Dziś w okolicach południa bus Jelenia stał przed stadionem.
Daniel Jeleniewski
Re: Daniel Jeleniewski
Chyba coraz bardziej wypada odświeżyć ten wątek, więc:
-
mariusz1987
- Junior
i nieraz pojawiał się na nim w tegorocznym sezonie, ba nawet raz koło mnie siedział na trybunach na meczu 
PS. Daniel, nie bus
PS. Daniel, nie bus
Bus wraz z Danielem widziany dziś na Mętowie i pod Groszkiem na Ćmiłowie 
mariusz1987 pisze:i nieraz pojawiał się na nim w tegorocznym sezonie, ba nawet raz koło mnie siedział na trybunach na meczu
PS. Daniel, nie bus
dasz autograf?
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
A co w tym dziwnego? Przecież on nadal mieszka w Głupku, czyż nie? 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
meesha pisze:A co w tym dziwnego? Przecież on nadal mieszka w Głupku, czyż nie?
A może "na Głupku" ?
PS. Odnośnie "na Ćmiłowie"
niemeesha pisze:A co w tym dziwnego? Przecież on nadal mieszka w Głupku, czyż nie?
a ja go widzialem na jp2, nic w tym dziwnego skoro ma blachy "lub xxxx"
zombie pisze:a ja go widzialem na jp2,
chyba na mp3
Manitou pisze:zombie pisze:a ja go widzialem na jp2,
chyba na mp3![]()
To samo można napisać o Twojej lokalizacji.Widzę dzień bez zaczepki to dzień stracony na tym forum
Daniel był w klubie ,aby pogadać o turnieju,a o czym jeszcze to może w niedzielę się okaże.
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".
Rudy pisze:Widzę dzień bez zaczepki to dzień stracony na tym forum
Widzę że Kolega mało filmów ogląda [link]

A ja go nie widziałem i nie zamierzam widzieć kiedykolwiek na stadionie. Między innymi to on wciągnął nas do II ligi .
Takim zawodnikom mówimy stanowczo NIE!!!
Takim zawodnikom mówimy stanowczo NIE!!!
to prawda - ale jest to jeden z nielicznych zawodników zakontraktowanie których do naszej druzyny w 1 lidze jest jakby naturalne i zdroworozsądkowe. tak samo jak dla Ostrowa naturalne byłoby sciagniecie teraz Szczepaniaków. Nie jestem wybitnym fanem Daniela (miedzy innymi za to ze nas spuscil finalnie w zupelne znikniecie z mapy zuzlowej Polski) ale na 1 lige to nie jest zły zawodnik. Oczywiscie są lepsi - ale ten jest na miejscu, liznął troche jazdy z najlepszymi na świecie, a wyniki z tego sezonu miał dość dobre.
Gelo pisze:to prawda - ale jest to jeden z nielicznych zawodników zakontraktowanie których do naszej druzyny w 1 lidze jest jakby naturalne i zdroworozsądkowe. tak samo jak dla Ostrowa naturalne byłoby sciagniecie teraz Szczepaniaków. Nie jestem wybitnym fanem Daniela (miedzy innymi za to ze nas spuscil finalnie w zupelne znikniecie z mapy zuzlowej Polski) ale na 1 lige to nie jest zły zawodnik. Oczywiscie są lepsi - ale ten jest na miejscu, liznął troche jazdy z najlepszymi na świecie, a wyniki z tego sezonu miał dość dobre.
Ogólnie z postem się zgadzam, tylko powtarzam, jeśli cała drużyna robi 24 punkty to znaczy że mecz zawalił więcej niż jeden zawodnik....
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
To jest powtarzanie głupot, które przez kilka lat powtarzane przez wielu na forum, dla innych stały się "oczywistą oczywistością".
Każdemu jego Everest...
Marcinex pisze:Rudy pisze:Widzę dzień bez zaczepki to dzień stracony na tym forum
Widzę że Kolega mało filmów ogląda [link]
Film widziałem,ale ,aż takiej pamięci nie mam.Jeśli o to chodziło to sorki
Co do Daniela to byłem tez bardzo na niego zły,że nawet nie miał zamiaru myśleć o jeździe w drugiej lidze i nas zostawił,troszkę wtedy mu sodóweczka odbiła jak Tronina motorki przygotował i pare punktów zaczął robić w ligach wyżej,ale jak widać z extra lidze za długo nie pobył i teraz może być równia pochyła z punktami w dół.U nas może i by punkty robił,ale na wyjazdach musimy wygrywać.Zależy za jaką kasę miałby u nas być,bo jeśli czasami na wyjazdy jechałby ktoś inny to mógłbym się na niego zgodzić.
A mówić ,że ma doświadczenie z obco rangi światowej można o Woodwardzie,bo w lidze angielskiej z zawodnikami z GP jeżdzi na bierząco.
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".
Sodóweczka do głowy odbiła?!
Gość zdobył 4 miejsce w MP, miał indywidualnie bardzo dobry sezon w I lidze, był młody i bardzo dobrze, że kierował się ambicją i poszedł do I ligi. Tam się objeździł i na pewno stał się lepszym żużlowcem. Dzięki temu, teraz może do nas wrócić i być jednym z prowadzących parę.
3 sezony to nie tak mało jak na zawodnika klasy Jeleniewskiego. E-liga to jednak za wysokie progi (podobnie jak np. dla Kuciapy i innych zawodników tej klasy), ale poziom bardzo dobrego pierwszoligowca jest jak najbardziej realny.
Jeśli będzie miał udany sezon to TOP 10 I ligi jest spokojnie do osiągnięcia.
Gość zdobył 4 miejsce w MP, miał indywidualnie bardzo dobry sezon w I lidze, był młody i bardzo dobrze, że kierował się ambicją i poszedł do I ligi. Tam się objeździł i na pewno stał się lepszym żużlowcem. Dzięki temu, teraz może do nas wrócić i być jednym z prowadzących parę.
ale jak widać z extra lidze za długo nie pobył
3 sezony to nie tak mało jak na zawodnika klasy Jeleniewskiego. E-liga to jednak za wysokie progi (podobnie jak np. dla Kuciapy i innych zawodników tej klasy), ale poziom bardzo dobrego pierwszoligowca jest jak najbardziej realny.
Jeśli będzie miał udany sezon to TOP 10 I ligi jest spokojnie do osiągnięcia.
Dzięki temu, teraz może do nas wrócić i być jednym z prowadzących parę.
A przy okazji może oddać puchara
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
istred pisze:Sodóweczka do głowy odbiła?!
Gość zdobył 4 miejsce w MP, miał indywidualnie bardzo dobry sezon w I lidze
No właśnie po tym myślał ,że już rozgryzł co to żużel
Po 4 miejscu w IMP głupotą z jego strony byłoby startowanie w II lidze.ale nie ukrywam,że mam mały żal ,że jak spadaliśmy to nie ukrywał i mówił odrazu,że nawet nie myśli o jeździe u nas.
Jako młody zawodnik dostał szanse wywalczenia dobrego kontraktu w najlepszej lidze i spróbowania swoich sił z najlepszymi. Całe szczęście, że nawet nie myślał o jeździe w II lidze. Szczególnie wobec kondycji lubelskiego żużla w tamtych czasach.
Posrało was już całkiem. To tak jak by teraz Miśkowiak poszedł z Poznaniem do II ligi bo spadli. Zaraz pewnie wyskoczycie z przykładami Bydgoszczy i Walasków z Emilami itd., ale II liga to już całkowite zadupie i jazda tam może skończyć się pozostaniem w niej na zawsze.
No w sumie, 5 średniaków z GP daje szanse na rozwój...
Rudy pisze:A mówić ,że ma doświadczenie z obco rangi światowej można o Woodwardzie,bo w lidze angielskiej z zawodnikami z GP jeżdzi na bierząco.
No w sumie, 5 średniaków z GP daje szanse na rozwój...
Davv pisze:No w sumie, 5 średniaków z GP daje szanse na rozwój...
I tych 5 średniaków widziałbym w naszym podstawowym sładzie.
piwo4ever pisze:Takim zawodnikom mówimy stanowczo NIE!!!
Mow za siebie.
Motor mocny
Bo szczytem ambicji tego zawodnika było bronienie się przed barażami z Łodzią niż przyjście do Lublina i walczenie o I ligę. Ciekawy tok rozumowania. Piszecie o doświadczeniu o możliwych zdobyczach punktowych z czym się mogę zgodzić , ale na miłość boska nie piszcie o ambicji Daniela bo po odejściu z Wrocławia on jej niema. Jeździ tam gdzie ma lepszy kontrakt i pewną kasę. Ale łudźcie się dalej że jak by nie było bogdanki to Dany też by co dzień stał pod stadionem i prosił o kontrakt. Ehh widzę że kilku z forumowiczów nie uczy się na błędach i chcą kolejny raz wchodzić do tej samej wody.
Ta, bo szczytem ambicji byłoby gdyby przeszedł z ekstraligi do ostatniej ligi w Polsce i zamiast ścigać się Wardem, Sajfutdinovem, Lidbaeckiem, Walaskiem czy Gapińskim wybrałby wyścigi z Pawlaszczykiem, Szymurą, Nowaczykiem czy Szymkiem Kiełbasą.Bo szczytem ambicji tego zawodnika było bronienie się przed barażami z Łodzią niż przyjście do Lublina i walczenie o I ligę.
I wcale nie byłoby wtedy głosów, że zamiast ścigać się z prawdziwymi żużlowcami to wybrał łatwą kasę z Bogdanki za objeżdżanie półamatorów.