Wyrazy sympatii dla tzw. "Klubu Kibica" Marmy

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
meesha
Trener
Kontakt:

Wyrazy sympatii dla tzw. "Klubu Kibica" Marmy

#1 Postautor: meesha » 15 sierpnia 2005, o 00:19

Jak w temacie...

Nie potrafią się rude, parchate, pryszczate <censored> bawić to <censored> ich pies :twisted:

A jeszcze wczoraj myślałem, że da radę się z nimi dogadać :roll: Wstyd mi za to :oops:

PS. Wiem, że moderatorowi nie przystoją takie teksty ale parchate <censored> przegięły dzisiaj pałę i na dodatek są z tego dumne :roll: <censored> im w dupę :P
Proboszcz Dobrodziej dobrze gadał...
Ostatnio zmieniony 15 sierpnia 2005, o 08:27 przez meesha, łącznie zmieniany 6 razy.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#2 Postautor: RadeKas » 15 sierpnia 2005, o 00:22

Widze, ze od dzisiaj wszyscy maja juz dosyc rzeszowiakow i nikt nawet nie probuje byc mily :lol:.

No to i ja sie przylacze, a co?

JEBAC kololowe kledki JEBAC 8) 8).
Ostatnio zmieniony 15 sierpnia 2005, o 00:50 przez RadeKas, łącznie zmieniany 1 raz.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#3 Postautor: Cooper » 15 sierpnia 2005, o 00:30

Koniec kurwa. Otwarta wojna. Zjednoczyc sie mozemy ze wszystkimi ale nie z tymi wsiowymi pojebami.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Buber
Kontakt:

#4 Postautor: Buber » 15 sierpnia 2005, o 00:31

hmm rozumiem Wasze rozgoryczenie. też bym sie wkurzył i przyznaje, że ludzie z kk poełnili błąd. Owszem transparent ściągnac mogli, by jak powiedział kezman pokazac, że u siebie to każdy mądry, ale nie powinni go palic tylko elegancko po meczu oddać. Zdaje sobie równierz sprawę z tego, że w kk jest kilka osób z ust których mogło poleciec wiele "brzydkich" słów w Waszym kierunku. Prawie Was rozumiem. Prawie - bo pisząc posty jebać rzeszów obrażacie wszystkich jego mieszkańców w tym także mnie.

Mam tylko nadzieje, że takich osób jak moi dwaj poprzednicy jest jak najmniej w Lublinie. Tak naprawde to z każdym da się dogadać, tylko zawsze znajdzie się kilku kretynów którzy psują wizerunek ogółu.
6766918 - GG

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#5 Postautor: sadychor » 15 sierpnia 2005, o 00:34

Jesteście jebane pnioki , rzeszowski KK. Wy chcecie prowadzić jakikolwiek doping :?: Zaczynacie od palenia szalików i flag :?: Zaczepiacie członków ekipy przjezdnych :?: Dorośnijcie tłuki zajebane. Słonecznik wam łby pozatykał :?: Rozumiem, odizolować się od tych pojebów, ale jeszcze się tym chwalić :?: Pies was jebał pryszczate gnoje, przegieliście pałe :evil:
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#6 Postautor: Cooper » 15 sierpnia 2005, o 00:35

Buber pisze:kich jego mieszkańców w tym także mnie.

Mam tylko nadzieje, że takich osób jak moi dwaj poprzednicy jest jak najmniej w Lublinie. .

No jakies 400 000 bedzie :D :twisted:
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#7 Postautor: RadeKas » 15 sierpnia 2005, o 00:35

Tylko zauwaz, ze takich kretynow nie znalazlo sie do tej pory ani w Grudziadzu, ani w Gorzowie, ani w Krosnie, ani w Opolu, ani w Gdansku, ani w Ostrowie, ani w Rybniku. Jedynie Zielona Gora dala popis podobny do rzeszowskiego.

edit: post kierowany do kolegi z rzeszowa 8)
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Buber
Kontakt:

#8 Postautor: Buber » 15 sierpnia 2005, o 00:39

Cooper pisze:
Buber pisze:kich jego mieszkańców w tym także mnie.

Mam tylko nadzieje, że takich osób jak moi dwaj poprzednicy jest jak najmniej w Lublinie. .

No jakies 400 000 bedzie :D :twisted:

No cóż, w takim razie Ty do tych 400 tysięcy na pewno się nie zaliczasz, co potwierdza twój post na forum rzeszowksim.
RadeKas - W Lublinie w tym sezonie nie byłem, ale wszyscy piszą, że były okrzyki J***ć Rzeszów. Żałuje tylko tego, że nasi nie udowodnili, że są " mądrzejsi" i odpowiedzieli na Waszą prowokacje.
6766918 - GG

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#9 Postautor: sadychor » 15 sierpnia 2005, o 00:39

Buber pisze:hmm rozumiem Wasze rozgoryczenie. też bym sie wkurzył i przyznaje, że ludzie z kk poełnili (PIERDOLENIE)da się dogadać, tylko zawsze znajdzie się kilku kretynów którzy psują wizerunek ogółu.

Czego się bawisz w adwokata bandy tłuków. Schowaj ze wstydu głowe w piasek. Mają w dupie czyjąś inwencje twórczą, pieniądze, prace-akurat człowieka, który pomógł Stali sklecić program zawodów, bo sami chyba nie potrafili.
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

meesha
Trener
Kontakt:

#10 Postautor: meesha » 15 sierpnia 2005, o 00:41

Buber pisze:bo pisząc posty jebać rzeszów obrażacie wszystkich jego mieszkańców w tym także mnie.

Przecie nie napisałem "Rzeszów" tylko "Żeszuff" - a to taka alegoria [trudne słowo] bycia kretynem z klubu Kololowych Kledek Marmy Polskie Folie (nie Stali bo te prysztate <censored> nie wiedzą nawet, że jest taki klub :roll: ) Dla nich żużel rzeszowski to Marma i niech to pozostanie jako komentarz 8)

Pozdrawiam :D :D
Ostatnio zmieniony 15 sierpnia 2005, o 08:12 przez meesha, łącznie zmieniany 1 raz.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Buber
Kontakt:

#11 Postautor: Buber » 15 sierpnia 2005, o 00:43

sadychor pisze:
Buber pisze:hmm rozumiem Wasze rozgoryczenie. też bym sie wkurzył i przyznaje, że ludzie z kk poełnili (PIERDOLENIE)da się dogadać, tylko zawsze znajdzie się kilku kretynów którzy psują wizerunek ogółu.

Czego się bawisz w adwokata bandy tłuków. Schowaj ze wstydu głowe w piasek. Mają w dupie czyjąś inwencje twórczą, pieniądze, prace-akurat człowieka, który pomógł Stali sklecić program zawodów, bo sami chyba nie potrafili.

hmm w adwokata być może rzeczywiście się podświadomie bawię, ale na pewno nie zaierzam chować głowy w piasek. Ja sie nie mam czego wstydzić. Jeśli chodzi o palenie tego transparentu to przyznaje Wam absolutnie racje, ale teamaty tego typu powinny raczej zniknąć z forum.
6766918 - GG

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#12 Postautor: mikas » 15 sierpnia 2005, o 00:46

Napisałem tego posta w temacie o meczu, ale wkleje go też tutaj bo chyba bardziej tu sie nadaje.

Nie unoście sie tak. Jak sie widzowie (bo kibicami ich nazwazć nie można,bo jak sie przekonaliśmy po raz kolejny w rzeszowie na żużlu poprostu kibiców nie ma) nie potrafia bawic to ich sprawa. Nie ma u nich ani dopingu, ani oprawy, jest za to chamstwo i debilstwo na stadionie które zamiast dopingowac to wpierdziela słonecznika i reaguje agresją na nasze próby rywalizacji pod względem tzw. "ultras". Maja ochote na jakieś kradzieże i bójki to niech ida Ci debile którzy szukają zaczepek i sie leja po mordach miedzy sobą. Po raz kolejny pokazali jakimi są zacofanymi dziećmi. Nie potrafili w odpowiedzi na nasze transparenty stworzyć nic kreatywnego i sie wykazać. Potrafili jedynie wpaśc do sektora i ukraśc a nastepnie podpalić nasz transparent. Nie zniżajcie sie do ich poziomu i darujcie sobie wyzwiska na forum. Pokażcie lepiej że kibice w Lublinie takimi debilami sie nie przejmują a my bedziemy dalej robic swoje i w następnym sezonie znów im udowodnimy że lepsi kibice są w Lublinie i oni kolejny sezon nie będa nam dorastać do pięt pod względem dopingu, opraw itd.
Pozdrawiam.

P.S.Sam sie sobie dziwie,że ten post jest taki łagodny,ale może należy dzieciom z rzeszowskiego KK wybaczyć, za kilka lat może wydorośleją i nauczą sie co to znaczy zdrowa rywalizacja godna stadionów żużlowych a nie piłkarskich :roll:
Fajnie że kibice z Lublina,którzy byli dziś w Rzeszowie pokazali klase i nie zniżyli sie do poziomu tego bydła które uważa się za kibiców Stali i nie dążyli do żadnych bójek nawet kosztem straty transparentu. Miło wiedzieć że w Lublinie najwierniejszymi kibicami są normalni ludzie a nie półgłówki które zachowują sie jakby ich dopiero wypuszczono z klatek.