TÅ» Motor Lublin 60:30 KSÅ» Krosno - 9 kwietnia 2006 !!

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Smirnek
Senior
Kontakt:

#176 Postautor: Smirnek » 28 marca 2006, o 15:44

istred pisze:A dlaczego regularnie? Wystarczy, że będzie potrafił z nimi walczyć i pokonywać ich. Znajomość toru jest tutaj bardzo ważna, szczególnie u młodych zawodników. Już nie raz było tak, że zawodnicy (dużo lepsi od Messinga czy Tomicka) nie radzili sobię na naszym torze, bali się odkręcić gaz...

Z tym że poziom ligi się znacznie podwyższył i juniorz też są lepsi. Na Ostrów z Risagerem, Zieloną z Lindgrenem, Gorzów z Brzozowskim, Gniezno z Aldenem Michaluk może nie wystarczyć, nie mówiąc już o objeżdżaniu seniorów. Tu sama znajomość toru nie wystarczy.

garsija

#177 Postautor: garsija » 28 marca 2006, o 17:16

Do przepychanek potrzebny jest odpowiedni oponent a takowego nie widze. kolega od dłuzszego czasu próbuje nieudolnie kopać się z koniem - tylko po co? Nie wiem - to nie mój problem. Ja to olewam - mam inne sprawy na głowie niż dyskusje z małolatami. Wolę głosić swoje jedynosłuszne teorie. Moze się młodzież czegoś nauczy.

Hahahahaaa to żeśmy sie ubawily :D Nie ma to jak chore wyobrazenie na własny temat.W kazdym gronie znajdzie sie jakas wyrocznia-znalazła sie i tu.Okazuje sie że , wystarczy drukowac cos w regionalnej gazetce zeby poczuc sie wielkim.Swoja droga to ciekawe co teraz przeczytam na swój temat;pewnie ze jestem kolejnym niespełnionym małolatem i do pięt szanownemu Gelowi nie dorastam heheh :twisted:

max3
Zawodowiec

#178 Postautor: max3 » 28 marca 2006, o 17:58

Jak mozna porownac Michaluka do Messinaga,ktory punktuje w granicach 8 punktow w lidze szwedzkiej a nawet zdarzaly mu sie komplety.

Awatar użytkownika
Marcinex
Senior

#179 Postautor: Marcinex » 28 marca 2006, o 18:14

max3 pisze:Jak mozna porownac Michaluka do Messinaga,ktory punktuje w granicach 8 punktow w lidze szwedzkiej a nawet zdarzaly mu sie komplety.

Może nie komplety, ale trzeba przyznać że wyniki osiągane zarówno w Szwecji (na poziomie np. Piszcza, Rempały, a nawet od nich lepiej) jak i w Danii są dobre. Jeśli radzi sobie tak dobrze na wielu nie znajomych mu torach, to z pewnością poradzi sobie w Lublinie i innych Polskich torach. Dlatego trzeba dać mu szansę zapoznania się z naszym torem przed najważniejszymi spotkaniami już w pierwszym meczu. To on wraz z Tomickiem powinien tworzyć parę juniorów nasej drużyny.

garsija

#180 Postautor: garsija » 28 marca 2006, o 19:24

Jesli Krosno w ostatnim momencie niespodziewanie sie nie wzmocni(Piszcz lub Baran) to proponowalbym nastepujace zestawienie:
1.Åšwist
2.Jeleniewski
3.Rempała
4.Knapp
5.Brhel lub Shields
6.Messing
7.Tomicek
8.Michaluk

Niektorzy sie pewnie nie zgodza z miejscem Jelenia w pierwszym skladzie,ale tak na dobra sprawe to kiedy ma on jeździć jesli nie u siebie z najsłabsza druzyną.Moze dwucyfrowego wyniku nie zrobi(biorac pod uwage coroczna formę z poczatku sezonu),ale na 8-9 pkt z pewnoscia go stac.Ja rozumiem ze nie nalezy lekcewazyc zadnego przeciwnika ale bez przesady...

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#182 Postautor: Gelo » 29 marca 2006, o 10:57

Jesli Krosno w ostatnim momencie niespodziewanie sie nie wzmocni(Piszcz lub Baran) to proponowalbym nastepujace zestawienie:
1.Åšwist
2.Jeleniewski
3.Rempała
4.Knapp
5.Brhel lub Shields
6.Messing
7.Tomicek
8.Michaluk

Czyli jak się nie wzmocni bedziesz proponował Polaka, Bałabucha, Kurtza i Wronę?

wacha z buczolandii

#183 Postautor: wacha z buczolandii » 29 marca 2006, o 11:13

z tego co mi wiadomo to Polak wraz z tatusiem przygotowują się na obiektach po sąsiedzku do skoku o tyczce !!! caly TŻ 3ma za nich mocno kciuki !!! ehhh najpierw żużel teraz lekkoatletyka z tego co mi wiadomo to lodowisko też wchodzi w gre...

Koziołek

#184 Postautor: KozioÅ‚ek » 29 marca 2006, o 11:23

Czyli jak się nie wzmocni bedziesz proponował Polaka, Bałabucha, Kurtza i Wronę?

z tej czworki, tylko Polak "jezdzi", takze mały bład :D

harry
Trener

#185 Postautor: harry » 29 marca 2006, o 12:06

Gelo pisze:
1.Åšwist
2.Jeleniewski
3.Rempała
4.Knapp
5.Brhel lub Shields
6.Messing
7.Tomicek
8.Michaluk

CoÅ› mi tu nie pasuje :shock:
Albo ja spałem za długo albo Gelo zdecydowanie za krótko (może dobrego czerwonego wina było za dużo? :wink: :lol: ). Przecież człowiek napisał, że jak się NIE wzmocni Krosno to skład jak wyżej! To skąd wywód o Polakach i innych???
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#186 Postautor: Gelo » 29 marca 2006, o 12:22

harry pisze:
Gelo pisze:
1.Åšwist
2.Jeleniewski
3.Rempała
4.Knapp
5.Brhel lub Shields
6.Messing
7.Tomicek
8.Michaluk

CoÅ› mi tu nie pasuje :shock:
Albo ja spałem za długo albo Gelo zdecydowanie za krótko (może dobrego czerwonego wina było za dużo? :wink: :lol: ). Przecież człowiek napisał, że jak się NIE wzmocni Krosno to skład jak wyżej! To skąd wywód o Polakach i innych???
Sam nie wiem. W tej dziwnej skladni przeoczyłem słowo "nie". Masz racje - za dużo wina. Co nie zmienia faktu, że takiego skladu jak podany wyżej nigdy bym nie wystawił.

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#188 Postautor: kilar » 29 marca 2006, o 16:33

nie gwarantowalby, bo nie ma Petera :twisted:

Awatar użytkownika
istred
Trener

#189 Postautor: istred » 29 marca 2006, o 18:13

Z tym że poziom ligi się znacznie podwyższył i juniorz też są lepsi. Na Ostrów z Risagerem, Zieloną z Lindgrenem, Gorzów z Brzozowskim, Gniezno z Aldenem Michaluk może nie wystarczyć, nie mówiąc już o objeżdżaniu seniorów. Tu sama znajomość toru nie wystarczy.
Tylko, że my jedziemy z Krosnem, a nie Zieloną Górą, Ostrowem, Gnieznem czy Gorzowem...

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#190 Postautor: jas » 29 marca 2006, o 21:37

a ja tak z ciekawosci zapytam: w ile dni po odwolanym meczu powinien on zostac rozegrany? bo musze policzyc czy kibicowac odwolaniu tego meczu czy dopiero kolejnych :twisted:
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#191 Postautor: dilucio » 29 marca 2006, o 21:39

widzialbym taki skladzik na mecz z krosnem:

9.Rempala
10.Brhel
11.Knapp
12.Shields
13.Åšwist
14.Messing
15.Tomicek
16.Suchanek(Jeleniewski)

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#192 Postautor: luCas » 29 marca 2006, o 21:39

a ja tak z ciekawosci zapytam: w ile dni po odwolanym meczu powinien on zostac rozegrany? bo musze policzyc czy kibicowac odwolaniu tego meczu czy dopiero kolejnych Twisted Evil

Jesli sie nie myle, to w ciagu 2 tygodni od pierwszego planowanego terminu. Nie wiem jak to jest gdy odwoluje sie kolejny raz, 2 tyg od pierwszego terminu czy 2 tygonie od terminu w ktorym mialbyc powtorzony?
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

harry
Trener

#193 Postautor: harry » 29 marca 2006, o 21:52

dilucio pisze:widzialbym taki skladzik na mecz z krosnem:

9.Rempala
10.Brhel
11.Knapp
12.Shields
13.Åšwist
14.Messing
15.Tomicek
16.Suchanek(Jeleniewski)

Mi też ten skład wydaje się optymalny, ale z tego co wiem to ciągle jest znak zapytania Messing czy Michaluk bo zarząd boi się za wysokiego wyniku ( i związanych z tym byczych wypłat).
No cóż z mojego doświadczenia wynika, że im bardziej liczy się "łatwo zarobione pieniądze" tym trudniej później je zarobić, czyli nie dziel skóry na niedźwiedziu. Jak dla mnie oczywiście Messing ale jest to moje zdanie.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Koziołek

#194 Postautor: KozioÅ‚ek » 29 marca 2006, o 22:43

harry pisze: ale z tego co wiem to ciÄ…gle jest znak zapytania Messing czy Michaluk bo zarzÄ…d boi siÄ™ za wysokiego wyniku.

hmm a ja dzisiaj słyszałem z pewnego źródła, iż szanowny pan Kasiński, chce wyniku na tyle wysokiego, żeby Krosno nie wyszlo z 30 pkt :!: na ile pojada to zobaczymy :D

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#195 Postautor: Regdal » 30 marca 2006, o 00:40

Sezon należałoby rozpocząć od spektakularnego zwycięstwa,po szumnych zapowiedziach walki o ekstraligę i zimowej przerwie, ludzie tłumnie przyjdą na pierwszy mecz obejrzeć drużynę w akcji.Od pierwszego wizerunku zespołu wiele zależy.Moim zdaniem nie ma co kalkulować zbyt wysoki wynik.Aby utrzymać wysoką frekfencję w następnych meczach,dobrze byłoby wygrać w dobrym stylu.Chytry zawsze traci podwójnie. 8)
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański

www.wolinski.com.pl

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#196 Postautor: Torsen » 30 marca 2006, o 02:19

Istnieje też odważna koncepcja, że publice nie koniecznie zależy na zwycięstwach, a bardziej na zaciętym meczu.

hayabusarider

#197 Postautor: hayabusarider » 30 marca 2006, o 08:03

A ja myślę że na pierwszy mecz wcale nie przyjdzie rekordowa liczba osób.
Ponieważ jedziemy z Krosnem,najsłabszą drużyną w tabeli.
Mecz więc będzie bez emocji, do jednej bramki.
Co innego jakby pierwsze starcie było z Zielonką.Ludzi przyszłoby więcej napewno, zobaczyć czy TŻ ma szansę (Jak szumnie zapowiada) na E-ligę.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#199 Postautor: Łoptymista » 30 marca 2006, o 09:28

Torsen pisze:Istnieje też odważna koncepcja, że publice nie koniecznie zależy na zwycięstwach, a bardziej na zaciętym meczu.

Autor, autor, autor!
:evil:
Dawać go tu! Wtedy dostanie to na co zasluzyl kreujac tak rewolucyjne koncepcje. (...il skonczony)

harry
Trener

#200 Postautor: harry » 30 marca 2006, o 09:42

Koziołek pisze:hmm a ja dzisiaj słyszałem z pewnego źródła, iż szanowny pan Kasiński, chce wyniku na tyle wysokiego, żeby Krosno nie wyszlo z 30 pkt :!: na ile pojada to zobaczymy :D

To zacznij od dzisiaj uważać, że te źródło nieźle Cię wkręca :lol: