Marcino pisze:Witam, dziś zostały złożone podpisy przez :
Kudriaszow
Łukaszewski
K. Ząbik
pozdrawiam
Nazwiska wzięte z komentarzy pod wywiadem ze Sprawką
Kudriaszow
Łukaszewski
K. Ząbik
pozdrawiam
Kudriaszow
Łukaszewski
K. Ząbik
pozdrawiam
losiu pisze:http://www.sportowefakty.pl/zuzel/332839/15-mln-zlotych-dla-zks-row-rybnik coś mi się wydaję, że niektórzy wolni zawodnicy mogą uciec sobie do II ligi...
Gecko pisze:losiu pisze:http://www.sportowefakty.pl/zuzel/332839/15-mln-zlotych-dla-zks-row-rybnik coś mi się wydaję, że niektórzy wolni zawodnicy mogą uciec sobie do II ligi...
Nie zdziwię się jak do Rybnika trafią Drymle - łatwa kasa na torze, a i do domu blisko....
harry pisze:W tym układzie Kudriaszow i Mitko to mogą tylko na wyjazdy jeździć, żeby pogrążać finansowo naszych przeciwników.![]()
A nasz skład szczególnie na nasz obiekt to widzę taki:
Jeleniewski
Woodward
Max
Zorro
A.Dryml
Łukaszewski
i nie ma bola żebyśmy tu przegrali z kimś.
I myślę, że przy bardzo rozsądnym gospodarowaniu pieniędzmi wyrobilibyśmy się w 1,3 i tym składem.
boxing pisze:Harry, ja obawiam sie, ze dla Zorra i Maxa nasz tor jest juz po prostu za ciezki. Na naszej plastelince - moim zdaniem - lepiej od szwedzkich weteranow poradzilby sobie Pawel Miesiac, Peter Kildemand czy Damian Adamczak - o ile skutecznie wyleczy kontuzje. Chyba nawet Kudriaszow na naszym ciezkim torze bylby od nich lepszy. A Zorra i Maxia - ewentualnie na "twarde" wyjazdy
Rabiosa pisze:boxing pisze:Harry, ja obawiam sie, ze dla Zorra i Maxa nasz tor jest juz po prostu za ciezki. Na naszej plastelince - moim zdaniem - lepiej od szwedzkich weteranow poradzilby sobie Pawel Miesiac, Peter Kildemand czy Damian Adamczak - o ile skutecznie wyleczy kontuzje. Chyba nawet Kudriaszow na naszym ciezkim torze bylby od nich lepszy. A Zorra i Maxia - ewentualnie na "twarde" wyjazdy
bardzo mądrze napisany post , nasz tor jest idealny pod Kildemandaale może już być po ptokach
Gecko pisze:Tak nawiązując do stwierdzeń niektórych forumowiczów że żaden inny klub nie bierze tyle kasy z miasta co my - Rybnik właśnie dostał 1,5 mln na realizację zadania: "Odbudowa rybnickiego żużla - nowa jakość, nowe rozdanie - ŻKS ROW Rybnik".

harry pisze:W sumie racja z tym Zorro i Maxem. Nie nadają się na nasz tor, chyba że potrenowaliby z tydzień.
Ale raczej chodziło mi o w ogóle jakichś dobrych zawodników.
Trochę niepokoi mnie, że dzisiaj miało byc trzech a nie ma żadnego.
A już prezes wlał w serca odrobinę optymizmu tą walką o wyższe cele.
Zaratustra pisze:Jest też i dobra strona tego co się dzieje. Podczas, gdy kibice w Grudziądzu,Gdańsku, czy Ostrowie zapadli w zimowy sen, my mamy zapewnione emocje związane "z żużlem" przez caluśki rokTakiej adrenaliny inne miasta mogą nam jedynie pozazdrościć
Maxx pisze:I mOrpheOby wreszcie coś pozytywnego w całej tej negatywnej otoczce wokół lubelskiego żużla wreszcie się zdarzyło...
harry pisze:Trochę niepokoi mnie, że dzisiaj miało byc trzech a nie ma żadnego.
A już prezes wlał w serca odrobinę optymizmu tą walką o wyższe cele.