TÅ» Motor Lublin 60:30 KSÅ» Krosno - 9 kwietnia 2006 !!

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#376 Postautor: wojtas » 9 kwietnia 2006, o 22:31

mikas pisze:P.S. Swoją droga Kalhorn mi zapierniczył sygnaturke "Perła drinker" która została zrobiona specjalnie na moje zamówienie i prośbe :evil: :wink:

To ja bym juz Kalhorna uznal za straconego :) Jak mu zaraz Mecenas zacznie sypac paragrafami to sie biedny nie pozbiera :D
Obrazek

Gardełko
Kontakt:

#377 Postautor: GardeÅ‚ko » 9 kwietnia 2006, o 22:33

Nie będę się rozpisywał kto okaże się filarem tej drużyny , to zrobili koledzy już wcześniej i było to widać na meczu. Mnie cieszy fakt,że czasy osiągane prawie w każdym biegu były dobre a nawet bardzo dobre (uzupełnienie nawierzchni ?) szczególnie w biegach gdzie ptrzeciwnikiem był Wilk lub Wardzała. Ogólnie jestem dobrej myśli .
JESTEM DUMNY Z POSTAWY NASZEJ DRUŻYNY

Metalliczny
Senior
Kontakt:

#378 Postautor: Metalliczny » 9 kwietnia 2006, o 22:33

mikas pisze:Wymieniaj takich co robili punkty w debiucie w lidze a wcześniej nie jechali w żadnych oficjalnych zawodach :twisted:

Nie chce mi siÄ™. :twisted: :twisted:

[quote="mikas]P.S. Swoją droga Kalhorn mi zapierniczył sygnaturke "Perła drinker" która została zrobiona specjalnie na moje zamówienie i prośbe :evil: :wink:[/quote]

Gnida! :D :wink: Dajesz mecenasie, masz szansę zadziałać! :wink: :D

Kalhorn
Junior

#379 Postautor: Kalhorn » 9 kwietnia 2006, o 22:42

mikas: urodził się i to nie jeden. :) Punkt zdobyli bodajże Dados, Bajerski, Hlib... a i masa innych by się znalazła ;) Czy oby nie wypiłeś zbyt dużo opijając nasze dzisiejsze zwycięstwo nad Krosnem? :twisted:
A tak btw. sprawy startu dzisiejszego Maćka. Na dystansie całkiem ładnie, nie wpadał w te "Messingowe dziury" na wyjściu z pierwszego łuku, raz go zarzuciło na drugim przez co nie mógł nawiązać walki z Bębnem. Ale ten, kto twierdzi, że ze startami naszego młodego adepta jest wszystko w porządku... :)

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#380 Postautor: Torsen » 9 kwietnia 2006, o 22:43

Mars pisze:w Regionalnej 3 byl Kasiński żalil sie ze tak malo ludzi przyszlo sklad dobry a ludzi brak noi kaski tym bardziej bedzie brakowalo jezeli z Gnieznem nie peknie 10tys..no coz musza teraz wygrac w Grudziądzu koniecznie!!!

Bilety po 18 zł ( :shock: ), Krosno jako przeciwnik - a jednak było aż tyle ludzi. Radziłbym w ten sposób podejść do sprawy. A jeśli Dyrektor liczy na 10-tysięczną publikę, to chyba pomylił miasta. Nie sądzę, by w tym sezonie było to możliwe.

Awatar użytkownika
kaczka

#381 Postautor: kaczka » 9 kwietnia 2006, o 22:44

http://www.michaluk.czarnysport.pl/news6.php
tu jest "wyjaśnienie" jesli mozna to tak nazwac :wink:
W sumie sylwetke mial nie najgorszÄ…....

A co do reszty to Rempala ladnie jechal, no i szkoda ze Adam zrobil 14 a nie 15 pkt :lol: . Az zal bylo patrzec na Messinga, chcial sobie chlopaczyna pojezdzic :D Ale przynajmniej kasa klubowa ciut mniej ucierpiala :lol:

Kalhorn
Junior

#382 Postautor: Kalhorn » 9 kwietnia 2006, o 22:48

Mikas: sygnaturke Perełki mogę oddać :(, ale byłbym wdzięczny jakbym mógł ją zatrzymać. :twisted:

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#383 Postautor: $korzen$ » 9 kwietnia 2006, o 22:59

Co do zalu dyr. Kasinskiego, moim zdaniem niepotrzebnie podniesiono ceny biletow, no i co gorsza nadal czkawka odbija sie nasz poprzedni sezon, a raczej prezentowanie zenady na wlasnym torze. Ale jezeli nasi wygraja w Grudziadzu to sytuacja moze sie diametralnie odwrocic. Wracajac do meczu, w sumie powiem szczerze ze spodziewalem sie troche trudniejszej przeprawy, zwlaszcza ze personalnie nasz sklad jest calkowicie nowy, a i sam tor byl wielka niewiadoma. Na pewno duze wrazenie zrobil Shields, kto wie, moze to bedzie takie odrycie jak Lee czy Joonas, poza bledem ze Swistem absolutnie nic nie mozna mu zarzucic. Bardzo podoba mi sie jego technika, widac ze chlopaczyna jezdzi duzo na wyspach. Bardzo dobrze takze Rempala, starty po prostu kapitalne, jezeli jeszcze dopasuje silnik i poprawi sie na dystansie to na prawde moze byc z niego pociecha. Brhel jak to Brhel, niby robi te pkt ale jakby go nie bylo :wink: Tomicek takze wielkie brawa, zyskal ogromna sympatie kibicow, mlody i waleczne, oby omijaly go kontuzje. Rozczarowal mnie baardzo Swist, byl tak wolny na dystansie ze az przecieralem oczy ze zdumienia, ale jakos wielkich obaw nie mam, Swist jest zbyt dumnym zawodnikiem zeby cieniowac w I lidze. Mam nadzieje ze pokaze pelna klase w Grudziadzu. Jezeli chodzi o Knappa, przyczyna slabego wyniku byly slabe starty i bledy na dystansie. Jezeli chodzi o Krosno, sytuacja identyczna jak rok temu, Wilk i dlugo dlugo nic, a do tego nie ma juz Ferjana :wink: Mysle ze nie ma sensu niczego zmieniac, obecny sklad pokazal ze stac go na wiele i do szczescia brakuje tylko skutecznosci Swista, ale licze ze ten mecz bardzo podziala mu na ambicje i pokaze niektorym niedowiarkom ze stac go na wiele.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#384 Postautor: mikas » 9 kwietnia 2006, o 23:00

Kalhorn pisze:mikas: urodził się i to nie jeden. :) Punkt zdobyli bodajże Dados, Bajerski, Hlib... a i masa innych by się znalazła ;) Czy oby nie wypiłeś zbyt dużo opijając nasze dzisiejsze zwycięstwo nad Krosnem? :twisted:

Nie chce mi sie sprawdzac czy masz racje ale nie zmienia to faktu, że punkty w debiucie w pierwszych oficjalnych zawodach w życiu i to w lidze normą nie są :twisted:
Dwa piwka to chyba nie grzech :twisted:

Sygnaturki nie musisz oddawać :twisted: A z tymi znikającymi postami to nie wiem o co chodzi ja nic nie kasowałem i z tego co widze, żaden mój post nie zniknął jeszcze dziś :twisted:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#385 Postautor: sadychor » 9 kwietnia 2006, o 23:14

Łoj Mikas, musisz tak krzyczeć tymi emotami na forum :?: :idea:
Mecz nudnawy, taki trening, bo chyba tylko to tłumaczy brak rundy honorowej po meczu. Dziwne, że tylko Apocalips napisał o tym na forum. To było pierwsze zwycięstwo nie okraszone występami artystycznymi po meczu przez zawodników jakie widziałem. No cóż, idzie "nowe" :?
Zawodnicy:
Świst - bez wyrazu i polotu, poprawi się, a ja w tym miejscu pragnę przekazać mu pozdrowienia od niejakiego Dąbela, który jest nieśmiały i wstydzi się poprosić o autograf :twisted: :twisted:
Knapp - średnio, waleczność jest, motory nie nadążają
Brhel - siła spokoju, najmniej komentowany transfer, a jak narazie najpewniejszy "obco"
Shields - w sumie OK, ale czegoś mi brakuje, żeby się zachwycić, ale obiecuję, że zmienie zdanie
Tomicek - bardzo dobrze
Rempała - jest dobrze, poczekamy na jeszcze lepiej
Michaluk - i po debiucie, czekamy na postępy, parkowanie równoległe na murawie zaliczone :twisted:
Danny<rotfl> - jego chęć pokazania się została nagrodzona przepięknym cyrklem, koleś jest głodny jazdy
PS Do moich współtowarzyszy z sektora na "rzeką" - czy Wy kurna musicie oglądać wszystkie biegi na stojąco :?: Co to nabożeństwo, czy inny trening przysiadów :?: :wink:
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#386 Postautor: $korzen$ » 9 kwietnia 2006, o 23:17

sadychor pisze:PS Do moich współtowarzyszy z sektora na "rzeką" - czy Wy kurna musicie oglądać wszystkie biegi na stojąco :?: Co to nabożeństwo, czy inny trening przysiadów :?: :wink:

Idz w cholere emerycie :D Ludziom emocji zalujesz :wink:

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#387 Postautor: sadychor » 9 kwietnia 2006, o 23:32

Jestem pełen podziwu dla ludzi pełnych werwy, takich jak ten zgolony na kolano Pan starający się donośnym okrzykiem ruszyć fale. Ale zrozum, pełne odprężenie łikendem, przedpołudniowy grill, a potem seria przysiadów.
PS Ale maruda jestem :D 8)
Obrazek

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#388 Postautor: Cooper » 9 kwietnia 2006, o 23:36

sadychor pisze: To było pierwsze zwycięstwo nie okraszone występami artystycznymi po meczu przez zawodników jakie widziałem. No cóż, idzie "nowe" :?

Tez na to zwrocilem uwage... To bylo zaskakujace i rozczarowujace... Takie odwalenie roboty "od do" i nawet bez do widzenia...

A swoja droga, mial troche racji przed sezonem Jeleniewski, ze ludzie przychodza "na swoich", wystarczy zobaczyc, jaka byla euforia, gdy okazalo sie, ze za Knappa pojedzie wlasnie "Dany 8) ".
Ale coz, moze potrzeba troche czasu, by sie przyzwyczaic do nowych idoli :D
Na mnie najwieksze wrazenie zrobil Shields i Brhel, ze swoimi atomowymi startami.
Jesli chodzi o Tomicka, to nie wygina sie tak niesamowicie na motorze jak Messing, ale jest zaskakujaco skuteczny w walce.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#389 Postautor: Lublin_Fan » 9 kwietnia 2006, o 23:37

Ja jestem rozczarowany, Liczyłem, że po raz pierwszy przy Al Zygmuntowskich zobaczymy Krzysia Bębna robiącego taśme tylnim kołem. Trudno, może za rok się uda.

A tak na serio. Liczyłem mocno na Jacka Rempałe i nie rozczarowałem się.
Szkoda, że Messing w gipsie. Gdyby był dziś "na nogach" to dopiero zrobiłby furore. Na sparingu w Rzeszowie Tomicek wypadł sporo słabiej od Andreasa a dziś sie nim wszyscy zachwycają. To na co stać w lidze Messinga...
Świst jeszcze swoje pokaże. Podejrzewam, że gość chciał zaoszczędzić na sprzęcie. Teraz raczej nie ma wyboru i musi mieć żyletkę. Dziś dostał kopa od pierwszoligowych realiów. Ale wkrótce powinien sie obudzić. Wkońcu spędził w elidze całą karierę i z wieloma wybitnymi zawodnikami wygrywał.

Pozdr.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#390 Postautor: grzesieck » 9 kwietnia 2006, o 23:48

sadychor pisze:Dziwne, że tylko Apocalips napisał o tym na forum. To było pierwsze zwycięstwo nie okraszone występami artystycznymi po meczu przez zawodników jakie widziałem. No cóż, idzie "nowe" :?

ekhm...nie wiem czy pamietasz ale zwrocilem na to uwage kiedy zdejmowalismy wspolnie flage. Albo nawet chwile przed : )
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#391 Postautor: sadychor » 9 kwietnia 2006, o 23:49

Pamiętam, ale tylko Apocalips o tym napisał, nie miałem na myśłi rozmowy "live".
Obrazek

rumburaque
Szkółkowicz

#392 Postautor: rumburaque » 9 kwietnia 2006, o 23:51

mecz i wynik zadowalajÄ…cy.
minus- brakowało mi podziękowań między zawodnikami naszej drużyny po wygranych biegach, no i na koniec rundy honorowej i podziękowań dla kibiców. Mam nadzieję że chłopcy się zgrają:)
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#393 Postautor: Talib » 9 kwietnia 2006, o 23:58

Pozytywnie zaskoczyli mnie Shields i Tomicek, chociaż trzeba wziąć poprawkę na skład Krosna. A jedyna refleksja po tym dosyć jednostronnym widowisku jest taka, że Twisty nadal jest mocny w gębie i w niczym innym. Minimum 12 punktów?! Chyba z Piłą, jak się upiją...

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#394 Postautor: Jaga » 10 kwietnia 2006, o 00:27

Z mojej strony gratulacje za wygraną choć szczegółów meczu nie znam hehe ale gratulacje jeszcze raz i oby tak przez cały sezon bo ostatnio jakoś ma sympatia do KSŻtu spadła jak ... coś tam :P
Ciekawe jak wam w Krośnie pójdzie ;)

P.S.
mikas looknij na gg
Obrazek
PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade

NSN

Awatar użytkownika
halu_uche
Kontakt:

#395 Postautor: halu_uche » 10 kwietnia 2006, o 00:32

Gratuluje zwycięstwa, dzisiaj pokazaliście, że jesteście dużo lepsi. My mamy tylko Rafała. Reszta na dzisiaj bez komentarza. Jedyne pocieszenie to takie, że mówiłem o Świscie, że je cienki:P

Pozdro powodzenia w kolejnych meczach

RodzyN

#396 Postautor: RodzyN » 10 kwietnia 2006, o 08:53

Ma ktoÅ› filmiki z tego meczu??:>

piotr76
Senior
Kontakt:

#397 Postautor: piotr76 » 10 kwietnia 2006, o 09:38

RodzyN pisze:Ma ktoÅ› filmiki z tego meczu??:>

Mam kilka klipów ale za jakoś nie ręcze poza tym parę fotek waszego sektora... robione z żylety i przy częstych przysiadach :) często zamiast zawodników widać głowy :) ale jeśli to Cię zadawala ....
Tylko prosze o info na PW jak mam je udostępnić niestety ale troche techniki i człowiek się gubi ...
Pozdrawiam
Piotrek

Czarek
Trener

#398 Postautor: Czarek » 10 kwietnia 2006, o 09:39

Kibice z Krosna skarżą się, że jakaś łachudra ukradła jednej osobie od nich szlik. Widział to ktoś? I dlaczego w takich przypadkach nie interweniuje ochrona?
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

piotr76
Senior
Kontakt:

#399 Postautor: piotr76 » 10 kwietnia 2006, o 09:53

Czarek pisze:Kibice z Krosna skarżą się, że jakaś łachudra ukradła jednej osobie od nich szlik. Widział to ktoś? I dlaczego w takich przypadkach nie interweniuje ochrona?

Widziałem tylko jak jeden z kibiców Krosna usilnie chciał się wymienić szalikiem (pod bramą wyjściową przy I wirażu) ... jeśli to pewne info to chyba jemu wzieli ... chamstwo ...