TÅ» Motor Lublin 60:30 KSÅ» Krosno - 9 kwietnia 2006 !!
-
wacha z buczolandii
hehehe każdy ma czas !!! zaraz mi napiszesz że Mordel Jerzy wzór młodzieży też ma jeszcze czas ??? jak się zmarnuje chłopaka teraz to później będzie lipa !!!! Nie mówie że ma pojechać w każdym meczu ale jeśli ma zbierać doświadczenie to czemu nie właśnie na meczu z krosnem ??? o Polsko... (dla wtajemniczonych) hehehe Michaluk pojedzie !!! A co do Karola Polaka to za ścianą jest sekcja lekkoatletyczna może niech tam spróbuje swych sił !!! tata też hehehehehehhe
Gelo pisze:Cooper pisze:Nie wiem Gelu na jakiej podstawie sadzisz, ze Kacper to byl nieporownywalnie wiekszy talent od Michaluka.
Na podstawie tego co wszyscy widzieliœmy - ale Ty moze widziałeœ (widzisz) inaczej. Wspólczuję wtedy.
Ja wspolczuje, ze widzisz cos, czego jeszcze nie ma. A mianowicie Michaluka w akcji w meczu ligowym. Krzysio Dominiczak tez byl mistrzem treningow.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cooper pisze:Gelo pisze:Cooper pisze:Nie wiem Gelu na jakiej podstawie sadzisz, ze Kacper to byl nieporownywalnie wiekszy talent od Michaluka.
Na podstawie tego co wszyscy widzieliœmy - ale Ty moze widziałeœ (widzisz) inaczej. Wspólczuję wtedy.
Ja wspolczuje, ze widzisz cos, czego jeszcze nie ma. A mianowicie Michaluka w akcji w meczu ligowym. Krzysio Dominiczak tez byl mistrzem treningow.
Kacper miał talent i odwagę a w konsekwencji papiery na dobrego żużlowca. Nie skreślam oczywiście Michaluka bo to młody chłopak i ma czas ale jestem przekonany że Kacper trenując dalej szybciutko odskoczyłby od reszty młodzików, czego mieliśmy przykład w ubiegłym sezonie i gdyby nie ten feralny wybadek ??
pozdrawiam
Nie zmieniaj tematu - pytales o porównanie talentu - nie doświadczenia. Odnoszę nieodparte wrażenie że masz obsesje na punkcie moich wpisów - kwestionujesz nawet to co oczywiste. To wielka sztuka. Szkoda jedynie, że twoje komentarze są istotne tylko dla Ciebie samego.Ja wspolczuje, ze widzisz cos, czego jeszcze nie ma. A mianowicie Michaluka w akcji w meczu ligowym. Krzysio Dominiczak tez byl mistrzem treningow.
Cooper pisze:
O matko, ta polska mentalnosc. U nas kazdy ma czas, nawet w wieku 30 lat ma jeszcze czas, a pozniej takie Morgensterny zostaja mistrzami olimpijskimi, a Rutkowskie pija piwo w barze (akurat ten przyklad mi sie nasunal). Dosc tego trzymania pod kloszem!
Zaznaczam przy tym, ze wcale nie jestem przekonany do wystawienia Macka w tym meczu. Ale jakby blysnal w sparingu... A w lidze poludniowej powinien jezdzic ile wlezie.
Od razu polska mentalnosc. Po prostu moim zdaniem nie nadszedl jeszcze czas na lige dla Macka. Z drugiej strony z kim ma pojechac jak nie z Krosnem. Mimo wszystko uwazam, ze nie ma co eksperymentowac. Niech najpierw cos pokaze (np. w lidze poludniowej) , a pozniej dostanie pomysli sie nad miejscem w skladzie. W ogole nie wiem jak mozna rozwazac wstawienie mlodego chlopaka do skladu, jak jeszcze nie odjechal w swojej karierze ani jednego biegu poza zawodami amatorów. Samo posiadanie 'papierow' na jazde nie daje miejsca w skladzie.
Pozdrawiam,
Nem
<? echo "As"; ?>
Nem
<? echo "As"; ?>
Moim zdaniem Michaluka nie ma co narazie brac pod uwage na mecz z Krosnem.Spotkanie juz za dwa tygodnie a chlopak nie zrobil jeszcze zadnego kolka(no chyba ze cos przeoczylem).Bardzo mozliwe ze do spotkania bedzie trzeba przystapic po jednym,dwoch treningach a wedlug mnie to bedzie za malo dla tak mlodego zawodnika.Na poczatku sezonu nie trudno o kontuzje,czasem doswiadczeni zawodnicy nie czuja sie jeszcze pewnie a co dopiero ktos kto zaczyna prawdziwe sciganie.
Poczekajmy,jesli pogoda dopisze,bedzie mozna przeprowadzic kilka treningow wtedy zobaczymy,narazie mozemy jedynie pogdybac.
Poczekajmy,jesli pogoda dopisze,bedzie mozna przeprowadzic kilka treningow wtedy zobaczymy,narazie mozemy jedynie pogdybac.
Ja myśle, że wystarczającytm argumentem na odpowiedz czy Maciek powinien pojechać czy nie jest fakt jak on jeżdzi. Wszyscy doskonale wiemy, że Maciek kręci słabe czasy, jeszcze nigdy nie przejechał na odkręconej manetce całego okrążenia. Był po prostu przygotowany do zdania certyfikatu - i nic poza tym. Pójdę dalej z wnioskami - na moje fachowe oko nie jest jeszcze gotowy do punktowania w zawodach juniorskich, o lidze nie wspomnę. Dlatego nie widzę sensu z góry skazywać drużyny na zero punktów ewentualnie modlić sie o defekt lub upadek rywala. Maciek się rozwija wolniej od Kacpra ale systematycznie może od czegoś dojść i jest na dobrej drodze. Ale jeszcze nie teraz.
Dla mnie jedynym argumentem na nie dla Maćka jest jego olbrzymia ambicja. Jeżeli będzie miał dobry, szybki sprzęt to boję się, że nie zamknie gazu a obawiam się, że jeszcze nie do końca tak naprawdę ma umiejętności do tego typu szarż. A niejednokrotnie pokazał, ze odwagę to ma. Wydaje mi się, że jednak powinien trochę pojeździć z mniej wymagającymi rywalami. Widzę, ze jakiś kolo z Tarnowa jest dobrze poinformowany, że Maciek jedzie. Widocznie ma przeciek od dyrekcji i klamka zapadła
Ale jeszcze dwa tygodnie, to może coś się zmieni

" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
harry pisze:Widzę, ze jakiś kolo z Tarnowa jest dobrze poinformowany, że Maciek jedzie. Widocznie ma przeciek od dyrekcji i klamka zapadłaAle jeszcze dwa tygodnie, to może coś się zmieni
![]()
Pewnie, że jeszcze wszystko może się zmienić. Pamiętam, jak parę lat temu dyrekcja zapewniała, że w Krośnie na pewno pojedzie Zorro... I nie pojechał
Zulu pisze:(...) Pamiętam, jak parę lat temu dyrekcja zapewniała, że w Krośnie na pewno pojedzie Zorro... I nie pojechał![]()
![]()
To się nazywa hodowac w sobie żal... I czekać na okazję by go uwolnić ze smyczy misternie uplecionej z terapii.... Ale opłacało się.... Tyle lat wyrzeczeń.... Poniżeń, ale udało się.... Nareszcie....
Gelo pisze:Odnoszę nieodparte wrażenie że masz obsesje na punkcie moich wpisów - kwestionujesz nawet to co oczywiste.
No to odperzyj to wrazenie, bo tak nie jest. Jednakze, nie tylko mnie irytuje "jednoslusznoopiniowy" ton Twoich wypowiedzi.
sadychor pisze:To się nazywa hodowac w sobie żal... I czekać na okazję by go uwolnić ze smyczy misternie uplecionej z terapii.... Ale opłacało się.... Tyle lat wyrzeczeń.... Poniżeń, ale udało się.... Nareszcie....![]()
Smyczy powiadasz? I jeszcze coÅ› wspominasz o terapii ...
Więc szczerze Ci współczuję tego sadyzmu połączonego z masochizmem, bo to choroba dziwna i ponoć trudno uleczalna...
Cooper pisze:Gelo pisze:Odnoszę nieodparte wrażenie że masz obsesje na punkcie moich wpisów - kwestionujesz nawet to co oczywiste.
No to odperzyj to wrazenie, bo tak nie jest. Jednakze, nie tylko mnie irytuje "jednoslusznoopiniowy" ton Twoich wypowiedzi.
To jest Was więcej? Jeszcze kilku i założycie partię niespełnionych na forum małolatów. Już sie boję.
Az dziw bierze, ze od 23 wrzesnia 2002 roku nie zauwazyles, ze nie nalezysz do ulubionych userow tego forum.
P.S. Forum nie sluzy mi do spelniania sie. Pod tym wzgledem nie masz tu konkurencji.
P.S. Forum nie sluzy mi do spelniania sie. Pod tym wzgledem nie masz tu konkurencji.
Zulu pisze:Smyczy powiadasz? I jeszcze coÅ› wspominasz o terapii ...
Więc szczerze Ci współczuję tego sadyzmu połączonego z masochizmem, bo to choroba dziwna i ponoć trudno uleczalna...![]()
![]()
No co Ty. Ja tylko tradycyjnie, pod pierzyną i przy zgaszonym świetle.
PS1 Pierwszy człon nicka rozgryzłeś bezbłędnie, drugi jest tylko dodatkiem a jego geneza wiąże się z cyberprzestrzenią a nie rzeczywistością.
PS2 Ciekawe jak długo będziesz mi to pamiętał. Odezwiesz się za ok.4 lata
mikas pisze:Sorry,że sie wtrącam ale nie mogliście sobie wczoraj pogadać na żywo? Byliście raptem kilka metrów od siebieJuż te Wasze przepychanki na forum robią sie nudne.
Do przepychanek potrzebny jest odpowiedni oponent a takowego nie widze. kolega od dłuzszego czasu próbuje nieudolnie kopać się z koniem - tylko po co? Nie wiem - to nie mój problem. Ja to olewam - mam inne sprawy na głowie niż dyskusje z małolatami. Wolę głosić swoje jedynosłuszne teorie. Moze się młodzież czegoś nauczy.
Zulu pisze:harry pisze:Widzę, ze jakiś kolo z Tarnowa jest dobrze poinformowany, że Maciek jedzie. Widocznie ma przeciek od dyrekcji i klamka zapadłaAle jeszcze dwa tygodnie, to może coś się zmieni
![]()
Pewnie, że jeszcze wszystko może się zmienić. Pamiętam, jak parę lat temu dyrekcja zapewniała, że w Krośnie na pewno pojedzie Zorro... I nie pojechał![]()
![]()
Oj człeku! skąd się urwałeś
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
-
sledzio
Maćkowi należy dać szansę, ale nie w pierwszym meczu sezonu. Choć teoretycznie może to być najłatwiejszy mecz sezonu, to jednak nie wiadomo w jakiej formie jest reszta zawodników więc nie można ryzykować. Do tego należy dodać również to, że Maciek nie trenował jeszcze na torze, a do inauguracji ligi zostało już niwiele ponad tydzień. W meczu tym powinni pojechać ci, którzy jak narazie najwięcej odjeździli (Shields, Norris, Tomicek, Brhel).
istred pisze:Przed meczem będą treningi (oby), sparingi... będzie można sprawdzić kto jest w najlepszej dyspozycji i ten powinien jechać. Wcale bym się nie zdziwił, gdyby Maćkowi udawało się objeżdżać swoich rywali o miejsce w składzie - przynajmniej w Lublinie.
No to jeśli będzie regularnie objeżdżał Messinga, Tomicka i Pavlicia to można go wziąść do składu. Nie sądzę żeby mu to się już udawało
A dlaczego regularnie? Wystarczy, że będzie potrafił z nimi walczyć i pokonywać ich. Znajomość toru jest tutaj bardzo ważna, szczególnie u młodych zawodników. Już nie raz było tak, że zawodnicy (dużo lepsi od Messinga czy Tomicka) nie radzili sobię na naszym torze, bali się odkręcić gaz...