Daniel Jeleniewski

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Nazir
Junior

Re: Daniel Jeleniewski

#1351 Postautor: Nazir » 6 października 2011, o 15:22

Chyba coraz bardziej wypada odświeżyć ten wątek, więc:
Dziś w okolicach południa bus Jelenia stał przed stadionem. 8)

mariusz1987
Junior

#1352 Postautor: mariusz1987 » 6 października 2011, o 15:39

i nieraz pojawiał się na nim w tegorocznym sezonie, ba nawet raz koło mnie siedział na trybunach na meczu 8)

PS. Daniel, nie bus :D

Awatar użytkownika
turex

#1353 Postautor: turex » 6 października 2011, o 15:56

Bus wraz z Danielem widziany dziś na Mętowie i pod Groszkiem na Ćmiłowie :D

Awatar użytkownika
Stereeo
Junior

#1354 Postautor: Stereeo » 6 października 2011, o 15:58

mariusz1987 pisze:i nieraz pojawiał się na nim w tegorocznym sezonie, ba nawet raz koło mnie siedział na trybunach na meczu 8)

PS. Daniel, nie bus :D

dasz autograf?
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.

meesha
Trener
Kontakt:

#1355 Postautor: meesha » 6 października 2011, o 15:58

A co w tym dziwnego? Przecież on nadal mieszka w Głupku, czyż nie? :)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
istred
Trener

#1356 Postautor: istred » 6 października 2011, o 16:11

meesha pisze:A co w tym dziwnego? Przecież on nadal mieszka w Głupku, czyż nie? :)

A może "na Głupku" ? :)

PS. Odnośnie "na Ćmiłowie"

Davv
Kadrowicz

#1357 Postautor: Davv » 6 października 2011, o 20:07

meesha pisze:A co w tym dziwnego? Przecież on nadal mieszka w Głupku, czyż nie? :)
nie :)

zombie
Szkółkowicz

#1358 Postautor: zombie » 6 października 2011, o 20:19

a ja go widzialem na jp2, nic w tym dziwnego skoro ma blachy "lub xxxx"

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#1359 Postautor: Manitou » 6 października 2011, o 22:48

zombie pisze:a ja go widzialem na jp2,

chyba na mp3 :roll: :wink:

Rudy
Junior

#1360 Postautor: Rudy » 6 października 2011, o 23:12

Manitou pisze:
zombie pisze:a ja go widzialem na jp2,

chyba na mp3 :roll: :wink:

To samo można napisać o Twojej lokalizacji.Widzę dzień bez zaczepki to dzień stracony na tym forum :lol: .

Daniel był w klubie ,aby pogadać o turnieju,a o czym jeszcze to może w niedzielę się okaże.
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".

Awatar użytkownika
Marcinex
Senior

#1361 Postautor: Marcinex » 7 października 2011, o 05:07

Rudy pisze:Widzę dzień bez zaczepki to dzień stracony na tym forum :lol:

Widzę że Kolega mało filmów ogląda [link] 8)
Obrazek

Awatar użytkownika
piwo4ever

#1362 Postautor: piwo4ever » 7 października 2011, o 09:28

A ja go nie widziałem i nie zamierzam widzieć kiedykolwiek na stadionie. Między innymi to on wciągnął nas do II ligi .
Takim zawodnikom mówimy stanowczo NIE!!!

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#1363 Postautor: Gelo » 7 października 2011, o 09:34

to prawda - ale jest to jeden z nielicznych zawodników zakontraktowanie których do naszej druzyny w 1 lidze jest jakby naturalne i zdroworozsądkowe. tak samo jak dla Ostrowa naturalne byłoby sciagniecie teraz Szczepaniaków. Nie jestem wybitnym fanem Daniela (miedzy innymi za to ze nas spuscil finalnie w zupelne znikniecie z mapy zuzlowej Polski) ale na 1 lige to nie jest zły zawodnik. Oczywiscie są lepsi - ale ten jest na miejscu, liznął troche jazdy z najlepszymi na świecie, a wyniki z tego sezonu miał dość dobre.

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#1364 Postautor: kibicLBN » 7 października 2011, o 09:40

Gelo pisze:to prawda - ale jest to jeden z nielicznych zawodników zakontraktowanie których do naszej druzyny w 1 lidze jest jakby naturalne i zdroworozsądkowe. tak samo jak dla Ostrowa naturalne byłoby sciagniecie teraz Szczepaniaków. Nie jestem wybitnym fanem Daniela (miedzy innymi za to ze nas spuscil finalnie w zupelne znikniecie z mapy zuzlowej Polski) ale na 1 lige to nie jest zły zawodnik. Oczywiscie są lepsi - ale ten jest na miejscu, liznął troche jazdy z najlepszymi na świecie, a wyniki z tego sezonu miał dość dobre.

Ogólnie z postem się zgadzam, tylko powtarzam, jeśli cała drużyna robi 24 punkty to znaczy że mecz zawalił więcej niż jeden zawodnik....
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.

ermen
Zawodowiec

#1365 Postautor: ermen » 7 października 2011, o 09:43

To jest powtarzanie głupot, które przez kilka lat powtarzane przez wielu na forum, dla innych stały się "oczywistą oczywistością".
Każdemu jego Everest...

Rudy
Junior

#1366 Postautor: Rudy » 7 października 2011, o 09:55

Marcinex pisze:
Rudy pisze:Widzę dzień bez zaczepki to dzień stracony na tym forum :lol:

Widzę że Kolega mało filmów ogląda [link] 8)

Film widziałem,ale ,aż takiej pamięci nie mam.Jeśli o to chodziło to sorki :D .

Co do Daniela to byłem tez bardzo na niego zły,że nawet nie miał zamiaru myśleć o jeździe w drugiej lidze i nas zostawił,troszkę wtedy mu sodóweczka odbiła jak Tronina motorki przygotował i pare punktów zaczął robić w ligach wyżej,ale jak widać z extra lidze za długo nie pobył i teraz może być równia pochyła z punktami w dół.U nas może i by punkty robił,ale na wyjazdach musimy wygrywać.Zależy za jaką kasę miałby u nas być,bo jeśli czasami na wyjazdy jechałby ktoś inny to mógłbym się na niego zgodzić.
A mówić ,że ma doświadczenie z obco rangi światowej można o Woodwardzie,bo w lidze angielskiej z zawodnikami z GP jeżdzi na bierząco.
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".

Awatar użytkownika
istred
Trener

#1367 Postautor: istred » 7 października 2011, o 10:02

Sodóweczka do głowy odbiła?!

Gość zdobył 4 miejsce w MP, miał indywidualnie bardzo dobry sezon w I lidze, był młody i bardzo dobrze, że kierował się ambicją i poszedł do I ligi. Tam się objeździł i na pewno stał się lepszym żużlowcem. Dzięki temu, teraz może do nas wrócić i być jednym z prowadzących parę.

ale jak widać z extra lidze za długo nie pobył

3 sezony to nie tak mało jak na zawodnika klasy Jeleniewskiego. E-liga to jednak za wysokie progi (podobnie jak np. dla Kuciapy i innych zawodników tej klasy), ale poziom bardzo dobrego pierwszoligowca jest jak najbardziej realny.
Jeśli będzie miał udany sezon to TOP 10 I ligi jest spokojnie do osiągnięcia.

meesha
Trener
Kontakt:

#1368 Postautor: meesha » 7 października 2011, o 10:06

Dzięki temu, teraz może do nas wrócić i być jednym z prowadzących parę.

A przy okazji może oddać puchara :) Daniel, pamiętamy :lol:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Rudy
Junior

#1369 Postautor: Rudy » 7 października 2011, o 10:12

istred pisze:Sodóweczka do głowy odbiła?!

Gość zdobył 4 miejsce w MP, miał indywidualnie bardzo dobry sezon w I lidze

No właśnie po tym myślał ,że już rozgryzł co to żużel :D .Troszkę zszedł teraz na ziemię,jestem jak najbardziej za nim.Przy płynności klubu i regularnych wypłatach ,a co za tym idzie inwestycjach w sprzęt może być naprawde mocnym ogniwem,ale nie ukrywam,że mam mały żal ,że jak spadaliśmy to nie ukrywał i mówił odrazu,że nawet nie myśli o jeździe u nas.

Awatar użytkownika
istred
Trener

#1370 Postautor: istred » 7 października 2011, o 10:18

ale nie ukrywam,że mam mały żal ,że jak spadaliśmy to nie ukrywał i mówił odrazu,że nawet nie myśli o jeździe u nas.
Po 4 miejscu w IMP głupotą z jego strony byłoby startowanie w II lidze.
Jako młody zawodnik dostał szanse wywalczenia dobrego kontraktu w najlepszej lidze i spróbowania swoich sił z najlepszymi. Całe szczęście, że nawet nie myślał o jeździe w II lidze. Szczególnie wobec kondycji lubelskiego żużla w tamtych czasach.

Davv
Kadrowicz

#1371 Postautor: Davv » 7 października 2011, o 10:28

Posrało was już całkiem. To tak jak by teraz Miśkowiak poszedł z Poznaniem do II ligi bo spadli. Zaraz pewnie wyskoczycie z przykładami Bydgoszczy i Walasków z Emilami itd., ale II liga to już całkowite zadupie i jazda tam może skończyć się pozostaniem w niej na zawsze.

Rudy pisze:A mówić ,że ma doświadczenie z obco rangi światowej można o Woodwardzie,bo w lidze angielskiej z zawodnikami z GP jeżdzi na bierząco.

No w sumie, 5 średniaków z GP daje szanse na rozwój...

Rudy
Junior

#1372 Postautor: Rudy » 7 października 2011, o 10:49

Davv pisze:No w sumie, 5 średniaków z GP daje szanse na rozwój...

I tych 5 średniaków widziałbym w naszym podstawowym sładzie.

Awatar użytkownika
Hayden
Trener

#1373 Postautor: Hayden » 7 października 2011, o 13:14

piwo4ever pisze:Takim zawodnikom mówimy stanowczo NIE!!!

Mow za siebie.
Motor mocny

GeloG89
Szkółkowicz

#1374 Postautor: GeloG89 » 7 października 2011, o 13:40

Bo szczytem ambicji tego zawodnika było bronienie się przed barażami z Łodzią niż przyjście do Lublina i walczenie o I ligę. Ciekawy tok rozumowania. Piszecie o doświadczeniu o możliwych zdobyczach punktowych z czym się mogę zgodzić , ale na miłość boska nie piszcie o ambicji Daniela bo po odejściu z Wrocławia on jej niema. Jeździ tam gdzie ma lepszy kontrakt i pewną kasę. Ale łudźcie się dalej że jak by nie było bogdanki to Dany też by co dzień stał pod stadionem i prosił o kontrakt. Ehh widzę że kilku z forumowiczów nie uczy się na błędach i chcą kolejny raz wchodzić do tej samej wody.

Awatar użytkownika
istred
Trener

#1375 Postautor: istred » 7 października 2011, o 13:50

Bo szczytem ambicji tego zawodnika było bronienie się przed barażami z Łodzią niż przyjście do Lublina i walczenie o I ligę.
Ta, bo szczytem ambicji byłoby gdyby przeszedł z ekstraligi do ostatniej ligi w Polsce i zamiast ścigać się Wardem, Sajfutdinovem, Lidbaeckiem, Walaskiem czy Gapińskim wybrałby wyścigi z Pawlaszczykiem, Szymurą, Nowaczykiem czy Szymkiem Kiełbasą.
I wcale nie byłoby wtedy głosów, że zamiast ścigać się z prawdziwymi żużlowcami to wybrał łatwą kasę z Bogdanki za objeżdżanie półamatorów.