Wywiady z ludźmi lubelskiego żużla

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#476 Postautor: DonKamizi » 21 września 2005, o 20:54

Będąc w sobotę w Pile miałem okazję pogadać sobie troszkę z Frankiem.Tu Dyro też się nie rozliczył ale kwoty nie znam bo Super Mario :twisted: nie chciał jej zdradzić :wink: :wink:

No i on chyba poważnie mówił o tej ekstrlalidze :twisted: :twisted: :lol: :lol: :shock: :shock: :shock:
Perła ponad wszystko :) :)
Pozdrowienia dla Krzyżaków
GG 4113059

http://www.otwieramy.pl/?p=89413

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#477 Postautor: Cooper » 21 września 2005, o 21:04

meesha pisze:
Davv pisze:
Cooper pisze:No i dobrze. Skoro sie, za przeproszeniem, opierdalal caly sezon, to teraz sobie poczeka na kase.

Masz na myśli Franka? Bo jeśli zerknąć w statsy to można zauważyć, że najgorszy był Daniel, a on chyba sie nie opierdalal :roll:
Gwarantuję, że Cooper nigdy - przenigdy nie napisałby o Franku że się opier**la :lol: Więc na pewno miał na myśli kogoś innego :P

Prosta sprawa 8)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Madlene
Kontakt:

#478 Postautor: Madlene » 22 września 2005, o 10:21

Wywiad z Adamem z Dziennika Wschodniego:

Chciałbym coś udowodnić

• RozliczyÅ‚eÅ› siÄ™ już z klubem z Lublina?
- TŻ Sipma zalega mi jeszcze z płatnościami, ale myślę, że wszystko zostanie uregulowane. Każdy z zawodników ma w kontrakcie termin spłaty ewentualnych należności. Jeżeli po upływie wyznaczonej daty nie otrzymam pieniędzy dopiero wtedy zacznę się martwić.
• Dla TÅ» tegoroczne rozgrywki zakoÅ„czyÅ‚y siÄ™ bardzo wczeÅ›nie. Zaczynasz już myÅ›leć o przyszÅ‚ym sezonie?
- Wciąż jeszcze startuję w lidze angielskiej, jednak nie ukrywam, że przygotowuję się też pod kątem kolejnego sezonu. Regularnie trenuję na torze w Częstochowie. Sprowadziłem z Wysp trochę sprzętu i teraz muszę go przetestować.
• Jak oceniasz sezon spÄ™dzony w Kozim Grodzie?
- Na pewno stać mnie na lepsze wyniki. Nie lubiÄ™ spotkaÅ„ o tak zwanÄ… "pietruszkÄ™”, a takich w tym sezonie byÅ‚o za dużo. Praktycznie tylko w dwóch czy trzech meczach walczyliÅ›my o coÅ› i wtedy nie zawodziÅ‚em. Na poczÄ…tku sezonu miaÅ‚em dobry sprzÄ™t, ale potem brakowaÅ‚o już pieniÄ™dzy na remonty.
• Do poważnych ruchów transferowych jeszcze daleko, ale może ktoÅ› siÄ™ już do ciebie zgÅ‚aszaÅ‚...
- Nie otrzymałem jeszcze żadnej oferty na przyszły sezon.
• ChciaÅ‚byÅ› w nastÄ™pnym roku startować w Sipmie?
- Gdybym dostał taką propozycję pewnie bym się zgodził. To by była dla mnie nawet pewnego rodzaju nobilitacja. Chciałbym też coś udowodnić.
Rozmawiał Karol Grzywacz

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#481 Postautor: mikas » 22 września 2005, o 12:03

Mnie niestety nie będzie,więc prosze o dokladną reacje z wydarzeń na czacie, no i żeby sie ta relacja pojawiła w okolicach wieczora na oficjalnej stronie :twisted: :wink: 8)
MOTOR LUBLIN
Obrazek

lucki73
Kontakt:

#482 Postautor: lucki73 » 22 września 2005, o 12:37

Gawrzyk pisze:CZy ktoś prócz Luckiego ma zamiar być na czacie ? 8)

Niestety (przynajmniej dla mnie), ale moja obecność o godz. 16 na czacie stoi pod wielkim znakiem zapytania. Pytajcie więc bez skrupułów, by wąż się wił :wink: :wink: :wink: , a ja później ewentualnie poczytam.

ukłony
lucki73
Motor Lublin AD 2006:
9. P.Karlsson
10. D.Jeleniewski
11. T.Piszcz
12. P.Staszek
13. D.Śledź/G.Knapp???
14. R.Klimek
15. K.Kępa
rez. S.Trumiński, J.Mordel, M.Michaluk, K.Polak
i... szkolić oraz brać udział w MDMP i Lidze Południowej.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#483 Postautor: Cooper » 22 września 2005, o 13:20

No mi niestety czat nie dziala, czy ktos moglby mi poradzic jak zrobic, by dzialal :?: :D Chyba mam jakis problem przez wirusy z Java...

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#485 Postautor: Regdal » 22 września 2005, o 14:01

Proponuję przesunąć początek chata na godzine 17.30.Godzina 16.00 to troche za wcześnie.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#486 Postautor: Cooper » 22 września 2005, o 14:07

Ja bede, juz mi wszystko dziala, firefox rulez, dzieki Stingu 8)

Davv
Kadrowicz

#487 Postautor: Davv » 22 września 2005, o 14:22

Nie lubiÄ™ spotkaÅ„ o tak zwanÄ… "pietruszkÄ™”,

Qrwa, kim ten Pietraszko jest? Nie lubi meczy o pietruszke? Co z niego za zawodnik jeśli odpuszcza takie mecze :roll: Jeśli uważa się za zawodowca to powinien zapierd.... we wszystkich meczach. No rozwalił mnie tym. Nie chcę go widzieć za sezon w Lublinie :evil:

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#488 Postautor: kdsz » 22 września 2005, o 14:39

Davv pisze:Qrwa, kim ten Pietraszko jest? Nie lubi meczy o pietruszke?
na szczęście mieliśmy dla równowagi zawodnika który nie przepadał za meczami o stawkę i punktował jedynie w spotkaniach bez znaczenia. To się nazywa idealne dobranie zespołu - każdy element się dopełna, zazębia....
Ostatnio zmieniony 22 września 2005, o 14:44 przez kdsz, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#489 Postautor: Gelo » 22 września 2005, o 14:41

kdsz pisze:
Davv pisze:Qrwa, kim ten Pietraszko jest? Nie lubi meczy o pietruszke?
na szczęście mieliśmy dla równowagi zawodnika który nie przepadał za meczami o stawkę i punktował jedynie w spotkaniach bez znaczenia. To się nazywa idealne dobranie zespołu - każdy element się dopełna, zazębia.... :)

Warto jeszcze dodać, że akurat ta sama para idealnie wspóldziała na torze - jeden krawężnik - drugi orbitowiec - prawdziwy dream team.

Awatar użytkownika
cheeroke_re

#492 Postautor: cheeroke_re » 22 września 2005, o 20:16

Cooper ja proponuję CI wywalenie tej javy co sting126 polecił. bo to made by MS a tą którą powinieneś sobie założyć to made by SUN, bez problemu wyguglasz ją sobie. A twój komp będzie zdecydowanie lepiej działał ( java ms-a jest do d***) ot, tak dla Twojego bezpieczeństwa.
Sorki za OT ale "bezpieczeństwo jest najważniejsze"
pozdrawiam
"che"

p.s. bez obrazy sting126, na pewno chciałeś dobrze.

p.s.2 a tak do czata, to mam nadzieję, że ktoś wpadł na pomysł by archiwizować go???
Obrazek

Pebas
Szkółkowicz

#493 Postautor: Pebas » 22 września 2005, o 21:04

A po co ? Kto był ten wie, a kto nie to jego strata :lol: :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
cheeroke_re

#494 Postautor: cheeroke_re » 23 września 2005, o 00:46

Pebas pisze:A po co ? Kto był ten wie, a kto nie to jego strata :lol: :lol: :lol: :lol:

" dla potomnych" po to.
Obrazek

sledzio

#495 Postautor: sledzio » 27 września 2005, o 23:19

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#496 Postautor: Cooper » 28 września 2005, o 12:50

Kołodziej pisze:* Uparł się Pan, aby sprowadzić na zawody Hansa Nielsena.
Nie chodzi tylko o sentyment. Klub wiąże z nim nadzieje na przyszłość. Chciałbym, aby Hans nadal kojarzył się z Lublinem. Mógłby być naszym konsultantem, okazjonalnie selekcjonować kandydatów do szkółki, doradzać przy transferach zagranicznych, służyć wiedzą na zgrupowaniach. Jego doświadczenie jest nieocenione i nigdy nie zostało przez Motor wykorzystane.

Ło matko....przestancie chociaz robic z nim wywiady, zeby ludzi uchronic przed nerwami... :roll:

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#497 Postautor: Lublin_Fan » 28 września 2005, o 13:00

Przecież Nielsem wiele razy mówił, że odpuszcza sobie żużel kompletnie. Jedynie udzielał się jako komentator telewizyjny.
Wszystkie te plany o których mówi Kołodziej to nonsens. A nawet jeśli Hans jednak zgodzi sie to co wtedy? 4 tyś euro za wyselekcjonowanie chłopaków do szkółki? Przecież jest od tego Rysiek Bielecki, który zna sie na rzeczy. To on wykonały pierwsze szlify na diamencie Robercie Dadosie i Pawle Staszku.

Transfery zagraniczne? To nie można w tej kwestii zapytać Jarosława Siwka? Były dyrektor pomylił się w tej kwestii tylko raz.

Zgrupowania? :shock: no to przypuśćmy tydzień pracy Nielsena. Ile to będzie kosztowało?

Kołodziej niech lepiej zajmie się szukaniem sponsorów bo w obecnej chwili wszyscy się wstrzymują z łożeniem na klub.

Pozdr.

Awatar użytkownika
papi
Trener

#498 Postautor: papi » 29 września 2005, o 09:31

Tygodnik Żużlowy dzisiaj zaszałał :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#499 Postautor: Lublin_Fan » 29 września 2005, o 11:09

Po raz kolejny przekonuję się, że Pietraszko jest do odstawki. Wreszcie facet przyznał otwarcie to, co uważny kibic mógł wywnioskować w trakcie sezonu: Adam polską lige traktuje bardzo powierzchownie a skupia się tylko na Anglii. Co gorsza, on chce to zmienić na niekorzyść dla nas.
To jest wystarczający powód do tego, aby podziękować mu za współpracę.

Wygaduje również bzdury o motywacji :shock: . Prawdziwy zawodnik powinien mobilizować się na każdy mecz, bez względu na to czy z góry wiadomo jaki będzie wynik czy też nie.
Przed sezonem określało sie Pietraszkę jako startowca. Tymczasem sezon dobitnie udowodnił, że starty wychodzą mu od święta, po czym i tak w większości przypadków dawał sie dziecinnie objeżdzać środkiem toru.

Niemrawym startowcom(?) mówimy stanowcze NIE :!:

Ps. Ciekawe co Harry powiedziałby po tym wywiadzie... ?

Pozdr :)

Awatar użytkownika
Saint
Zawodowiec

#500 Postautor: Saint » 29 września 2005, o 11:42

Ja odniosłem zupełnie inne wrażenie... powiedział wyraźnie że był w stanie zrezygnować z Anglii jadąc o "coś".... Ja mu się wcalę nie dziwię jeżdzenie dla samej jazdy i "wożenie" dołu tabeli... po prostu facet jest ambitny...
A jak dodam :wink: i zmienię Avatar będzie oki?
:D
Ostatnio zmieniony 29 września 2005, o 13:20 przez Saint, łącznie zmieniany 1 raz.