podpisać w Lotosie?

go!
Trener

#99 Postautor: go! » 8 grudnia 2004, o 14:42

Hollywood pisze:Kościecha na milion procent nie będzie jeździł w Lublinie !!!!!!
Dym ??? wolne żarty !!!!!!
Mówiąc szczerze Nie wierze aby ktoś nowy z seniorów do nas przybył

Strasznie to stanowcze i zdecydowane. Skad ta pewność o milionie? i jakie zarty z Dymem miales na mysli? Ze nie bedzie u nas czy ze on to taki jezdzacy zart? :wink:

Gość

#100 Postautor: Gość » 8 grudnia 2004, o 15:01

No Ludzie a raczej drodzy nastolatkowie !
Wy chyba nie sądzicie że Kościecha mógłby jezdzić w Lublinie ? (tak samo jak Dorbucki miałby jeżdzić w Rzeszowie).
a z tym Dymem to chyba żart działaczy tyle że jeszcze daleko do pryma-a-prylis.