Mecz: KM Intar Ostrów - TŻ Sipma Lublin 41:49

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
istred
Trener

#226 Postautor: istred » 4 czerwca 2004, o 18:14

zapisz sobie ode mnie

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#228 Postautor: ravajas » 4 czerwca 2004, o 20:59

Gawrzyk pisze:jedziemy w optymalnym skladzie.
karlson poobijany ale nie zostawi druzyny w potrzebie.
juniorzy tez jada. bedzie dobrze

a karlssonu co się stało?

pozdrawia:
Rafał Borowski

Awatar użytkownika
czarny

#230 Postautor: czarny » 4 czerwca 2004, o 22:16

bartexs1 pisze:a kim jest ostrow?? zbieraninÄ… !!
pietrzyk z czestochowy, jedrzejak wrocil z wroclawia, dym z rawicza, fajfer z z gdanska i to ma byc druzyna?? tak samo gdansk, niby mocny a zarazem do dupy i z extra skladem przegral w lublinie!
gorzej bedzie w grudziadzu niz w ostrowie, jezdza glownie wychowanakowie +hamill i bedzie ciezko, w ostrowie damy rade i mecz wygrywamy!!

Łukaszewski
Sawina
Puszakowski
Staszek
Pawlikowski
Musiał

rzeczywiście, sami wychowankowie :wink:

ps. z seniorów jest również Przemysław Tajchert, ale kolega chyba o tym nie pamięta. Przeczytał raz czy drugi, że ktoś nazwał nas zbieraniną i wysnuwa swoje teorie. Widać na forum nigdy nie będzie spokoju :wink:
Obrazek

KOZIOŁEK

#231 Postautor: KOZIOŁEK » 4 czerwca 2004, o 22:48

Yo Czarny!Nie bierz poważnie wypowiedzi bartexsa bo to chyba koleś, który zna się na żużlu jak "wilk na gwiazdach" :lol: !Chciał przyurowac wiedzą o speedwayu a wyszedł na laika w tym temacie!Jak jutro mi pójdzie egz to machniemy po Perełce w Niedziele jak obiecałem!Z tego co wiadomo to nasi juniorzy "ozdrowieli" i jedziemy z Karlssonem więc szykuje się konkretne widowisko w Ostrowie!Niech wygra LEPSZY!Pozdro!

Awatar użytkownika
czarny

#232 Postautor: czarny » 4 czerwca 2004, o 23:02

Mogłem jeszcze dopisać kto z jakiego miasta się wywodzi, żeby wiedział na przyszłość, ale nie chciało mi się :P

Nie ma sprawy. GIGI ma moje namiary, jak by co to sms.

do zobaczenia!

ps. Jeśli u Was będzie jutro słońce, to zabierzcie je ze sobą do nas. Podejrzewam, ze może się przydać... :?

psII. po dzisiejszym treningu w składzie mają się znaleźć Dymek (za Taję) i Kwiatek (za Libero)... oj, coś licho to widzę, ale ponoć Kwiatek dziś miał rewelacyjne starty. To jest właśnie jak ma się kilku równych a wcale nie najlepszych juniorów :roll: bo kto zagwarantuje, że w niedzielę rzeczywiście oni będą najlepszym rozwiązaniem? :?
Obrazek

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#233 Postautor: GIGI » 4 czerwca 2004, o 23:07

czarny pisze:Mogłem jeszcze dopisać kto z jakiego miasta się wywodzi, żeby wiedział na przyszłość, ale nie chciało mi się :P

Nie ma sprawy. GIGI ma moje namiary, jak by co to sms.

Spoko czarny , masz jak w banku , wyjezdżamy z Lublina o 7:30 więc w Ostrowie będziemy wcześnie , godzinę przed damy znac i się umówimy , wyjdziecie po nas i się spotkamy;) Ciesze się że jedziemy w optymalnym ,będzie dobre widowisko ;) Pozdrawiam kibiców z Ostrowa

Awatar użytkownika
czarny

#234 Postautor: czarny » 4 czerwca 2004, o 23:15

Najlepiej daj znać jak będziecie jakieś 100 km od Ostrowa, żebym zdążył się przygotować :wink: Postaram się też zabrać ze sobą kilka osób, żeby rozmowy nie zdominował temat lubelski, hehehe :P

Tak właśnie myślę gdzie najlepiej iść, żeby coś łyknąć. Chyba pozostanie nam 'słynny' amfiteatr :lol: Jeśli już będziecie na miejscu to podjedźcie od strony nie trybuny głównej ale od drugiej strony, gdzie wyjeżdża ciągnik i polewaczka. My pewnie też będziemy wcześniej robili jakieś przedmeczowe 'sparingi', więc może być całkiem wesoło 8)

ps. przypominam o tym słońcu :P
Obrazek

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#235 Postautor: GIGI » 5 czerwca 2004, o 09:38

OK , przyjąłem do wiadomości ;) Do zobaczenia jutro ;)

KOZIOŁEK

#236 Postautor: KOZIOŁEK » 5 czerwca 2004, o 11:45

Egz zdany, miejsce w TŻBUSIE zajęte a wiec Czarny do jutra-szykuj swe Ostrowskie podniebienie na Lubelski delikates zwany Perłą Mocną i mam nadzieje, że też bedziecie mieć jakieś miejscowe rarytasy dla SPRAGNIONYCH Lubelskich kibiców :lol:!Pozdro!
P.S.Jak z pogodÄ… w Ostrowie?

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#237 Postautor: grzesieck » 5 czerwca 2004, o 12:34

KOZIOŁEK pisze:Egz zdany, miejsce w TŻBUSIE zajęte a wiec Czarny do jutra-szykuj swe Ostrowskie podniebienie na Lubelski delikates zwany Perłą Mocną i mam nadzieje, że też bedziecie mieć jakieś miejscowe rarytasy dla SPRAGNIONYCH Lubelskich kibiców :lol:!Pozdro!

Lubelski delikates to jest Perła Chmielowa z butelki, odpowiednio schłodzona a nie zadna Perła Mocna (ble!)
METHANOL ADVENTURE TEAM

KOZIOŁEK

#238 Postautor: KOZIOŁEK » 5 czerwca 2004, o 12:38

Oczywiście, że tylko z butelki ale pozostaje przy MOCNEJ :!: Kwestia gustu...Już nie mogę się doczekać jutrzejszego meczyku!DO BOJU TŻ...

Awatar użytkownika
pawelWGP
Kontakt:

#239 Postautor: pawelWGP » 5 czerwca 2004, o 16:36

siemanko 8)
Zycze wam wygranej z tym Ostrowem.....obstwiam 43-47 ale bedzie cieko a o Fajfera sie nie martwcie zrobi moze z 4pkt :roll: a po meczu powie ze nie mogl sie dopasowac hehe....my tez mamy wazny meczyk z Gorzowem ale musimy dac rade wygrac chociaz 2-oma punktami....pozdro
...:::Zawsze Duchem i Sercem z GKS!!!:::...

Awatar użytkownika
istred
Trener

#240 Postautor: istred » 5 czerwca 2004, o 17:55

grzesieck pisze:
KOZIOŁEK pisze:Egz zdany, miejsce w TŻBUSIE zajęte a wiec Czarny do jutra-szykuj swe Ostrowskie podniebienie na Lubelski delikates zwany Perłą Mocną i mam nadzieje, że też bedziecie mieć jakieś miejscowe rarytasy dla SPRAGNIONYCH Lubelskich kibiców :lol:!Pozdro!

Lubelski delikates to jest Perła Chmielowa z butelki, odpowiednio schłodzona a nie zadna Perła Mocna (ble!)

Perła Chmielowa zawsze smaczna i zdrowa :D

Sober
Senior

#242 Postautor: Sober » 5 czerwca 2004, o 18:11

Ru$eK pisze:Fajnie jak by Perła była by sponsorem strategiczym naszego Klubu, pewnie by kasy nam sypała, a my bysmy kupowali browary wzamian za to ;)

Perła sponsorowała Start.. I w gorszych chwilach wycofała sie. CHyba nie chcesz żebyśmy mieli takiego sponsora.

Awatar użytkownika
istred
Trener

#243 Postautor: istred » 5 czerwca 2004, o 18:17

tak dla formalnosci, jakby ktos nie wiedzial oto awizowane składy (podane przez GW):

TÅ» Sipma Lublin:
1. Dariusz Śledź,
2. Mariusz Franków,
3. Peter Karlsson,
4. Grzegorz Knapp,
5. Tomasz Piszcz,
6. Dawid Stachyra

KM Intar Ostrów Wielkopolski:
9. Przemysław Tajchert,
10. Adam Fajfer,
11. Niklas Klingberg,
12. Artur Pietrzyk,
13. Tomasz Jędrzejak,
14. Sebastian Brucheiser,
15. Marcin Liberski.

Awatar użytkownika
Jinxsior
Junior
Kontakt:

#244 Postautor: Jinxsior » 5 czerwca 2004, o 18:25

Pytanko do kibicow z Ostrowa.Czy Ostrow ma jakies regionalne radio na ktorym mozna sie spodziewac relacji z tego meczu,jesli tak to bardzo prosze o jakis link,z gory dziekuje.
Wszystkim jadacym jutro ,szerokiej drogi i niezapomnianych atrakcji no i oczywiscie powrotu w dobrych humorach.

Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

#245 Postautor: Erwin » 5 czerwca 2004, o 19:25

Ru$eK pisze:Fajnie jak by Perła była by sponsorem strategiczym naszego Klubu, pewnie by kasy nam sypała, a my bysmy kupowali browary wzamian za to ;)

Jurasa chcesz wykończyć :shock:

Awatar użytkownika
jacur78
Senior

#246 Postautor: jacur78 » 5 czerwca 2004, o 19:27

No to w 3 wyscigu Peter Z Grzesiem na 5:1 przywioza Pietrzyka i Klingberga. I po 3 wyscigach 13:5 dla nas :)

Awatar użytkownika
Kubbas
Junior
Kontakt:

#247 Postautor: Kubbas » 5 czerwca 2004, o 19:33

Relacja bedzie tylko w Lokalnym radiu z Ostrowa ktore slyszalne jest w promieniu ok. 100km. tak wiec nie uslyszymy relacji chyba ze w Radiu Lublin beda sie laczyc z ostrowem (miejmy nadzieje!!).
Napewno bedzie relacja na:http://www.sportowefakty.pl/mecze/mecz75.htm

Pozdrawiam
Kubbas

Intarex
Kontakt:

#248 Postautor: Intarex » 5 czerwca 2004, o 19:48

chyba ze w Radiu Lublin beda sie laczyc z ostrowem (miejmy nadzieje!!).
Jakub beda sie laczyc , jeszcze wczoraj tego meczu nie bylo w grafiku adzis ,sam zobacz :) http://www.radio.lublin.pl/wiadomosci.php?id=1230112827
Sluchalem w lubelskim radiu meczu Sipma-Intar , nie bylo tak zle. Zycze przyjemnego sluchania w radyjku i sledzenia meczu na Sportowych Faktach :D

Relacja bedzie tylko w Lokalnym radiu z Ostrowa
Radiu Kalisz nie Ostrow :wink:

Awatar użytkownika
Kubbas
Junior
Kontakt:

#249 Postautor: Kubbas » 5 czerwca 2004, o 19:57

Intarex pisze: Jakub beda sie laczyc , jeszcze wczoraj tego meczu nie bylo w grafiku adzis ,sam zobacz :) http://www.radio.lublin.pl/wiadomosci.php?id=1230112827
Sluchalem w lubelskim radiu meczu Sipma-Intar , nie bylo tak zle. Zycze przyjemnego sluchania w radyjku i sledzenia meczu na Sportowych Faktach :D

No i bardzo dobrze. Fajnie by bylo jakby nadawali caly czas a nie laczyli sie np. co 3 biegi.
Tak przynajmniej bedziemy mieli troche emocji z Ostrowa tu na miejscu :)

Relacja bedzie tylko w Lokalnym radiu z Ostrowa
Radiu Kalisz nie Ostrow

Ostrow- Kalisz. I tak nikt niewie gdzie to jest :D

Intarex
Kontakt:

#250 Postautor: Intarex » 5 czerwca 2004, o 20:10

Ostrow- Kalisz. I tak nikt niewie gdzie to jest
Wiedza,wiedza Lubelski(lublinski) koziolku :wink: