Wyrazy sympatii dla tzw. "Klubu Kibica" Marmy

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Portek
Senior

#51 Postautor: Portek » 15 sierpnia 2005, o 13:20

Dabel pisze:No proszę Was... trochę zrozumienia dla mojrzeszowiaków :wink: Przecież te mecze żużlowe to dla nich tak, jakby cyrk na wieś przyjechał. Czekają i czekają... robić tam u nich nie ma co....( nie wszystko da się wybudować przy jednym skrzyżowaniu :) ) , aż w końcu jest mecz. Wali wiara na stadion, adrenalinka się podnosi bo w końcu jakaś impreza w mieście i nie jest to dyskoteka w remizie :mrgreen: to i szaleją. A, że sobie naszą flagę spalą.... pierwotni też wzniecali ogień :D ... chociaż oni robili to w konkretnym celu :mrgreen:

rzeszowianie tez w konkretnym, to byla oprawa ultras :mrgreen:

krzysiek-krosno
Kontakt:

#52 Postautor: krzysiek-krosno » 15 sierpnia 2005, o 13:28

widzę ze kibice rzeszowa pokazują swoją twarz ale tylko w grupie i w domu,widać znich za kolesie,kibice marmy za to na meczach wyjazdowych siedzą i milczą to jest ich twarz godnosci,szkoda ze my niemieliscmy szanc na potyczkę z marmą.pozdrowienia z krosna TZ Lublin tez przyjacielem krosna jest.

Awatar użytkownika
Portek
Senior

#53 Postautor: Portek » 15 sierpnia 2005, o 13:31

Mrucky pisze:Podziwiam wasze umejeności szukania tematów zastępczych po porażkach. W tamtym roku Kaczmarek w tym Jensen, rzeszowska ochrona, prawie palący się szalik, a teraz paląca się flaga. Nawet nasze gdybanie nie jest w stanie tego przebić. Pewnie jeszcze kilka znajdziecie bo do kolejnego sezon daleko, a ten już się skończył 8)

Wam też sie nie długo skończy :lol: 8) Chyba nie liczysz na pokonanie w dwumeczu RKMu

Awatar użytkownika
Mrucky

#54 Postautor: Mrucky » 15 sierpnia 2005, o 13:32

krzysiek-krosno pisze:szkoda ze my niemieliscmy szanc na potyczkÄ™ z marmÄ….

:shock:

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#55 Postautor: sadychor » 15 sierpnia 2005, o 13:35

Mrucky pisze:

Co się wytrzeszczasz pajacu :?: A waszych 9 to po co tam poszło :?: Drogi nie znali i jeden drugiego prowadził :?: :evil: :evil:
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Awatar użytkownika
Portek
Senior

#56 Postautor: Portek » 15 sierpnia 2005, o 13:43

sadychor pisze:
Mrucky pisze:

Co się wytrzeszczasz pajacu :?: A waszych 9 to po co tam poszło :?: Drogi nie znali i jeden drugiego prowadził :?: :evil: :evil:

Juz na forum szybko go nie ujrzymy :wink: Ostrzeżenia 5/4 :shock: :shock:

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#57 Postautor: Gelo » 15 sierpnia 2005, o 14:01

Bardzo ładnie wpisał się na józkowym forum Bimmer - popieram w całej rozciągłości. Od 2 lat twierdzę, że Józki to tumany, chamy i ukraińskie bobki. Ich zezwierzęcenie mnie nie dziwi - słoma w nich tkwi cały czas, tylko jakimś dziwnym trafem dopiero teraz się uaktywniła. Podobnie jak bimmer Rzeszów to jedyna drużyna, której nie lubię. Rude i pryszczate kurduple - do izolatki, nie na trybuny.

meesha
Trener
Kontakt:

#58 Postautor: meesha » 15 sierpnia 2005, o 14:07

Gelo pisze:Bardzo ładnie wpisał się na józkowym forum Bimmer

Mógłbym prosić o zacytowanie, bo nie wiedzieć czemu dostałem bana na parchatym forum :D 8)

Piotrek(portek) o Mruckim pisze:Juz na forum szybko go nie ujrzymy

Przecie napisane, że temat od lat 18 to po cholerę tu włazi :twisted:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Portek
Senior

#59 Postautor: Portek » 15 sierpnia 2005, o 14:16

meesha pisze:
Gelo pisze:Bardzo ładnie wpisał się na józkowym forum Bimmer

Mógłbym prosić o zacytowanie, bo nie wiedzieć czemu dostałem bana na parchatym forum :D 8) :

Ooo to moze my zacznijmy banować rzeszowiaków :lol: :lol: :lol: 8)

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#60 Postautor: mikas » 15 sierpnia 2005, o 14:26

Z oficjalnej strony Marmy:
[...]na trybunach głównie dzięki Klubowi Kibica towarzyszyła miła atmosfera i było sporo zabawy.[...]

Normalnie ręce opadają, skąd oni tam mają takie dobre samopoczucie i mniemanie o sobie i swoim zachowaniu. To jest już szczyt braku samokrytyki i braku obiektywizmu.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
cheeroke_re

#61 Postautor: cheeroke_re » 15 sierpnia 2005, o 14:27

niee, no banować po co? przynajmniej jakaś zlewka jak któryś walnie coś...
jakie miasto tacy kibice ( marni) ;-)
pozdrawiam
"che"
Obrazek

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#62 Postautor: kilar » 15 sierpnia 2005, o 14:28

MEESHA

kker pisze:
sam studiuję w lublinie (...) nie ma co przejmować się lubliniokami, to są po prostu ludzie zakomplexieni

BIMMER ODPOWIEDZIAL - Najczęściej zakompleksieni są tacy studenci, jak Ty, czyli dojeżdżający.

kker pisze:
czytając ich wypociny z lubelskiego forum chciałem sie do nich odnieśc i zarejesstrowac , ale poniewaz w nicku użyłem słowa "rzeszów" zostałem usunięty zanim się pierwszy raz zalogowaLem.

BIMMER ODPOWIEDZIAL - Najpewniej masz IP wspólne z jakimś tutejszym filozofem, który w jakiś sposób się naraził i został zbanowany na IP. Mam swoje zdanie na temat banowania, które na lubelskim forum ostatnio przychodzi adminom zbyt łatwo, oraz na temat banowania w ogóle. Ale takich numerów, jak napisałeś, nikt nie robi. Poza tym, powszechnie wiadomo, na jakim forum najłatwiej o bana i wcale nie jest to forum lubelskie.

kker pisze:a swoją drogą dobrze, że spaliliscie im ten transparent. szkoda tylko, że nie "zamowiło" się na ten mecz z 10 kibiców z piłki, którzy obiliby im te obleśne mordy i nauczyli, że nas trzeba szanowac.

BIMMER ODPOWIEDZIAL - Jesteś pewien, że coś studiujesz? Chyba zoologię?
Ta wypowiedź dobitnie świadczy o tym, kto jest zakompleksiony. Nie dziwię się.

Osobiście mam ubaw ze wszystkich człekokształtnych, którzy powymyślali sobie "kosy" i "zgody", z atawizmu przeżywania obrony barw klubowych i innych oraz w ogóle ze wszystkiego, co na stadionie nie jest piknikiem. Sam mecze odbieram zupełnie inaczej. I powiem Ci jedno: Stal Rzeszów jest jedyną drużyną na świecie, której nie lubię. A powodem jest niespotykane nigdzie indziej, może poza Zieloną Górą, buractwo panujące w Waszych zorganizowanych szeregach. Wszechogarniająca małomiasteczkowość, niedowartościowanie i kompleksy, jak widać wyżej. Nawet, jak piszecie, że nie macie kompleksów i że Lublin nie jest dla Was rywalem, kompleksami śmierdzi na 160 km. Akcje palenia flag, samych w sobie śmiesznych, są jeszcze bardziej żenujące. Niemożność zniesienia faktu, że ktoś siedzący obok myśli inaczej, kibicuje komu innemu, czy za Wami po prostu nie przepada, świadczy o Waszym ograniczeniu, a fakt, że to wszystko budzi agresję - wręcz o zezwierzęceniu. Zastanówcie się nad tym. Wiele klubów kibica przewinęło się przez nasze trybuny i takiego zachowania jak Wasze nie pokazał nikt. NIKT. Nikt nie bluzgał na naszych, nikt nie chciał palić szalików, nikt nie łaził po kratach. Jesteście całkowicie wyobcowani w swoim prymitywnym zachowaniu, bo Zielonka, choć ma podobne tendencje, to przejawia ja tylko u siebie.
Pozdrawiam normalnych ludzi, których wśród Was nie brakuje.

Ode mnie:
Szkoda sobie zawracac jozkami dupe. Taki narod poganski i nikt tego nie zmieni..
Ostatnio zmieniony 15 sierpnia 2005, o 14:31 przez kilar, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Portek
Senior

#63 Postautor: Portek » 15 sierpnia 2005, o 14:30

mikas pisze:Z oficjalnej strony Marmy:
[...]na trybunach głównie dzięki Klubowi Kibica towarzyszyła miła atmosfera i było sporo zabawy.[...]

Normalnie ręce opadają, skąd oni tam mają takie dobre samopoczucie i mniemanie o sobie i swoim zachowaniu. To jest już szczyt braku samokrytyki i braku obiektywizmu.

Dla nich miłe jest spalanie flag drużynom przyjezdym :twisted: A co by było gdyby trafili na dużą i silną grupę przyjezdnych :?: :!:

Awatar użytkownika
cheeroke_re

#64 Postautor: cheeroke_re » 15 sierpnia 2005, o 14:34

niewykluczone, że tak będzie jak RKM przyjedzie no i możliwe, że paru od nas się wybierze.
pozdrawiam
"che"
Obrazek

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#65 Postautor: Manitou » 15 sierpnia 2005, o 16:51

mikas pisze:Z oficjalnej strony Marmy:

Nie no mikas, atmosfera była na pewno miła...rodzinna powiedziałbym, szczególnie po tym jak sobie Józefotłuki ognisko "rodzinne" zrobiły.

hayabusarider

#66 Postautor: hayabusarider » 15 sierpnia 2005, o 19:55

A oto słowa józkowego studenciny studjującego w Lublinie według niego "prawie na Ukrainie" wg forum Józkowego:
kker
Adept
Adept

PostWysłany: Pon Sie 15, 10:47:44
PostTemat postu: Odpowiedz z cytatem
nie ma co przejmować się lubliniokami, to są po prostu ludzie zakomplexieni, którzy wczoraj po raz 4 zostali upokorzeni i muszą odreagowac...

smieszy mnie nazywanie nas przez nich ukraińcami. sam studiuję w lublinie i doskonele wiem, że im dużo bliżej do ukrainy, zarówno jeśli chodzi o odlegość, ale także o mentalność, wygląd ich "pięknego i zadbanego miasta", nie wspominając już o stadionie.

czytając ich wypociny z lubelskiego forum chciałem sie do nich odnieśc i zarejesstrowac , ale poniewaz w nicku użyłem słowa "rzeszów" zostałem usunięty zanim się pierwszy raz zalogowaLem. mysle, że to doskonale pokazuje ich zasciankowosc...

a swoją drogą dobrze, że spaliliscie im ten transparent. szkoda tylko, że nie "zamowiło" się na ten mecz z 10 kibiców z piłki, którzy obiliby im te obleśne mordy i nauczyli, że nas trzeba szanowac.

P.S.

Apel do wszystkich studentów z Lublina:
Dajcie "popalić" Wszystkim Józkowym studentom próbujących swych sił w Lublinie!!

Awatar użytkownika
Kyniak

#67 Postautor: Kyniak » 15 sierpnia 2005, o 20:21

Szkoda żeś Paweł nie powiedział nam na półtorakowym grillu , można było tej końcówce mojrzeszy przetrzepać szorty na pustym już parkingu. Tymbardziej iż Shack ma dokumentację foto pustych pedalskich mojrzeszowskich ryji . W sezonie 2006 wszyskie żydy zostawią grzecznie u Nas szaliczki ja dopilnuję . Siemka panienki z mojrzeszowa.
Obrazek

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#68 Postautor: grzesieck » 15 sierpnia 2005, o 21:29

Czy samochod bez tablic rejestracyjnych moze bezproblemowo wrocic z Bulgarii do Polski? :twisted:
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Portek
Senior

#69 Postautor: Portek » 15 sierpnia 2005, o 21:48

grzesieck pisze:Czy samochod bez tablic rejestracyjnych moze bezproblemowo wrocic z Bulgarii do Polski? :twisted:

:shock: :shock: :shock:

A nie może :?: :lol: :lol:

Davv
Kadrowicz

#70 Postautor: Davv » 15 sierpnia 2005, o 22:39

Wydawało mi się, że te józki mają IQ większe od osła, myliłem się. Tych pojebańców to qrwa trzeba naprawdę izolować i nie dawać dostępu do Internetu. A dlaczego? Oto zapis rozmowy, którą przeprowadziłem z jednym z idiotów józefowych (dla zainteresowanych jest to kretyn o nicku Bajron ma 17 lat i GG: 3434429):

3434429 (22:24)
TY SZMATO !!!!!!
Ja (22:25)
<głupek>
3434429 (22:25)
CO TO KURWAMA BYC!!!!
o co ci chodzi:>
3434429 (22:25)
DO II LIGI MOZE TAM DACIE SOBIE RADE
o co walczysz czlowieczku?
powiedz o co ci chodzi albo won
3434429 (22:26)
O TWOJE LOGO NA FORUM JEBAC ZURAWIE
Ja (22:26)
bo trzeba je jebac jebac jebac jebac az do zajebania
3434429 (22:27)
A OSLY Z LUBLINA DO PACANOWA TY GLUPIA SZMATO
Ja (22:27)
ssij pedale
idz kup sobie clerasil
za gowno dla mnie jestes
zegnam

Może mój avatar jest ostry, ale troszkę mnie zezłościli. Jak mi przejdzie to go zmienię :wink: :lol:

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#71 Postautor: kilar » 15 sierpnia 2005, o 22:55

Davv pod zadnym pozorem nie zmieniaj swojego avataru :!: :wink: Niech jozki patrza gdzie ich miejsce w szeregu :mrgreen:

EDIT:
Na forum jozkow, niektorzy pisza, ze zostali wyrzuceni stad... i bardzo dobrze, w koncu pozbylismy sie( :?:) tych pedalow. Szkoda zdrowia na nich..
Ostatnio zmieniony 15 sierpnia 2005, o 23:41 przez kilar, łącznie zmieniany 2 razy.

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#72 Postautor: Manitou » 15 sierpnia 2005, o 23:23

Zauważcie, że żaden jebany mojrzeszowski piroman do tej pory się nie ujawnił na forum...czyżby przypływ zdrowego rozsądku na kacu :?: :?: :?:

Ch.W.D.R. PO STOKROĆ

meesha
Trener
Kontakt:

#73 Postautor: meesha » 15 sierpnia 2005, o 23:44

Bimmer pisze:...(jak na standardy ultrasowego forum)...
Coś mam wrażenie, że wiele osób mylnie używa terminu "ultras" w odniesieniu do formy kibicowania przeważającej na lubelskim stadionie (i na forum również). Ultras to nie są "grzeczni chłopcy" rzucający serpentynami i odpalający race :roll:

to tak tylko gwoli wyjaśnienia...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Snys
Zawodowiec

#74 Postautor: Snys » 15 sierpnia 2005, o 23:47

meesha pisze:
Bimmer pisze:...(jak na standardy ultrasowego forum)...
Coś mam wrażenie, że wiele osób mylnie używa terminu "ultras" w odniesieniu do formy kibicowania przeważającej na lubelskim stadionie (i na forum również). Ultras to nie są "grzeczni chłopcy" rzucający serpentynami i odpalający race :roll:

to tak tylko gwoli wyjaśnienia...

E tam, teoretycznie Ultras odpowiadaja za oprawę i nie mają wiele wspolnego z Hools (chociaz bywaja i zadymy, ale priorytetem jest oprawa). No moze blizej nam do "szalikowców" :twisted:

Tu cos na ten temat

http://www.pilka.pl/index.php?from=110&mid=2&show=14

Wystarczyło przyłożyć tym co wdarli sie na sektor i juz moglibysmy poszczycić sie mianem ultras pełną gębą :P :wink: :wink: Jeszcze tylko grupe hools stworzyć i lux :lol:

sorry ze ciagle zmiany w poscie ale bez przerwy mi cos nia pasiło,a to link, a to zdanko :lol:
Ostatnio zmieniony 16 sierpnia 2005, o 00:19 przez Snys, łącznie zmieniany 10 razy.

Geest
Senior

#75 Postautor: Geest » 15 sierpnia 2005, o 23:47

Wszyscy już powiedzieliśmy, co chcieliśmy powiedzieć, czas ich olać.
Przejmujmy się lepiej swoim klubem, a nie józkami.