A tak na serio to moze i dobrze Józki awansuja ? Bedzie mozna jezdzic na mecze z ekstraligowcem a poza tym spadna z HUKIEM, odejdzie wtedy sponsor i... nie wiem co dalej pisac
Ciekawie robi sie w Tarnowie
lucki73 pisze:A ja z wielką ochotą pogratuluję zespołowi z Rzeszowa awansu do e-ligi. Stawiałem na Rzeszów i nie pomyliłem się. Profesjonalizm, to profesjonalizm i musi odbić się na wyniku, pozytywnie.

Złoty pisze:lucki73 pisze:A ja z wielką ochotą pogratuluję zespołowi z Rzeszowa awansu do e-ligi. Stawiałem na Rzeszów i nie pomyliłem się. Profesjonalizm, to profesjonalizm i musi odbić się na wyniku, pozytywnie.
A ja nie, bo profesjonalizm obejmuje takze kibicow, ktorzy potrafia dopingowac swoja druzyne, a nie zajmowac sie zaczepkami. A i ochrona w Rzeszowie ma jeszcze daleka droge do profesjonalizmu.lucki73 pisze: Pewien tego jestem na 100%. Szkoda tylko, że nie będzie w przyszłym sezonie tych meczów ze smaczkiem pomiędzy naszą drużyną a drużyną rzeszowskiej Stali.
Pamietaj ze jeszcze rewanz, Gorzow juz sie sparzyl; a co az tak tesknisz za Rzeszowem?