No i on chyba poważnie mówił o tej ekstrlalidze
Wywiady z ludźmi lubelskiego żużla
meesha pisze:Gwarantuję, że Cooper nigdy - przenigdy nie napisałby o Franku że się opier**laDavv pisze:Cooper pisze:No i dobrze. Skoro sie, za przeproszeniem, opierdalal caly sezon, to teraz sobie poczeka na kase.
Masz na myśli Franka? Bo jeśli zerknąć w statsy to można zauważyć, że najgorszy był Daniel, a on chyba sie nie opierdalalWięc na pewno miał na myśli kogoś innego
Prosta sprawa
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Wywiad z Adamem z Dziennika Wschodniego:
Chciałbym coś udowodnić
• RozliczyÅ‚eÅ› siÄ™ już z klubem z Lublina?
- TŻ Sipma zalega mi jeszcze z płatnościami, ale myślę, że wszystko zostanie uregulowane. Każdy z zawodników ma w kontrakcie termin spłaty ewentualnych należności. Jeżeli po upływie wyznaczonej daty nie otrzymam pieniędzy dopiero wtedy zacznę się martwić.
• Dla TÅ» tegoroczne rozgrywki zakoÅ„czyÅ‚y siÄ™ bardzo wczeÅ›nie. Zaczynasz już myÅ›leć o przyszÅ‚ym sezonie?
- Wciąż jeszcze startuję w lidze angielskiej, jednak nie ukrywam, że przygotowuję się też pod kątem kolejnego sezonu. Regularnie trenuję na torze w Częstochowie. Sprowadziłem z Wysp trochę sprzętu i teraz muszę go przetestować.
• Jak oceniasz sezon spÄ™dzony w Kozim Grodzie?
- Na pewno stać mnie na lepsze wyniki. Nie lubiÄ™ spotkaÅ„ o tak zwanÄ… "pietruszkÄ™”, a takich w tym sezonie byÅ‚o za dużo. Praktycznie tylko w dwóch czy trzech meczach walczyliÅ›my o coÅ› i wtedy nie zawodziÅ‚em. Na poczÄ…tku sezonu miaÅ‚em dobry sprzÄ™t, ale potem brakowaÅ‚o już pieniÄ™dzy na remonty.
• Do poważnych ruchów transferowych jeszcze daleko, ale może ktoÅ› siÄ™ już do ciebie zgÅ‚aszaÅ‚...
- Nie otrzymałem jeszcze żadnej oferty na przyszły sezon.
• ChciaÅ‚byÅ› w nastÄ™pnym roku startować w Sipmie?
- Gdybym dostał taką propozycję pewnie bym się zgodził. To by była dla mnie nawet pewnego rodzaju nobilitacja. Chciałbym też coś udowodnić.
Rozmawiał Karol Grzywacz
Chciałbym coś udowodnić
• RozliczyÅ‚eÅ› siÄ™ już z klubem z Lublina?
- TŻ Sipma zalega mi jeszcze z płatnościami, ale myślę, że wszystko zostanie uregulowane. Każdy z zawodników ma w kontrakcie termin spłaty ewentualnych należności. Jeżeli po upływie wyznaczonej daty nie otrzymam pieniędzy dopiero wtedy zacznę się martwić.
• Dla TÅ» tegoroczne rozgrywki zakoÅ„czyÅ‚y siÄ™ bardzo wczeÅ›nie. Zaczynasz już myÅ›leć o przyszÅ‚ym sezonie?
- Wciąż jeszcze startuję w lidze angielskiej, jednak nie ukrywam, że przygotowuję się też pod kątem kolejnego sezonu. Regularnie trenuję na torze w Częstochowie. Sprowadziłem z Wysp trochę sprzętu i teraz muszę go przetestować.
• Jak oceniasz sezon spÄ™dzony w Kozim Grodzie?
- Na pewno stać mnie na lepsze wyniki. Nie lubiÄ™ spotkaÅ„ o tak zwanÄ… "pietruszkÄ™”, a takich w tym sezonie byÅ‚o za dużo. Praktycznie tylko w dwóch czy trzech meczach walczyliÅ›my o coÅ› i wtedy nie zawodziÅ‚em. Na poczÄ…tku sezonu miaÅ‚em dobry sprzÄ™t, ale potem brakowaÅ‚o już pieniÄ™dzy na remonty.
• Do poważnych ruchów transferowych jeszcze daleko, ale może ktoÅ› siÄ™ już do ciebie zgÅ‚aszaÅ‚...
- Nie otrzymałem jeszcze żadnej oferty na przyszły sezon.
• ChciaÅ‚byÅ› w nastÄ™pnym roku startować w Sipmie?
- Gdybym dostał taką propozycję pewnie bym się zgodził. To by była dla mnie nawet pewnego rodzaju nobilitacja. Chciałbym też coś udowodnić.
Rozmawiał Karol Grzywacz
Gawrzyk pisze:CZy ktoś prócz Luckiego ma zamiar być na czacie ?
Niestety (przynajmniej dla mnie), ale moja obecność o godz. 16 na czacie stoi pod wielkim znakiem zapytania. Pytajcie więc bez skrupułów, by wąż się wił
ukłony
lucki73
Motor Lublin AD 2006:
9. P.Karlsson
10. D.Jeleniewski
11. T.Piszcz
12. P.Staszek
13. D.Śledź/G.Knapp???
14. R.Klimek
15. K.Kępa
rez. S.Trumiński, J.Mordel, M.Michaluk, K.Polak
i... szkolić oraz brać udział w MDMP i Lidze Południowej.
9. P.Karlsson
10. D.Jeleniewski
11. T.Piszcz
12. P.Staszek
13. D.Śledź/G.Knapp???
14. R.Klimek
15. K.Kępa
rez. S.Trumiński, J.Mordel, M.Michaluk, K.Polak
i... szkolić oraz brać udział w MDMP i Lidze Południowej.
Nie lubiÄ™ spotkaÅ„ o tak zwanÄ… "pietruszkÄ™”,
Qrwa, kim ten Pietraszko jest? Nie lubi meczy o pietruszke? Co z niego za zawodnik jeśli odpuszcza takie mecze
na szczęście mieliśmy dla równowagi zawodnika który nie przepadał za meczami o stawkę i punktował jedynie w spotkaniach bez znaczenia. To się nazywa idealne dobranie zespołu - każdy element się dopełna, zazębia....Davv pisze:Qrwa, kim ten Pietraszko jest? Nie lubi meczy o pietruszke?
Ostatnio zmieniony 22 września 2005, o 14:44 przez kdsz, łącznie zmieniany 2 razy.
kdsz pisze:na szczęście mieliśmy dla równowagi zawodnika który nie przepadał za meczami o stawkę i punktował jedynie w spotkaniach bez znaczenia. To się nazywa idealne dobranie zespołu - każdy element się dopełna, zazębia....Davv pisze:Qrwa, kim ten Pietraszko jest? Nie lubi meczy o pietruszke?
Warto jeszcze dodać, że akurat ta sama para idealnie wspóldziała na torze - jeden krawężnik - drugi orbitowiec - prawdziwy dream team.
- cheeroke_re
Cooper ja proponuję CI wywalenie tej javy co sting126 polecił. bo to made by MS a tą którą powinieneś sobie założyć to made by SUN, bez problemu wyguglasz ją sobie. A twój komp będzie zdecydowanie lepiej działał ( java ms-a jest do d***) ot, tak dla Twojego bezpieczeństwa.
Sorki za OT ale "bezpieczeństwo jest najważniejsze"
pozdrawiam
"che"
p.s. bez obrazy sting126, na pewno chciałeś dobrze.
p.s.2 a tak do czata, to mam nadzieję, że ktoś wpadł na pomysł by archiwizować go???
Sorki za OT ale "bezpieczeństwo jest najważniejsze"
pozdrawiam
"che"
p.s. bez obrazy sting126, na pewno chciałeś dobrze.
p.s.2 a tak do czata, to mam nadzieję, że ktoś wpadł na pomysł by archiwizować go???
- cheeroke_re
Kołodziej pisze:* Uparł się Pan, aby sprowadzić na zawody Hansa Nielsena.
Nie chodzi tylko o sentyment. Klub wiąże z nim nadzieje na przyszłość. Chciałbym, aby Hans nadal kojarzył się z Lublinem. Mógłby być naszym konsultantem, okazjonalnie selekcjonować kandydatów do szkółki, doradzać przy transferach zagranicznych, służyć wiedzą na zgrupowaniach. Jego doświadczenie jest nieocenione i nigdy nie zostało przez Motor wykorzystane.
Åo matko....przestancie chociaz robic z nim wywiady, zeby ludzi uchronic przed nerwami...
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Przecież Nielsem wiele razy mówił, że odpuszcza sobie żużel kompletnie. Jedynie udzielał się jako komentator telewizyjny.
Wszystkie te plany o których mówi Kołodziej to nonsens. A nawet jeśli Hans jednak zgodzi sie to co wtedy? 4 tyś euro za wyselekcjonowanie chłopaków do szkółki? Przecież jest od tego Rysiek Bielecki, który zna sie na rzeczy. To on wykonały pierwsze szlify na diamencie Robercie Dadosie i Pawle Staszku.
Transfery zagraniczne? To nie można w tej kwestii zapytać Jarosława Siwka? Były dyrektor pomylił się w tej kwestii tylko raz.
Zgrupowania?
no to przypuśćmy tydzień pracy Nielsena. Ile to będzie kosztowało?
Kołodziej niech lepiej zajmie się szukaniem sponsorów bo w obecnej chwili wszyscy się wstrzymują z łożeniem na klub.
Pozdr.
Wszystkie te plany o których mówi Kołodziej to nonsens. A nawet jeśli Hans jednak zgodzi sie to co wtedy? 4 tyś euro za wyselekcjonowanie chłopaków do szkółki? Przecież jest od tego Rysiek Bielecki, który zna sie na rzeczy. To on wykonały pierwsze szlify na diamencie Robercie Dadosie i Pawle Staszku.
Transfery zagraniczne? To nie można w tej kwestii zapytać Jarosława Siwka? Były dyrektor pomylił się w tej kwestii tylko raz.
Zgrupowania?
Kołodziej niech lepiej zajmie się szukaniem sponsorów bo w obecnej chwili wszyscy się wstrzymują z łożeniem na klub.
Pozdr.
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Po raz kolejny przekonuję się, że Pietraszko jest do odstawki. Wreszcie facet przyznał otwarcie to, co uważny kibic mógł wywnioskować w trakcie sezonu: Adam polską lige traktuje bardzo powierzchownie a skupia się tylko na Anglii. Co gorsza, on chce to zmienić na niekorzyść dla nas.
To jest wystarczający powód do tego, aby podziękować mu za współpracę.
Wygaduje również bzdury o motywacji
. Prawdziwy zawodnik powinien mobilizować się na każdy mecz, bez względu na to czy z góry wiadomo jaki będzie wynik czy też nie.
Przed sezonem określało sie Pietraszkę jako startowca. Tymczasem sezon dobitnie udowodnił, że starty wychodzą mu od święta, po czym i tak w większości przypadków dawał sie dziecinnie objeżdzać środkiem toru.
Niemrawym startowcom(?) mówimy stanowcze NIE
Ps. Ciekawe co Harry powiedziałby po tym wywiadzie... ?
Pozdr
To jest wystarczający powód do tego, aby podziękować mu za współpracę.
Wygaduje również bzdury o motywacji
Przed sezonem określało sie Pietraszkę jako startowca. Tymczasem sezon dobitnie udowodnił, że starty wychodzą mu od święta, po czym i tak w większości przypadków dawał sie dziecinnie objeżdzać środkiem toru.
Niemrawym startowcom(?) mówimy stanowcze NIE
Ps. Ciekawe co Harry powiedziałby po tym wywiadzie... ?
Pozdr
Ja odniosłem zupełnie inne wrażenie... powiedział wyraźnie że był w stanie zrezygnować z Anglii jadąc o "coś".... Ja mu się wcalę nie dziwię jeżdzenie dla samej jazdy i "wożenie" dołu tabeli... po prostu facet jest ambitny...
A jak dodam
i zmienię Avatar będzie oki?

A jak dodam
Ostatnio zmieniony 29 września 2005, o 13:20 przez Saint, łącznie zmieniany 1 raz.