Jesper Monberg
-
Danio
Ja również jestem przeciw zapraszaniu tego zawodnika- bo narazie to on bierze większa kasę za dojazdy na mecze niż za zdobycze punktowe
Więc gdzie tu logika dla Zarządu
Może Jensenowi odpowiada taka zabawa- koszty dojazdu pokrywa klub, parę groszy weżmie za parę punktów, strzeli minkę zmartwionego zawodnika, przeprosi wszystkich i znowu naobiecuje rehabilitację w kolejnym meczu

-
sledzio
dzisiaj nasza gwiazda zdobyła 6 pkt+2 bonusy w lidze angielskiej http://www.przegladzuzlowy.pl/news_la.php?id=1089881165
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
A ja tylko poinformuję, że tegoroczne starty w polskiej lidze Jesper Jensen zakończył z piorunująco wysoką jak na obcokrajowca średnią biegową 1.263. I życzę sobie oraz wszystkim innym kibicom TŻ-tu żebyśmy już Go w tym sezonie oglądać w takiej formie nie musieli. Chociaż nie mam nic przeciwko temu, żeby poprawił On sobię tą średnią
Ale coś czuję, że nie prędko to nastąpi...
Pozdrawiam
Pozdrawiam
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Dada jak możesz to zmień swój podpisek: Skąd. Przez niego (chyba) rozjeżdża się forum.
A odnośnie Twojego posta to powiem, że jakbyś był z Lublina to miał byś inne zdanie o Jesperze. Granice wytrzymałości kibiców puściły po 14 biegu z Grudziądzem. To był szczyt, szczytów. Ale trzeba o tym zapomnieć i żyć nadzieją
Oby jutro (a nawet już dzisiaj) pokazał, że należą mu się kolejne występy. Ach ta nadzieja kibica...
A odnośnie Twojego posta to powiem, że jakbyś był z Lublina to miał byś inne zdanie o Jesperze. Granice wytrzymałości kibiców puściły po 14 biegu z Grudziądzem. To był szczyt, szczytów. Ale trzeba o tym zapomnieć i żyć nadzieją
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Większość wpisów tutaj kręci się wokół tego, czy chcemy, aby Jensen wystąpił w meczu z Rybnikiem. Ja odwrócę kota ogonem i postawię pytanie czy Jensen chciałby jeszcze tutaj przyjechać? Po tych chamskich bluzgach na niego, które widziałem i słyszałem po meczu z Grudziądzem-obawiam się, że mogą być z tym trudności. Poza tym dziwnie to wygląda, gdy Jesper najpierw słyszy, że już więcej tutaj nie pojedzie, a potem, że ma szanse na kolejną rehabilitację tylko dlatego, że Klingberg nie może wystartować, bo ma zajęty termin. Jeszcze gorzej to wygląda, gdy wmawia sie gościowi, że z wyżej wymienionych względów ma do Lublina przyjechać, wystartować w meczu z RKM ale więcej nie chcemy juz go tutaj widzieć.... Ciekaw jestem, czy zdąży dojechać z Włoch. Jak nie zdąży, w pełni go zrozumiem, bo na meczu RKM - jak to w Lublinie - zarobi chyba więcej wyzwisk niż pieniędzy.
Zulu pisze:Większość wpisów tutaj kręci się wokół tego, czy chcemy, aby Jensen wystąpił w meczu z Rybnikiem. Ja odwrócę kota ogonem i postawię pytanie czy Jensen chciałby jeszcze tutaj przyjechać? Po tych chamskich bluzgach na niego, które widziałem i słyszałem po meczu z Grudziądzem-obawiam się, że mogą być z tym trudności. Poza tym dziwnie to wygląda, gdy Jesper najpierw słyszy, że już więcej tutaj nie pojedzie, a potem, że ma szanse na kolejną rehabilitację tylko dlatego, że Klingberg nie może wystartować, bo ma zajęty termin. Jeszcze gorzej to wygląda, gdy wmawia sie gościowi, że z wyżej wymienionych względów ma do Lublina przyjechać, wystartować w meczu z RKM ale więcej nie chcemy juz go tutaj widzieć.... Ciekaw jestem, czy zdąży dojechać z Włoch. Jak nie zdąży, w pełni go zrozumiem, bo na meczu RKM - jak to w Lublinie - zarobi chyba więcej wyzwisk niż pieniędzy.
A czy on robi komuś łaskę ?? Ma podpisany kontrakt i jak go chcą w meczu to jedzie. Przecież on tu nie przyjeżdża nam pomóc z dobrego serca tylko zarobić $$ na torze, inna sprawa,że ostatnio to mu nie wychodzi za bardzo
-
Piotrbaz
Piotrbaz pisze:qrwa mac robicie afere... Jensen jest normalny tylkoe nie ma sprzetu.. chciałbym go zobacyzc na motocyklach jelenia albo adaska.. i bys cie kurwa inaczej gadali.. Jestem za tym zeby jensen dlaej jechal w Tż
P.S sorry Shaku & Gawrzyku za bluzgi alenie było jak
no i zarobiles ode mnie ostrzezenie - gratuluje.
posta zostawiam zeby nie bylo watpliwosci za co.
METHANOL ADVENTURE TEAM
Jesper pokazalby sie z dobrej strony na naszym stadionie, jesli dysponowalby zdecydowanie lepszym sprzetem od tego co w tej chwili ma. Umiejetnosci mu na pewno nie brakuje, bo przeciez zawodnik, ktory rok temu poprawnie radzil sobie w rozgrywkach GP, nie moze cofnac sie w rozwoju i nagle oduczyc sie np. pokonywania biegle lukow. Wina lezy tylko po stronie nieodpowiednio przygotowanego sprzetu. Po czesci zgadzam sie z PIOTRBAZ-em, ze jesli (jak juz napisalem wyzej) mialby o wiele lepsze silniki, to by jezdzil o niebo lepiej. Jednak trzeba pamietac, ze Jesper to zawodowiec i MUSI miec przygotowany sprzet na kazde kolejne spotkanie zespolach, z ktorymi na podpisany kontrakt. Zreszta tego samego sie wymaga od kazdych innych zawodnikow. To jest ich praca i jesli chca zarobic pieniadze musza wlozyc troche wysilku w to co robia.
Dlatego uwazam, ze Jesper nie jest zlym zawodnikiem, tylko jest nieprzygotowany (jak narazie) sprzetowo do sezonu.
Jesli bedzie widac znaczaca poprawe w jego jezdzie w innych klubach, to jestem za tym, aby go jeszcze zaprosic na wystep w barwach TZ.
Pozdro
Dlatego uwazam, ze Jesper nie jest zlym zawodnikiem, tylko jest nieprzygotowany (jak narazie) sprzetowo do sezonu.
Jesli bedzie widac znaczaca poprawe w jego jezdzie w innych klubach, to jestem za tym, aby go jeszcze zaprosic na wystep w barwach TZ.
Pozdro