TÅ» Motor Lublin 60:30 KSÅ» Krosno - 9 kwietnia 2006 !!
Prognozy na jutro i sobote nie sa zle, wiec moze jeszcze nie wszystko stracone. Tak jak wspomnial bodajze Gelo, Krosno ma teraz na prawde duza szanse zeby wywiezc z Lublina przyzwoity wynik, zwlaszcza ze w ostatnich latach mamy srednio udane inauguracje. Natomiast naszym dzialaczom z pewnoscia zalezec bedzie na frekwencji, ktora w niedziele na pewno dopisze. Jezeli bedzie mozna rozegrac ten mecz, to na pewno sie on odbedzie, nie mam watpliwosci.
Jak spojrzałem na skład Wilków to aż westchnąłem sobie. Dobrze, że to już nie nia ja wypłacam pieniądze po meczu
.
Tor mimo zapowiedzi dobrej pogody nie powinien być lepszy jak " mocno przyczepny" lub nawet "bardzo mocno przyczepny" a to wyklucza z walki kilku "filarów" z Krosna nie mówiąc nic o juniorach, szczególnie po tym co pokazał Messing.
Swist na takim torze w barażu dwa lata temu radził sobie wyśmienicie. Dla Knappa i Jelonka też taki tor nie będzie żadnym problemem o Messingu pisałem. Shields i spółka w lidze BSPA ciągle mają problemy z pogodą i co drugi mecz jeżdżą na czymś takim. Tak naprawdę to tylko boję się o Jacka Rempałę, który nie lubi takich torów.
Słonko wyszło
, będzie dobrze
Tor mimo zapowiedzi dobrej pogody nie powinien być lepszy jak " mocno przyczepny" lub nawet "bardzo mocno przyczepny" a to wyklucza z walki kilku "filarów" z Krosna nie mówiąc nic o juniorach, szczególnie po tym co pokazał Messing.
Swist na takim torze w barażu dwa lata temu radził sobie wyśmienicie. Dla Knappa i Jelonka też taki tor nie będzie żadnym problemem o Messingu pisałem. Shields i spółka w lidze BSPA ciągle mają problemy z pogodą i co drugi mecz jeżdżą na czymś takim. Tak naprawdę to tylko boję się o Jacka Rempałę, który nie lubi takich torów.
Słonko wyszło
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
sting126 pisze:bkapusta pisze:Baran? W kadrze krosna nie ma zadnego Barana
a to Karolek w koncu nie poszedl tam na wypozyczenie?
A nie wiem oficjalnego info nigdzie nie ma, ani na stronie Resorakow ani na stronie Wilko... Nic... cisza. Na forum Resorakowa czytalem, ze nawet Kraol jest brany pod uwage przy ustalaniu Marnego skladu na mecz z Cze-wa.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
Pokemon pisze:Skład był podawany:
1. Trojanowski
2. Baran
3. Wardzała
4. ÅšlÄ…czka
5. Wilk
6. Bęben
7. Martin Malek
8. Trygar
Ale przecież to nie jest skład awizowany na niedzielę przez drużynę z Krosna tylko czyjś (z d**y wys**ny) wymysł
Drużyna gości przysyła skład na trzy dni przed meczem do godz. 15 o ile mnie pamięć nie myli... (czyli deadline ył godzinę temu) a toto powyżej wymyślił jakiś baran
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Nie odbędzie się niedzielny mecz
Już za trzy dni oficjalnie rozpocznie się ligowy sezon żużlowy na polskich torach. Tymczasem już dzisiaj wiadomo, że jeden z czterech zaplanowanych na ten dzień meczów ekstraligowych nie dojdzie do skutku. Spotkanie w Rybniku, w którym RKM miał podejmować Adrianę Toruń, zostało przełożone na 15 kwietnia (sobota) na godzię 15.
Ciekawe czy mecz Lublin-Krosno dojdzie do skutku
Już za trzy dni oficjalnie rozpocznie się ligowy sezon żużlowy na polskich torach. Tymczasem już dzisiaj wiadomo, że jeden z czterech zaplanowanych na ten dzień meczów ekstraligowych nie dojdzie do skutku. Spotkanie w Rybniku, w którym RKM miał podejmować Adrianę Toruń, zostało przełożone na 15 kwietnia (sobota) na godzię 15.
Ciekawe czy mecz Lublin-Krosno dojdzie do skutku
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Gawrzyk pisze:1. Wilk
2. ÅšlÄ…czka
3. Åukaszewicz
4. Trajanowski
5. Wardzała
6. Bęben
Skład ten nie wygląda zbyt imponująco. Nawet nasza zeszłoroczna drużyna by ich spokojnie pokonała. Zarząd musi się dobrze zastanowić nad wyborem składu, aby jak najmniej na tym stacić. Wygramy z nimi i to wysoko
Nio Ja obstwiam, ze pojedziemy:
1. Swist
2. Rempala
3. Shields
4. Knapp
5. Brhel
6. Messing
7. Tomicek
8. Jelen
Podobnie juz typowalem [tyle, ze bedz Messinga] teraz po wysluchaniu w radio Dyra jestem niemal pewien tego skaldu [moze nie ulozenia par]. Jelen pod 8 to doskonale rozwiazanie, wrazie niedyspozycji Swista/Rempaly Jelonek skutecznie na naszym torze powalczy z Krosnem.
1. Swist
2. Rempala
3. Shields
4. Knapp
5. Brhel
6. Messing
7. Tomicek
8. Jelen
Podobnie juz typowalem [tyle, ze bedz Messinga] teraz po wysluchaniu w radio Dyra jestem niemal pewien tego skaldu [moze nie ulozenia par]. Jelen pod 8 to doskonale rozwiazanie, wrazie niedyspozycji Swista/Rempaly Jelonek skutecznie na naszym torze powalczy z Krosnem.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
Jak w sobotę nie będzie treningu to ja bym wcale Rempały nie wystawiał bo na jakiej niby podstawie? Zero jazdny po naszym torze, w sparingu w którym brał udział nędza . Spokojnie Jeleń mógłby wystartować w podstawowym składzie zresztą całkiem dobrze sobie radził na tym torze .
Ja bym wystawił :
Åšwist
Jeleniewski
Shields
Knapp
Brhel
Messing
Tomicek
Michaluk
Ja bym wystawił :
Åšwist
Jeleniewski
Shields
Knapp
Brhel
Messing
Tomicek
Michaluk
yamahaR1 pisze:Jak w sobotę nie będzie treningu to ja bym wcale Rempały nie wystawiał bo na jakiej niby podstawie? Zero jazdny po naszym torze, w sparingu w którym brał udział nędza . Spokojnie Jeleń mógłby wystartować w podstawowym składzie zresztą całkiem dobrze sobie radził na tym torze .
Ja bym wystawił :
Åšwist
Jeleniewski
Shields
Knapp
Brhel
Messing
Tomicek
Michaluk
Tak a teraz sie zastanow jak ktos wyklada mecz... To kto go zastapi? Michaluk? Jelen to idealna rezerwa na taki mecz. Duze ryzyko, ze komus nie bedzie szlo. A Jelen z slabym rywalem bedzie wstanie skutecznie walczyc i zminimalizowac strate punktow spowodowana kiepska jazda innego zawodnika.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
- Łoptymista
- Trener
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Cos czuje ze jesli mecz dojdzie do skutku to pierwsze biegi beda przypominac baraz z Zielona Gora, ale skutecznie jezdzic nie koniecznie z wylamanym motocyklem na wirazu tez trzeba umiecGelo pisze:Ja niezmiennie: Brhel, Knapp, Shields, Rempała, Świst, Messing, Tomicek, Jeleniewski. Pierwszy mecz, na trudnym torze, gdzie rewanż (a tym samym bonus) zawsze jest niewiadomą nie ma miejsca na eksperymenty z Michalukiem.
Shields i Brhel jednak nie pojadÄ… w sparingu
więc ustawiam Rempałę znowu w podstawowym składzie
. Zresztą ten mecz do najtrudniejszych należał nie będzie bardziej zaczynam się już zastanawiać nad składem na Grudziądz, to będzie ciężkie zadanie. Harry niedawno pisał, że najsłabszy z niedzielnego meczu nie jedzie do Grudziądza, zobaczymy jak to będzie
bkapusta pisze:sting126 pisze:bkapusta pisze:Baran? W kadrze krosna nie ma zadnego Barana
a to Karolek w koncu nie poszedl tam na wypozyczenie?
A nie wiem oficjalnego info nigdzie nie ma, ani na stronie Resorakow ani na stronie Wilko... Nic... cisza. Na forum Resorakowa czytalem, ze nawet Kraol jest brany pod uwage przy ustalaniu Marnego skladu na mecz z Cze-wa.
Trzeba zajrzeć do Gdańska, bo tam właśnie wypożyczyli Pawła Barana.