KM INTAR DARTOM Ostrów- TŻ SIPMA Lublin

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Danio

KM INTAR DARTOM Ostrów- TŻ SIPMA Lublin

#1 Postautor: Danio » 19 kwietnia 2005, o 09:25

w niedzielę już kolejne spotkanie na wyjeżdzie. Po dotychczasowych spotkaniach w naszej drużynie i wśród kibiców nastroje nie są zbyt radosne. Czeka nas kolejne ciężkie spotkanie z kandydatem do awansu :!: Co sądzicie o tym meczu? Czy doznamy pogromu :?: , przegramy po walce?. Ciekawe czy pojedziemy w krajowym składzie :?: ale skoro Mordel nie ma na czym jechać?, to JENSEN dostanie kolejną szanse na rehabilitację :D Może na silnikach nowych od Briana Kargera wszystkich zaskoczy :shock: Moze rywal nas troche nie doceni i pojadą bez Petera i Węgorz nie wyleczy się się jeszcze- moze wtedy nasza drużyna zwietrzy szanę na sprawienie niespodzianki, wkońcu nasza drużyna ma tylko punkcik i musi szukać punktów na obcych torach, nie załamując się i oddawając rywalowi 2 pkt z góry :!: Będzie ciężko& teoretycznie dostaniemy zapewne do 32! ale naszczęście nie zawsze teoria sprawdza się w praktyce. Nasi nie mają nic do stracenia- z góry wszyscy nas skazują na przegranych, więc jakby zrobili niespodziankę tym bardziej nastroje przed meczem 1.05 z RKM polepszyłyby się w Lublinie :D :D - co sądzicie o tym spotkaniu :?:

Awatar użytkownika
GRISZA
Szkółkowicz
Kontakt:

#2 Postautor: GRISZA » 19 kwietnia 2005, o 09:55

Obstawiam 60-30 dla Iskry jesli pojadą z Peterem. Lublin nie będzie miał nic do powiedzenia. Z czym do ludzi chłopaki. Przykro mi to pisać ,ale jesteście pierwszym kandydatem do spadku...
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!

meesha
Trener
Kontakt:

#3 Postautor: meesha » 19 kwietnia 2005, o 10:08

GRISZA pisze:Obstawiam 60-30 dla Iskry jesli pojadą z Peterem. Lublin nie będzie miał nic do powiedzenia. Z czym do ludzi chłopaki. Przykro mi to pisać ,ale jesteście pierwszym kandydatem do spadku...
Grisza, nie musisz się tak krygować - wszyscy wiemy, że 60:30 to będzie jak pojadą bez Petera, bo jak z nim to lepiej nawet nie myśleć :roll: :? Chyba, że nastąpi cudowne przebudzenie Pulpecika i Franciszka, a reszta pojedzie tak jak z Grudziądzem to kto wie, kto wie 8) Tylko czy ktoś w to w ogóle wierzy :?:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

marianx

#4 Postautor: marianx » 19 kwietnia 2005, o 10:26

napisze tylko tyle ALE DOSTANIEMY LOMOT

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#5 Postautor: jas » 19 kwietnia 2005, o 10:31

a ja jestem dziwnie spokojny o przyzwoity wynik Franka. mysle, ze zobaczyl, ze teraz muis juz pojechac lepiej i w Ostrowie zrobo 9-10 pkt. wtedy widmo zastapieniago Jurkiem Mordelem sie oddali i znowu bedzie wszystko olewal. poza tym w zeszlym roku zanotowal nie najgorszy, z tego co pamietam, wystep w Ostrowie.

co jednak z tego skoro mecz przegramy :?
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Awatar użytkownika
GRISZA
Szkółkowicz
Kontakt:

#6 Postautor: GRISZA » 19 kwietnia 2005, o 10:40

jas pisze:a ja jestem dziwnie spokojny o przyzwoity wynik Franka. mysle, ze zobaczyl, ze teraz muis juz pojechac lepiej i w Ostrowie zrobo 9-10 pkt. wtedy widmo zastapieniago Jurkiem Mordelem sie oddali i znowu bedzie wszystko olewal. poza tym w zeszlym roku zanotowal nie najgorszy, z tego co pamietam, wystep w Ostrowie.

co jednak z tego skoro mecz przegramy :?

Jas,powiedz mi tylko na kim ma zrobić te 9-10 pkt. Jak zrobi 5 to będzie dobrze.
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!

Awatar użytkownika
WojtekF
Szkółkowicz

#7 Postautor: WojtekF » 19 kwietnia 2005, o 10:49

Z tym 1szym kandydatem do spadku to chyba Grisza troche przesadziles. Opole, ktorego honoru bronia Trumna i troche Brhel jest moim zdaniem znacznie slabsze.

Obstawiam 59-31 dla Ostrowa.
Pozdrawiam wszystkich!!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#8 Postautor: grzesieck » 19 kwietnia 2005, o 10:57

Przykro mi to pisac, ale.... 62:28 :cry:
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#9 Postautor: jas » 19 kwietnia 2005, o 10:57

GRISZA - zebym to ja wiedzial na kim on o zrobi :lol: mam po prostu wrazenie, ze w tym meczu pojedzie dobrze, pokaze, ze potrafi jezdzic i bedzie mial nadzieje, ze wszyscy dadza mu na jakis czas spokoj.

chociaz w swietle wywiadu z Dyrem na temat sprzetu Mordela (a raczej jego braku) zaczynam sie obawiac, ze nie czujac bata nad soba pojedzie tak jak nas do tego przyzwyczail :roll: .
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#10 Postautor: sadychor » 19 kwietnia 2005, o 11:01

WYGRAMY!!!!!A tak poważnie to niech przynajmniej powalczy cała drużyna żeby wynik był przyzwoity.A nie trzech jedzie jak się patrzy a reszta patrzy jak się jedzie.

P.S.A pamiętacie jak wygrywaliśmy II lige?Ostrów przegrał,"Ojciec" z Sebą dali im szkołe....

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#11 Postautor: Fork » 19 kwietnia 2005, o 11:34

Oczywiscie jak kazdy kibic dopinguje swojej dryzynie (lublin), i zycze jak najlepiej, ale jak jensen i franek nie pojada "swojego" to bedzie bardzo ciezko. Chyba ze wygramy pierwszy bieg 1:5, to do polowy meczu bedzie jakas walka, bo jak nie to...

To jest zuzel a zawodnicy sa tylko ludzmi

Gość

#12 Postautor: Gość » 19 kwietnia 2005, o 11:42

Moim zdaniem nie wyjdziemy z trzydziestki :( :( Dostaniemy baty w Ostrowie. Jeżeli u siebie przegrywamy z Rzeszowem różnicą 24 pkt., remisujemy z Grudziądzem a w Krośnie też przegrywamy i to dziesięcioma punktami to napewno w Ostrowie cudu nie bedzie.Niestety :( :cry:

kamillublin

#13 Postautor: kamillublin » 19 kwietnia 2005, o 11:48

Ja tam mowie że wygramy hehe trzeba myśleć troche optymistycznie a nie pesymistycznie;] i mam pytanie czy bedzie organizowany wyjazd do Ostrowa ?? jak tak to moglby mi ktos powiedziec ile bedzie kosztować ?? ;]

kamillublin

#14 Postautor: kamillublin » 19 kwietnia 2005, o 11:52

Śliwa pisze:Moim zdaniem nie wyjdziemy z trzydziestki :( :( Dostaniemy baty w Ostrowie. Jeżeli u siebie przegrywamy z Rzeszowem różnicą 24 pkt., remisujemy z Grudziądzem a w Krośnie też przegrywamy i to dziesięcioma punktami to napewno w Ostrowie cudu nie bedzie.Niestety :( :cry:

ale zobacz jaki skład ma rzeszów oni są głównymi kandydatami do e-ligi ja byłem przygotowany na porażke ze stalą, ale i Krosno nie jest takie słabe ostatnio przegrał niewiele z Ostrowem

Gość

#15 Postautor: Gość » 19 kwietnia 2005, o 12:03

kamillublin pisze:
Śliwa pisze:Moim zdaniem nie wyjdziemy z trzydziestki :( :( Dostaniemy baty w Ostrowie. Jeżeli u siebie przegrywamy z Rzeszowem różnicą 24 pkt., remisujemy z Grudziądzem a w Krośnie też przegrywamy i to dziesięcioma punktami to napewno w Ostrowie cudu nie bedzie.Niestety :( :cry:

ale zobacz jaki skład ma rzeszów oni są głównymi kandydatami do e-ligi ja byłem przygotowany na porażke ze stalą, ale i Krosno nie jest takie słabe ostatnio przegrał niewiele z Ostrowem

Wiem że Rzeszów jest pretendentem do awansu ale Ostrów wcale tak bardzo nie jest gorsze od Stali. :) Wystarczy zobaczyć na skład Ostrowa, co prawda kontuzja Węgrzyka jest wielkim osłabieniem KM-u ale i tak są raczej faworytami tego spotkania.
Ps.Zobaczymy jak to bedzie. :D
TÅ» TÅ» TÅ» :)

Czarek
Trener

#16 Postautor: Czarek » 19 kwietnia 2005, o 12:29

Albo przegramy do 30, albo będzie niespodzianka.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Gość

#17 Postautor: Gość » 19 kwietnia 2005, o 12:33

1.Jensen 17
2.Franków 4
3.Pietraszko 9
4.Jeleniewski 8
5.Piszcz 12
6.Kępa 2
7.Dominiczak 1

mi wychodzi że wygramy ! :D

Gość

#18 Postautor: Gość » 19 kwietnia 2005, o 12:40

Hollywood pisze:1.Jensen 17
2.Franków 4
3.Pietraszko 9
4.Jeleniewski 8
5.Piszcz 12
6.Kępa 2
7.Dominiczak 1

Holly z tą jazdą jaką prezentuje Jensen to niewiem czy jest wstanie około 13 pkt zrobić a 17 to już wogóle. Ale może wkońcu zacznie zdobywać dużo punktów. Osobiście stawiam że jak Jensen pojedzie do Ostrowa to nie zdobędzie więcej niż 12 pkt.
Pozdro. :wink:

Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#19 Postautor: Dobromir » 19 kwietnia 2005, o 12:47

Ciekawy jestem czy Ostrów pojedzie z Węgrzykiem bo jesli nie to pewnie Karlssona sciągna co byłoby dla mnie strasznym marnotrawstwem pieniędzy. Nie wie ktos czy mogą zastosowac Z/Z za Węgorza ???

Awatar użytkownika
WojtekF
Szkółkowicz

#20 Postautor: WojtekF » 19 kwietnia 2005, o 12:55

Åšliwa pisze:
2.Franków 4
3.Pietraszko 9
4.Jeleniewski 8
5.Piszcz 12
6.Kępa 2
7.Dominiczak 1

Holly z tą jazdą jaką prezentuje Jensen to niewiem czy jest wstanie około 13 pkt zrobić a 17 to już wogóle. Ale może wkońcu zacznie zdobywać dużo punktów. Osobiście stawiam że jak Jensen pojedzie do Ostrowa to nie zdobędzie więcej niż 12 pkt.
Pozdro. :wink:

Oj Sliwa, Sliwa. Mi raz zdarzylo sie nie zwrocic uwagi na emotikonki i zle zinterpretowac pewien post, ale to byla polnoc. Tobie natomiast widze, ze nabieranie sie na czyjes zarty zdarza sie czesto.
Pozdrawiam wszystkich!!!!

Jest super!!!

Wojtek Fan Falubazu!!!

Siwek Patataj

#21 Postautor: Siwek Patataj » 19 kwietnia 2005, o 13:02

2.Franków 4
3.Pietraszko 9
4.Jeleniewski 8
5.Piszcz 12
6.Kępa 2
7.Dominiczak 1

Wg przesympatycznego kolegi Hollywooda, dla którego Franków jest najlepszym technicznie zawodnikiem :wink: (ups, tylko 4 punkty wpisałeś swojemu "technicznemu" faworytowi???), Motor znowu!!! zdobędzie 53 punkty :) :) :)

Gratuluję trafności typowania :) :) :)

ukłoniki najniższe
lucki73

Ziutek

#22 Postautor: Ziutek » 19 kwietnia 2005, o 13:06

Czarek pisze:Albo przegramy do 30, albo będzie niespodzianka.

Popieram

Awatar użytkownika
Jasiek_Sydney
Kontakt:

#23 Postautor: Jasiek_Sydney » 19 kwietnia 2005, o 13:13

Moim zdaniem nie wyjdziecie nawet z 30. Wydaje mi sie,
ze kierownictwo waszego klubu nie wezmie na ten mecz
Jensena.
Regards from Sydney
Jasiek

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#24 Postautor: Talib » 19 kwietnia 2005, o 13:19

"Wydaje mi sie, ze kierownictwo waszego klubu nie wezmie na ten mecz
Jensena."

Mordel w Szwajcarii,
Bałabuch z palcem w gipsie,
Kosiński nie odnowił licencji.

Jeśli nie wezmą Jensena, to mi wychodzi, że pojedzie Wrona.

Snys
Zawodowiec

#25 Postautor: Snys » 19 kwietnia 2005, o 13:25

Z powodów kardowych Jensen raczej pojedzie, ale co z tego.....
Z nim czy bez niego raczej nie ma szans wyjść z 30.
Nie zdziwie sie jak dobrze pojedzie Jensen i Franek a słabiej np. Pietraszko. Oprócz Jelenia te wahania formy zawodników są straszne.
Licze że Piszczyk ładne zapunktuje....ale co z tego, z Ostrowem na wyjeździe nie ma sie co łudzić