Wyrazy sympatii dla tzw. "Klubu Kibica" Marmy

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Smirnek
Senior
Kontakt:

#376 Postautor: Smirnek » 8 września 2005, o 11:16

Jaga pisze:P.S.
Czy jadąc z Żeszofa do Ostrowa jedzie się przez Tarnów czy może Lublin?? :P ;)

Oj chyba przez Ukraine :wink:

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#377 Postautor: InDorka » 8 września 2005, o 11:36

Bierze mnie najzwyklejsza cholera jak czytam teksty serwowane przez Kenny.
Gdyby to było napisane spokojnie,bez jadu i podejrzen w kierunku zaburzen nerwicowych to Ok.
Ale on tylko prowokuje spokojnych ludzi i jÄ…trzy nie wiem po co.
Zostałam usunieta z rzeszowskiego forum.....nie wiedziałabym o tym ,ale skierowana linkiem na naszym forum chciałam obejrzec fotki ze stadionu rybnickiego.
Nie piszę po to,aby z powrotem ich czytać,bo raz wyrzucona nie dam sie zaciągnąć nawet siłą ale nie mogę zrozumieć polityki personalnej rzeszowskiego forum.
Kenny chce wykazać rzeszowska wyższość a posługuje sie argumentami tego samego kalibru.Jest drwiący,ironiczny,prowokujący.
Ja nie bronie autorów ordynarnych wypowiedzi,daleko mi od tego,ale chciałabym zrozumieć motywacje .....dlaczego rzeszów opuścił szlaban dla myslacych inaczej niz oni?
Boicie siÄ™ polemiki?
Ja wiem dlaczego......najbezpieczniej jest kopać leżącego i wytrząsać sie nad niemową.....

Prawda?

......... :( ..........

Awatar użytkownika
Kenny

#378 Postautor: Kenny » 8 września 2005, o 11:39

Nie no teraz dałeś do pieca. Ja we frustracje popadam?? Weź lepiej poczytaj sobie moje posty w tym temacie (niewiele ich jest) a potem porozmawiamy

mikas pisze: Lepiej, jeśli ma sie taką potrzebe, wylac swoje frustracje na forum (...)

Rozumiem, że traumatyczne przeżycia nie pozwalają Ci do końca kontrolować, tego, co robisz, piszesz... :cry:

bo narazie to piszesz takie głupoty że aż szkoda czytać.

Ja? :mrgreen:

Pozdrawiam. Miłego dnia.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#379 Postautor: mikas » 8 września 2005, o 11:50

Kenny pisze:
Nie no teraz dałeś do pieca. Ja we frustracje popadam?? Weź lepiej poczytaj sobie moje posty w tym temacie (niewiele ich jest) a potem porozmawiamy

mikas pisze: Lepiej, jeśli ma sie taką potrzebe, wylac swoje frustracje na forum (...)

Rozumiem, że traumatyczne przeżycia nie pozwalają Ci do końca kontrolować, tego, co robisz, piszesz... :cry:

bo narazie to piszesz takie głupoty że aż szkoda czytać.

Ja? :mrgreen:

Pozdrawiam. Miłego dnia.

Ty jednak jesteś debilem, weź sie najpierw naucz czytać ze zrozumieniem a potem zacznij uderzać paluchami w klawiature, bo robisz sie coraz bardziej śmieszny.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#380 Postautor: Łoptymista » 8 września 2005, o 11:50

Apeluję o nie prześladowanie biednego Kennego. To nie fair tak go atakować.
Człowiek (?) wylazł z wnętrza wielkiej kuciapy i chce liznąc nieco życia. Dajcie mu się wyszumieć. Nie wiadomo kiedy znowu będzie miał okazję. Na Ukrainie podobno ciagle prąd jest przez 16 godzi na dobę i nie długo komp mu sam zgaśnie.
Czy to jego wina, że tak jest?
Czy to jego wina, że kretyni zabioerają flagi i palą je? NIE!
To szystko wina wIELKIEJ kUCIAPY. to ona robi ludziom kisiel z mózgów, zamienia kibiców w palantów. Nie kopmy inteligentnych inaczej! Wszak ustawa o ochronie zwierząt penalizuje znęcanie się nad mniejszymi braćmi.

wojteko
Senior

#381 Postautor: wojteko » 8 września 2005, o 12:28

Kenny pisze: To Ja? .

Nigdy w zyciu Cie niewidzialem....ale po wypowiedziach Twoich, wyobrazam sobie Ciebie tak : :mrgreen: :mrgreen:

Obrazek

Awatar użytkownika
Kenny

#382 Postautor: Kenny » 8 września 2005, o 13:13

Maluj, maluj. Potem wspólnie pójdziecie z mikasem do Waszego lekarza. Mikas opowie, co przykrego mu się ostatnio przytrafiło, a Ty pochwalisz się swoim rysukiem :lol:

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#383 Postautor: luCas » 8 września 2005, o 13:39

Kenny pisze:Maluj, maluj. Potem wspólnie pójdziecie z mikasem do Waszego lekarza. Mikas opowie, co przykrego mu się ostatnio przytrafiło, a Ty pochwalisz się swoim rysukiem :lol:

Heh nie moge juz czytac tych bredni :twisted: gdzie sa admini? Zrobcie jak w south-park'u... Oh My God! They Killed Kenny :wink:
Swoja droga mozna by juz na temat jozkow napisac powazna prace z pogranicza socjologii i medycyny. Proponuje taki tytul : Wplyw rzeszowskiego srodowiska "miejskiego" :wink: na zanik szarych komorek i niemoznosc socjalizacji dewiacyjnych jednostek-kibicow marmy do reszty spoleczenstwa.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#384 Postautor: Jaga » 8 września 2005, o 13:55

Kenny pisze:Maluj, maluj. Potem wspólnie pójdziecie z mikasem do Waszego lekarza. Mikas opowie, co przykrego mu się ostatnio przytrafiło, a Ty pochwalisz się swoim rysukiem :lol:

I potem niektórzy się dziwia że inni jada po takich pajacach z Mojrzeszowa !!!
Na Żeszofskim forum się nie da pokłucić to na innych forach robicie syf!!
I pierdziel Kenny tak dalej to zobaczysz że będziesz gnojony i potem wielce obużony że w Lublinie jest chamstwo - a prawda jest taka że prowokujesz i ostro sie podniecasz jak po tobie ktos pojedzie!!

Łoptymista może i nie jego wina ale sam widzisz ze swoimi durnymi tekstami prowokuje ludzi!! Widocznie to leży w natuże żeszofiaków że lubią być gnojeni!!
Dzien bez zgnojenia dzień stracony ? Tak Kenny :P

[ciach] - by jas
Obrazek
PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade

NSN

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#385 Postautor: sadychor » 8 września 2005, o 15:33

Kenny pisze:Piszcie i malujcie sobie dalej, jeśli to jest wasz sposób na kontakt ja-świat, to dalej, śmiało!
To zaczyna się układać w logiczną całość, dlaczego ten transparent był taki ważny...

Nie, lepiej coś komuś ukraść i zniszczyć...A rodzinna atmmosfera to jest podobno na Hetmańskiej(oj nie czytasz oficjalnej strony Stali)
Saint, rzeszowiacy lubią używać słowa hipokryzja i tym by była cała moja postawa, gdybym wkurzał się, że ktoś używa przemocy, a sam zamierzałbym coś zrobić kdsz-owi. Niech się zastanowi co pisze i tyle. Mógł wybrać 100 innych inwektyw, ale porównać Nas do rzeszowskiego KK :?: Chamstwo :wink:
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Awatar użytkownika
Złoty
Kontakt:

#386 Postautor: ZÅ‚oty » 8 września 2005, o 21:47

Mam taka prosbe zeby zamknac ten temat bo czytam juz te kilkanascie stron postow i nikt nic nie wnosi, caly czas ktos sobie wrzuca, obraza sie, wyglada to jak klotnia malych dzieci, musze mu oddac bo on zaczal;kazdy chce zeby jego bylo na wierzchu i tak sobie mozna pisac do usranej smierci.Lepiej skupmy sie na nowym sezonie i zaskoczmy znow pozytywnie jakims transparentem, dobra oprawa meczu. Pokazmy ze w Lublinie sa kibice, a nie oszolomy.
Obrazek

wojteko
Senior

#387 Postautor: wojteko » 8 września 2005, o 21:56

Złoty pisze:.......Lepiej skupmy sie na nowym sezonie i zaskoczmy znow pozytywnie jakims transparentem,.

Ja wiem juz od jakiegos czasu co bedzie na w/w .......jebać rzeszuff a grafike dorobi sadychor

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#388 Postautor: sadychor » 9 września 2005, o 00:35

Złoty pisze:(...)Lepiej skupmy sie na nowym sezonie i zaskoczmy znow pozytywnie jakims transparentem, dobra oprawa meczu. Pokazmy ze w Lublinie sa kibice, a nie oszolomy.

Halo :!: Pobudka :!: Przygotowania u Nas ruszyły już jakiś czas temu, nie pal głupa :wink:
[reszty posta postanowiłem nie pisać,koniec wojmy domowej]
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

go!
Trener

#389 Postautor: go! » 9 września 2005, o 03:02

Weźcie już to do kurwy nędzy wyłączcie. Przecież się flaki od samego tematu przewracają.
A co mowa o czytaniu ?? Shacku - turn it off !!!!!

Dojebiemy im tak - czy siak. Nie równajcie do dołu. To bydło i tak nic nie pojmie. A po co ja mam jeszcze obżygać monitor w domu i pracy :?:

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#390 Postautor: luCas » 9 września 2005, o 13:01

Obrazek

Awatar użytkownika
GRISZA
Szkółkowicz
Kontakt:

#391 Postautor: GRISZA » 9 września 2005, o 13:29

Jak tak czytam poniektórych to dziękuję Panu Bogu ,że się nie urodziłem w Lublinie i ojciec mnie nie zabrał po raz pierwszy na Motor. Pewnie teraz jak wy miałbym jakieś kompleksy i w prostacki sposób próbował je leczyć...
Rozumiem dzieci po 15 lat. Młodość ,bunt ,pstro pod sufitem. Ale starzy goście ? Wstyd.

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#392 Postautor: luCas » 9 września 2005, o 13:39

dziękuję Panu Bogu ,że się nie urodziłem w Lublinie i ojciec mnie nie zabrał po raz pierwszy na Motor.

My rowniez przylaczamy sie do podziekowan...
Pewnie teraz jak wy miałbym jakieś kompleksy i w prostacki sposób próbował je leczyć...

Na temat prostactwa to sie lepiej nie wypowiadaj :lol: Tak, rozumiem, za duzo masz go na codzien w rodzinnym miescie...

Awatar użytkownika
Pils
Szkółkowicz

#393 Postautor: Pils » 9 września 2005, o 14:25

GRISZA pisze:Jak tak czytam poniektórych to dziękuję Panu Bogu ,że się nie urodziłem w Lublinie i ojciec mnie nie zabrał po raz pierwszy na Motor. Pewnie teraz jak wy miałbym jakieś kompleksy i w prostacki sposób próbował je leczyć...
Rozumiem dzieci po 15 lat. Młodość ,bunt ,pstro pod sufitem. Ale starzy goście ? Wstyd.

Jak czytam takie rzeczy to bez kitu jestem za eutanazja

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#394 Postautor: Cooper » 9 września 2005, o 14:55

Tez jestem juz za zamknieciem tego tematu, bo przestal on sluzyc merytorycznym wrzutom, a zaczely sie jakies kompromitujace wpisy.

P.S. Jebać rzeszuff :wink:
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#395 Postautor: Jaga » 9 września 2005, o 15:52

Cooper temat musi być otwarty hehe bo wiesz trzeba pielęgnować to co zostało już posadzone :D A mianowicie to uczucie do Żeszofa :P

GRISZA skomentował bym Twoją wyowiedz ale byś mi powiedział że jestem prostackim 15nasto latkiem :P

Ale nie omieszkam napisać : 1... 2... 3... Żeszofskie psy :!:
Obrazek
PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade

NSN

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#396 Postautor: _piotrusss » 9 września 2005, o 15:55

Również uważam, ze temat się już wyczerpał. Stał się jałowy i nudny... Dołączam się do postulatu zamknięcia go.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

meesha
Trener
Kontakt:

#397 Postautor: meesha » 9 września 2005, o 17:12

_piotrusss pisze:Również uważam, ze temat się już wyczerpał. Stał się jałowy i nudny...
I ja też tak uważam a ponieważ ja go założyłem to i ja go zamknę :P Choć obawiam się, że poskutkuje to tylko zaśmiecaniem innych tematów wątkami okołomarmowymi :roll: Dotychczas przynajmniej wszystko skupiało sie w jednym miejscu :D

Ciach :!: :)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...