Pozdrawiam
TÅ» Motor Lublin 60:30 KSÅ» Krosno - 9 kwietnia 2006 !!
Pokemon pisze:I jak podaje stronka, to prawie wszyscy którzy są przewidziani do niedzielnego meczu z Krosnem.
Jeśli nie będzie jakiejś niespodzianki (odpukać) to pewnie dojdzie jeszcze tylko Brhel (albo i nie, bo to i tak dużo jak na Krośnian), a Jeleniewski wskoczy pod 8 w miejsce Polaka.![]()
Pozdrawiam
Na pewno pojedzie jeszcze Shields. Co do Brhela to niewiadomo. Nie dość że nie odjechał jeszcze żadnego sparingu, to z niewiadomego (przynajmniej dla mnie) powodu nie będzie go w Rzeszowie. Jeśli ci którzy będą zaprezentują się dobrze w sparingu, to pewnie nie będzie zmian i dojdzie tylko Shields. Chyba że któryś z zawodników będzie bardzo cieniował, to wtedy pewnie za niego z Krosnem pojedzie Brhel.
Jeśli chodzi o mecz to patrząc na składy jeżeli się one nie zmienią ... to Krosno jak wywiezie 35 pkt. do będzie dla nich udany występ....
Niestety ja ze względu na to że muszę w niedziele być znów w wawie ( a niestety transportu nie mam) będę kibicował Motorowi na odległość
Chyba że ktoś planuje wyjazd i powrót w niedziele i jest jakieś wolne miejsce to chętnie bym się zabrał
Pozdrawiam
Piotrek
Niestety ja ze względu na to że muszę w niedziele być znów w wawie ( a niestety transportu nie mam) będę kibicował Motorowi na odległość
Chyba że ktoś planuje wyjazd i powrót w niedziele i jest jakieś wolne miejsce to chętnie bym się zabrał
Pozdrawiam
Piotrek
Mam chec pojechac ale niestety w niedziele koncze po 18 wiec was Panowie nie poratuje, moze innym razem
re down Ze niby co?

re down Ze niby co?
Ostatnio zmieniony 7 kwietnia 2006, o 14:32 przez bkapusta, łącznie zmieniany 1 raz.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
harry pisze:Jak spojrzałem na skład Wilków to aż westchnąłem sobie. Dobrze, że to już nie nia ja wypłacam pieniądze po meczu 8) :roll: .
Tor mimo zapowiedzi dobrej pogody nie powinien być lepszy jak " mocno przyczepny" lub nawet "bardzo mocno przyczepny" a to wyklucza z walki kilku "filarów" z Krosna nie mówiąc nic o juniorach, szczególnie po tym co pokazał Messing.
Swist na takim torze w barażu dwa lata temu radził sobie wyśmienicie. Dla Knappa i Jelonka też taki tor nie będzie żadnym problemem o Messingu pisałem. Shields i spółka w lidze BSPA ciągle mają problemy z pogodą i co drugi mecz jeżdżą na czymś takim. Tak naprawdę to tylko boję się o Jacka Rempałę, który nie lubi takich torów.
Słonko wyszło :lol: , będzie dobrze
oj, patrząc na efekty sparingu w Rzeszowie to się chyba płatnik nie przepracuje :)
Z całym szacunkiem dla Wszystkich, ale niektórzy jakby wszystkie rozumy pozjadali. Przyznaje, że 35 pkt. w Lublinie będzie dla nas sukcesem, ale nie jest powiedziane, że tego sukcesu nie osiągniemy. Dzisiejszy wynik w Lublinie na nogi nie powala, a na pewno nie na plus. Tragiczny Świst i Rempała, reszta na pół gwizdka. Ja i tak nadal najbardziej obawiam się Jelenia. Nasi bez sparingów, ale trenowali dużo. Dzisiejszy wynik Wardzały też daje nadzieje na dobry występ w niedziele. Obawiam się najgorszego, ale wierze też w korzystny wynik z wygraną włącznie.
Pozdro z Krosna
P.S. Zaczynam żałować, że nie jade
Pozdro z Krosna
P.S. Zaczynam żałować, że nie jade
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Symulacja meczu stworzona według mojego zdania :
KSÅ» Krosno:
1.Wilk (1,2,2,1,0) 6
2.ÅšlÄ…czka (0,0,0,-) 0
3.Åukaszewicz (2,2,0,2,2,1) 9
4.Trojanowski (0,1*,2,1*,0) 4+2
5.Wardzała (2,1,2,0,1) 6
6.DÄ…dela (1,0,0,0) 1
7.Bęben (0,0)
Motor Lublin:
9.Åšwist (3,3,1,-,2*) 9+1
10.Shields (2*,2*,3,3) 10+2
11.Brhel (3,3,3,-) 9
12.Knapp (1,1,1,3,-) 7
13.Rempała (3,0,3,1) 7
14.Messing (3,3,1,-3) 10
15.Tomicek (2*,1,0) 3+1
16.Jeleniewski (3,2*,2*,3) 10+2
1.Messing,Tomicek,Dądela,Bęben 5:1
2.Åšwist,Shields,Wilk,ÅšlÄ…czka 5:1 (10:2)
3.Brhel,Åukaszewicz,Knapp,Trojanowski 4:2 (14:4)
4.Rempała,Wardzała,Tomicek,Bęben 4:2 (18:6)
5.Brhel,Wilk,Knapp,ÅšlÄ…czka 4:2 (22:8 )
6.Messing,Åukaszewicz,Trojanowski,RempaÅ‚a 3:3 (25:11)
7.Świst,Shields,Wardzała,Dądela 5:1 (30:12)
8.Rempała,Wilk,Messing,Ślączka 4:2 (34:14)
9.Shields,Trojanowski,Åšwist,Åukaszewicz 4:2 (38:16)
10.Brhel,Wardzała,Knapp,Dądela 4:2 (42:18 )
11.Jeleniewski,Åukaszewicz,Trojanowski,Tomicek 3:3 (45:21)
12.Knapp,Jeleniewski,Wilk,DÄ…dela 5:1 (50:22)
13.Shields,Åukaszewicz,RempaÅ‚a,WardzaÅ‚a 4:2 (54:24)
14.Messing,Jeleniewski,Wardzała,Trojanowski 5:1 (59:25)
15.Jeleniewski,Åšwist,Åukaszewicz,Wilk 5:1 (64:26)
Pozdrawiam
KSÅ» Krosno:
1.Wilk (1,2,2,1,0) 6
2.ÅšlÄ…czka (0,0,0,-) 0
3.Åukaszewicz (2,2,0,2,2,1) 9
4.Trojanowski (0,1*,2,1*,0) 4+2
5.Wardzała (2,1,2,0,1) 6
6.DÄ…dela (1,0,0,0) 1
7.Bęben (0,0)
Motor Lublin:
9.Åšwist (3,3,1,-,2*) 9+1
10.Shields (2*,2*,3,3) 10+2
11.Brhel (3,3,3,-) 9
12.Knapp (1,1,1,3,-) 7
13.Rempała (3,0,3,1) 7
14.Messing (3,3,1,-3) 10
15.Tomicek (2*,1,0) 3+1
16.Jeleniewski (3,2*,2*,3) 10+2
1.Messing,Tomicek,Dądela,Bęben 5:1
2.Åšwist,Shields,Wilk,ÅšlÄ…czka 5:1 (10:2)
3.Brhel,Åukaszewicz,Knapp,Trojanowski 4:2 (14:4)
4.Rempała,Wardzała,Tomicek,Bęben 4:2 (18:6)
5.Brhel,Wilk,Knapp,ÅšlÄ…czka 4:2 (22:8 )
6.Messing,Åukaszewicz,Trojanowski,RempaÅ‚a 3:3 (25:11)
7.Świst,Shields,Wardzała,Dądela 5:1 (30:12)
8.Rempała,Wilk,Messing,Ślączka 4:2 (34:14)
9.Shields,Trojanowski,Åšwist,Åukaszewicz 4:2 (38:16)
10.Brhel,Wardzała,Knapp,Dądela 4:2 (42:18 )
11.Jeleniewski,Åukaszewicz,Trojanowski,Tomicek 3:3 (45:21)
12.Knapp,Jeleniewski,Wilk,DÄ…dela 5:1 (50:22)
13.Shields,Åukaszewicz,RempaÅ‚a,WardzaÅ‚a 4:2 (54:24)
14.Messing,Jeleniewski,Wardzała,Trojanowski 5:1 (59:25)
15.Jeleniewski,Åšwist,Åukaszewicz,Wilk 5:1 (64:26)
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
rob7 pisze:
oj, patrząc na efekty sparingu w Rzeszowie to się chyba płatnik nie przepracuje
Z tego co wiem to za sparingi się nie płaci no chyba, ze ty wiesz lepiej
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Naprawde przerazilem sie tym co sie dzialo na zcacie na tzlublin.com w trakcie sparingu. Takiego nasilenia marud i speudokibicow chyba dawno nie widzialem. Skreslono cala druzyne a pojawilo sie nawet haslo "Dyrektor musi odejsc!"
))
Troche powagi.
Po jednym sparingu ciezko wyciagac wnioski. Jeden duzy plus - Messing. Minusy? Nie wiem czy sparing moze miec jakies minusy? Chyba takie jak kontuzje ale tego naszczescie nie bylo. Chlopaki sie przejechali i mam nadzieje, ze wyciagna wnioski.
Nie wiem czy wszyscy zauwazyli ale w tym roku wyjatkowo nie jestesmy skazani na ogladanie ciagle miernych gwiazdorow bo... Lawke mamy szeroka. Jak sie ktos nie sprawdzi conajmniej 2 osoby sepia o jego miejsce w skladzie. Z 14 zawodnikow da sie poukladac sklad.
Pozatym w tym roku nikt bezposrednio nie spada wiec juz calkiem "full confort"
Ja rozumiem te glosy, ze Swist czy Rempala chca spokojnie dobujac sie do emerytury. No nawet jesli tak to chyba nie sa kretynami. Znaja sytuacje i wiedza, ze wozac same 0 i 1 nie dobujaja sie do emerytury, ba nawet dlugo nie posmigaja bo jesli ktos juz ma wozic ogony to lepiej zeby to robil Jelonek
Tak wiec spokojnie, powoli. Dwa-trzy pierwsze mecze poakza co i jak sie uklada. O juniorow jestem spokojny, Polacy tez sie powinni poukladac... Bo, Shields... Boje sie tylko o Louisa bo ma slaby sezon narazie... Podobnie Norris nie zachwyca... Ale pozyjemy zobaczymy
Troche powagi.
Po jednym sparingu ciezko wyciagac wnioski. Jeden duzy plus - Messing. Minusy? Nie wiem czy sparing moze miec jakies minusy? Chyba takie jak kontuzje ale tego naszczescie nie bylo. Chlopaki sie przejechali i mam nadzieje, ze wyciagna wnioski.
Nie wiem czy wszyscy zauwazyli ale w tym roku wyjatkowo nie jestesmy skazani na ogladanie ciagle miernych gwiazdorow bo... Lawke mamy szeroka. Jak sie ktos nie sprawdzi conajmniej 2 osoby sepia o jego miejsce w skladzie. Z 14 zawodnikow da sie poukladac sklad.
Ja rozumiem te glosy, ze Swist czy Rempala chca spokojnie dobujac sie do emerytury. No nawet jesli tak to chyba nie sa kretynami. Znaja sytuacje i wiedza, ze wozac same 0 i 1 nie dobujaja sie do emerytury, ba nawet dlugo nie posmigaja bo jesli ktos juz ma wozic ogony to lepiej zeby to robil Jelonek
Tak wiec spokojnie, powoli. Dwa-trzy pierwsze mecze poakza co i jak sie uklada. O juniorow jestem spokojny, Polacy tez sie powinni poukladac... Bo, Shields... Boje sie tylko o Louisa bo ma slaby sezon narazie... Podobnie Norris nie zachwyca... Ale pozyjemy zobaczymy
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
SiÄ™ dziwiszbkapusta pisze:Naprawde przerazilem sie tym co sie dzialo na zcacie na tzlublin.com w trakcie sparingu. Takiego nasilenia marud i speudokibicow chyba dawno nie widzialem.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
To ja napisze tak: Po obejrzeniu sparingu w Rzeszowie stawiam, że najlepiej punktującym zawodnikiem lubelskim w niedzielnym meczu będzie .... Piotr Świst
A Messing w przeciągu całego sezonu będzie najlepszym pierwszoligowym juniorem to pewne. Czaszka gratuluje zwrócenia jako pierwszy uwagi na tego zawodnika
A Messing w przeciągu całego sezonu będzie najlepszym pierwszoligowym juniorem to pewne. Czaszka gratuluje zwrócenia jako pierwszy uwagi na tego zawodnika
meesha pisze:Się dziwiszbkapusta pisze:Naprawde przerazilem sie tym co sie dzialo na zcacie na tzlublin.com w trakcie sparingu. Takiego nasilenia marud i speudokibicow chyba dawno nie widzialem.Pozostali byli ze swoją drużyną w Rzeszoffie
![]()
Ale przecie prościej zobaczyć suchy wynik na SyFach i marudzić
meesha kurde ale sobie nie wyobrazasz jakie pokemony udaja, ze sa kibicami
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
Witam,
info dla wszystkich z wawki którzy nie mają transportu a chcą zobaczyć live mecz z Krosnem ...
okazuje się że można skorzystać z PKP
wyjazd z wawki 11.05
a powrót o godzinie 18.10
a jeśli by się mecz troszke przesunął w czasie to o 19.05
Pozdrawiam,
i do zobaczenia
Piotrek
Ps. Kto z wawki będzie na meczu ?
info dla wszystkich z wawki którzy nie mają transportu a chcą zobaczyć live mecz z Krosnem ...
okazuje się że można skorzystać z PKP
wyjazd z wawki 11.05
a powrót o godzinie 18.10
a jeśli by się mecz troszke przesunął w czasie to o 19.05
Pozdrawiam,
i do zobaczenia
Piotrek
Ps. Kto z wawki będzie na meczu ?