mikas pisze:P.S. Swoją droga Kalhorn mi zapierniczył sygnaturke "Perła drinker" która została zrobiona specjalnie na moje zamówienie i prośbe![]()
To ja bym juz Kalhorna uznal za straconego
mikas pisze:Wymieniaj takich co robili punkty w debiucie w lidze a wcześniej nie jechali w żadnych oficjalnych zawodach
Mars pisze:w Regionalnej 3 byl Kasiński żalil sie ze tak malo ludzi przyszlo sklad dobry a ludzi brak noi kaski tym bardziej bedzie brakowalo jezeli z Gnieznem nie peknie 10tys..no coz musza teraz wygrac w Grudziądzu koniecznie!!!
Kalhorn pisze:mikas: urodził się i to nie jeden.Punkt zdobyli bodajże Dados, Bajerski, Hlib... a i masa innych by się znalazła
Czy oby nie wypiłeś zbyt dużo opijając nasze dzisiejsze zwycięstwo nad Krosnem?
![]()
sadychor pisze: To było pierwsze zwycięstwo nie okraszone występami artystycznymi po meczu przez zawodników jakie widziałem. No cóż, idzie "nowe"![]()
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
sadychor pisze:Dziwne, że tylko Apocalips napisał o tym na forum. To było pierwsze zwycięstwo nie okraszone występami artystycznymi po meczu przez zawodników jakie widziałem. No cóż, idzie "nowe"
RodzyN pisze:Ma ktoÅ› filmiki z tego meczu??:>
Czarek pisze:Kibice z Krosna skarżą się, że jakaś łachudra ukradła jednej osobie od nich szlik. Widział to ktoś? I dlaczego w takich przypadkach nie interweniuje ochrona?