KM INTAR DARTOM Ostrów- TŻ SIPMA Lublin
-
Danio
KM INTAR DARTOM Ostrów- TŻ SIPMA Lublin
w niedzielę już kolejne spotkanie na wyjeżdzie. Po dotychczasowych spotkaniach w naszej drużynie i wśród kibiców nastroje nie są zbyt radosne. Czeka nas kolejne ciężkie spotkanie z kandydatem do awansu
Co sÄ…dzicie o tym meczu? Czy doznamy pogromu
, przegramy po walce?. Ciekawe czy pojedziemy w krajowym składzie
ale skoro Mordel nie ma na czym jechać?, to JENSEN dostanie kolejną szanse na rehabilitację
Może na silnikach nowych od Briana Kargera wszystkich zaskoczy
Moze rywal nas troche nie doceni i pojadą bez Petera i Węgorz nie wyleczy się się jeszcze- moze wtedy nasza drużyna zwietrzy szanę na sprawienie niespodzianki, wkońcu nasza drużyna ma tylko punkcik i musi szukać punktów na obcych torach, nie załamując się i oddawając rywalowi 2 pkt z góry
Będzie ciężko& teoretycznie dostaniemy zapewne do 32! ale naszczęście nie zawsze teoria sprawdza się w praktyce. Nasi nie mają nic do stracenia- z góry wszyscy nas skazują na przegranych, więc jakby zrobili niespodziankę tym bardziej nastroje przed meczem 1.05 z RKM polepszyłyby się w Lublinie
- co sÄ…dzicie o tym spotkaniu 
Obstawiam 60-30 dla Iskry jesli pojadą z Peterem. Lublin nie będzie miał nic do powiedzenia. Z czym do ludzi chłopaki. Przykro mi to pisać ,ale jesteście pierwszym kandydatem do spadku...
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!
Grisza, nie musisz się tak krygować - wszyscy wiemy, że 60:30 to będzie jak pojadą bez Petera, bo jak z nim to lepiej nawet nie myślećGRISZA pisze:Obstawiam 60-30 dla Iskry jesli pojadą z Peterem. Lublin nie będzie miał nic do powiedzenia. Z czym do ludzi chłopaki. Przykro mi to pisać ,ale jesteście pierwszym kandydatem do spadku...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
- jas
- Senior
- Kontakt:
a ja jestem dziwnie spokojny o przyzwoity wynik Franka. mysle, ze zobaczyl, ze teraz muis juz pojechac lepiej i w Ostrowie zrobo 9-10 pkt. wtedy widmo zastapieniago Jurkiem Mordelem sie oddali i znowu bedzie wszystko olewal. poza tym w zeszlym roku zanotowal nie najgorszy, z tego co pamietam, wystep w Ostrowie.
co jednak z tego skoro mecz przegramy
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!
jas pisze:a ja jestem dziwnie spokojny o przyzwoity wynik Franka. mysle, ze zobaczyl, ze teraz muis juz pojechac lepiej i w Ostrowie zrobo 9-10 pkt. wtedy widmo zastapieniago Jurkiem Mordelem sie oddali i znowu bedzie wszystko olewal. poza tym w zeszlym roku zanotowal nie najgorszy, z tego co pamietam, wystep w Ostrowie.
Jas,powiedz mi tylko na kim ma zrobić te 9-10 pkt. Jak zrobi 5 to będzie dobrze.
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!
- jas
- Senior
- Kontakt:
GRISZA - zebym to ja wiedzial na kim on o zrobi
mam po prostu wrazenie, ze w tym meczu pojedzie dobrze, pokaze, ze potrafi jezdzic i bedzie mial nadzieje, ze wszyscy dadza mu na jakis czas spokoj.
chociaz w swietle wywiadu z Dyrem na temat sprzetu Mordela (a raczej jego braku) zaczynam sie obawiac, ze nie czujac bata nad soba pojedzie tak jak nas do tego przyzwyczail
.
chociaz w swietle wywiadu z Dyrem na temat sprzetu Mordela (a raczej jego braku) zaczynam sie obawiac, ze nie czujac bata nad soba pojedzie tak jak nas do tego przyzwyczail
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!
Oczywiscie jak kazdy kibic dopinguje swojej dryzynie (lublin), i zycze jak najlepiej, ale jak jensen i franek nie pojada "swojego" to bedzie bardzo ciezko. Chyba ze wygramy pierwszy bieg 1:5, to do polowy meczu bedzie jakas walka, bo jak nie to...
-
Gość
-
kamillublin
-
kamillublin
Åšliwa pisze:Moim zdaniem nie wyjdziemy z trzydziestki![]()
Dostaniemy baty w Ostrowie. Jeżeli u siebie przegrywamy z Rzeszowem różnicą 24 pkt., remisujemy z Grudziądzem a w Krośnie też przegrywamy i to dziesięcioma punktami to napewno w Ostrowie cudu nie bedzie.Niestety
![]()
ale zobacz jaki skład ma rzeszów oni są głównymi kandydatami do e-ligi ja byłem przygotowany na porażke ze stalą, ale i Krosno nie jest takie słabe ostatnio przegrał niewiele z Ostrowem
-
Gość
kamillublin pisze:Åšliwa pisze:Moim zdaniem nie wyjdziemy z trzydziestki![]()
Dostaniemy baty w Ostrowie. Jeżeli u siebie przegrywamy z Rzeszowem różnicą 24 pkt., remisujemy z Grudziądzem a w Krośnie też przegrywamy i to dziesięcioma punktami to napewno w Ostrowie cudu nie bedzie.Niestety
![]()
ale zobacz jaki skład ma rzeszów oni są głównymi kandydatami do e-ligi ja byłem przygotowany na porażke ze stalą, ale i Krosno nie jest takie słabe ostatnio przegrał niewiele z Ostrowem
Wiem że Rzeszów jest pretendentem do awansu ale Ostrów wcale tak bardzo nie jest gorsze od Stali.
Ps.Zobaczymy jak to bedzie.
TÅ» TÅ» TÅ»
-
Gość
-
Gość
Hollywood pisze:1.Jensen 17
2.Franków 4
3.Pietraszko 9
4.Jeleniewski 8
5.Piszcz 12
6.Kępa 2
7.Dominiczak 1
mi wychodzi że wygramy !
Holly z tą jazdą jaką prezentuje Jensen to niewiem czy jest wstanie około 13 pkt zrobić a 17 to już wogóle. Ale może wkońcu zacznie zdobywać dużo punktów. Osobiście stawiam że jak Jensen pojedzie do Ostrowa to nie zdobędzie więcej niż 12 pkt.
Pozdro.
- WojtekF
- Szkółkowicz
Åšliwa pisze:Hollywood pisze:1.Jensen 17
2.Franków 4
3.Pietraszko 9
4.Jeleniewski 8
5.Piszcz 12
6.Kępa 2
7.Dominiczak 1
mi wychodzi że wygramy !
Holly z tą jazdą jaką prezentuje Jensen to niewiem czy jest wstanie około 13 pkt zrobić a 17 to już wogóle. Ale może wkońcu zacznie zdobywać dużo punktów. Osobiście stawiam że jak Jensen pojedzie do Ostrowa to nie zdobędzie więcej niż 12 pkt.
Pozdro.
Oj Sliwa, Sliwa. Mi raz zdarzylo sie nie zwrocic uwagi na emotikonki i zle zinterpretowac pewien post, ale to byla polnoc. Tobie natomiast widze, ze nabieranie sie na czyjes zarty zdarza sie czesto.
Pozdrawiam wszystkich!!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!
-
Siwek Patataj
Hollywood pisze:1.Jensen 17
2.Franków 4
3.Pietraszko 9
4.Jeleniewski 8
5.Piszcz 12
6.Kępa 2
7.Dominiczak 1
mi wychodzi że wygramy !
Wg przesympatycznego kolegi Hollywooda, dla którego Franków jest najlepszym technicznie zawodnikiem
Gratuluję trafności typowania
ukłoniki najniższe
lucki73
- Jasiek_Sydney
- Kontakt:
Z powodów kardowych Jensen raczej pojedzie, ale co z tego.....
Z nim czy bez niego raczej nie ma szans wyjść z 30.
Nie zdziwie sie jak dobrze pojedzie Jensen i Franek a słabiej np. Pietraszko. Oprócz Jelenia te wahania formy zawodników są straszne.
Licze że Piszczyk ładne zapunktuje....ale co z tego, z Ostrowem na wyjeździe nie ma sie co łudzić
Z nim czy bez niego raczej nie ma szans wyjść z 30.
Nie zdziwie sie jak dobrze pojedzie Jensen i Franek a słabiej np. Pietraszko. Oprócz Jelenia te wahania formy zawodników są straszne.
Licze że Piszczyk ładne zapunktuje....ale co z tego, z Ostrowem na wyjeździe nie ma sie co łudzić