Organizacja zawodów w Lublinie

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
kilar
Trener

#151 Postautor: kilar » 24 kwietnia 2006, o 21:55

az dziw bierze, ze nawet sie sektor "zgredow" spod dachu bawil w fale :lol: :wink:

Awatar użytkownika
marcin_lub
Junior

#152 Postautor: marcin_lub » 24 kwietnia 2006, o 22:09

kilar pisze:az dziw bierze, ze nawet sie sektor "zgredow" spod dachu bawil w fale :lol: :wink:

Przepraszam bardzo, kogo :?: :?: :twisted: :twisted: Wypraszam sobie :!: :!: :!: :!: :twisted:

jataman21

#153 Postautor: jataman21 » 24 kwietnia 2006, o 22:36

No to nie mogłeś rozruszac sektora między biegami W koncu na nim siedziałeś

Ho ho ho od tego jest fan klub :lol: 8) 8) 8) Co ja biedny kibic mogÄ™ 8)

Ale wracając do tematu tego chłopaka co tak wszystkich rozbawia... on naprawde nadawałby sie na niezłego poganiacza dopingu... stara sie chłopak skacze po sektorach, wchodzi na kraty i non stop sie drze 8) 8) Prawdziwy kibic! Szkoda mi tylko tych trąbek :lol: :lol: :lol: :lol: w sumie jeszcze nie widziałem żeby w nie dmuchał ale chyba do poganiania ludzi mu są potrzebne... Jego fale wychodziły naprawde nieżle 8) 8) 8)

Już Marcin nie udawaj żeś taki gość honorowy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
marcin_lub
Junior

#154 Postautor: marcin_lub » 24 kwietnia 2006, o 22:48

jataman21 pisze:
Już Marcin nie udawaj żeś taki gość honorowy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Żeby siedzieć na trybinie nie trzeba być wcale gościem honorowym... Wystarczy kupić sobie bilet na trubune główną :evil: :evil:

jataman21

#155 Postautor: jataman21 » 24 kwietnia 2006, o 22:56

Dobra burżuju 8) Juz nic nie mówie 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
marcin_lub
Junior

#156 Postautor: marcin_lub » 24 kwietnia 2006, o 23:00

jataman21 pisze:Dobra burżuju 8) Juz nic nie mówie 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

hehehe tylko nie burżuju :evil: :lol: musiałem kiedyś pójść na przeciw żylety żeby zobaczyć jak oprawy wyglądają :) No i całkiem nieźle,nie żałuje :D

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#157 Postautor: mikas » 24 kwietnia 2006, o 23:18

jataman21 pisze:

Ho ho ho od tego jest fan klub :lol: 8) 8) 8) Co ja biedny kibic mogÄ™ 8)

A dlaczego od razu Fan Klub?? Sam przecież też możesz. Wystarczy wziąć przykład z pana łamiącego trąbki. Liczę na Ciebie na meczu z Zielonką :twisted:

Nie wiem dlaczego już któryś raz czytam na tym forum jakieś propozycje a za chwile tekst w stylu "może Fan Klub by sie tym zajął"
My robimy swoje, myśle że doping też wyszedł nienajgorzej na ostatnim meczu jednak kilka fanklubowych gardeł nie wystarczy gdy sektor ma srednią ochote do dopingowania. Nikt nie ma tyle siły żeby dopingować i inicjowac doping przez cały mecz. Także przydałoby sie żeby inni też się zaangażowali. Dobrze że jest sektor obok który też próbuje dopingować, dobrze ze pan od trąbek ;) rusza fale ale to jeszcze za mało. Trzeba zaangażowania wszystkich a przynajmniej większości żeby coś naprawde porządnego z tego wyszło.

P.S. Co sie stało z ludzmi siedzącymi na wejściu w pierwszy łuk?? W poprzednich sezonach na "druga strona odpowiada" i "kto wygra mecz" praktycznie odpowiadał cały sektor, wczoraj wyszło to dobrze tylko dwa razy w tym raz gdy zainicjował to spiker zawodów. W pozostałych przypadkach odpowiadało kilka osób siedzących na sektorze z drugiej strony klatki gości.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

jataman21

#158 Postautor: jataman21 » 25 kwietnia 2006, o 01:04

Nie wiem dlaczego już któryś raz czytam na tym forum jakieś propozycje a za chwile tekst w stylu "może Fan Klub by sie tym zajął"

Ja zartuje Mikasku 8)

LiczÄ™ na Ciebie na meczu z ZielonkÄ…

OK! a ja na Ciebie! biore pół sektora żylety, Ty strone fanklubową, a z panem od fali sie dogadamy i myśle ze da rade wziąść cały sektor obok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mówie całkowicie powaznie 8)

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#159 Postautor: mikas » 25 kwietnia 2006, o 12:03

OK damy rade :) :wink:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

wojteko
Senior

#160 Postautor: wojteko » 25 kwietnia 2006, o 12:11

niewiem ile w tym prawdy ale cos Sternik wspominał o zawodach zuzlowych amatorow pod koniec kwietnia 2006 :?: Ktos moze wie troche wiecej w tym temacie....... :?: pzdr

jataman21

#161 Postautor: jataman21 » 25 kwietnia 2006, o 15:06

Maszyna startowa coÅ› ostatnio siÄ™ psuje :wink: :wink: :wink:

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#162 Postautor: DonKamizi » 25 kwietnia 2006, o 16:01

wojteko pisze:niewiem ile w tym prawdy ale cos Sternik wspominał o zawodach zuzlowych amatorow pod koniec kwietnia 2006 :?: Ktos moze wie troche wiecej w tym temacie....... :?: pzdr

Sezon mieli rozpocząć 29 kwietnia meczem z Piłą...Ale, że nasi amatorzy nie trenowali jeszce w tym roku być może pojadą ten mecz 3 maja lub w terminie bliżej nieokreślonym :wink:

Wszystko zależy od tego co ustali główny menago :lol: Jasio S (zbieżność inicjałów jest wyłącznie przypadkowa).
Perła ponad wszystko :) :)
Pozdrowienia dla Krzyżaków
GG 4113059

http://www.otwieramy.pl/?p=89413

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#163 Postautor: _piotrusss » 26 kwietnia 2006, o 16:40

Mnie tylko zastanawia po co była cała akcja z wyborem muzyki na prezentację jeśli i tak leci przejedzony już Rocky. Było tyle świetnych propozycji a i tak dupa blada z tego... Nie możemy być oryginalni i puścić coś od czego sie nie zbiera na wymioty słysząc to na co drugim stadionie? Także moja prośba/propozycja... niech osoba odpowiedzialna za muzykę zajrzy do tematu, gdzie były podawane propozycje i usłyszmy wreszcice coś ciekawego.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#164 Postautor: RadeKas » 26 kwietnia 2006, o 16:44

E tam i tak sa postepy. W niedziele lecial Paranoid Sabbathow :D. Malymi kroczkami idzie ku lepszemu. Moze pod koniec sezonu muzyka bedzie leciala juz grubo przed meczem, miedzy biegami i po zwyciestwie, a piosenki beda roznorodne 8) .
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

jataman21

#165 Postautor: jataman21 » 26 kwietnia 2006, o 21:47

Było tyle świetnych propozycji a i tak dupa blada z tego... Nie możemy być oryginalni i puścić coś od czego sie nie zbiera na wymioty słysząc to na co drugim stadionie?

Kawełek jest extra! Jak słysze to na zawodach... to aż mnei ciarki przechodzą... jak leciałoby co innego to nawet bym tego nie zauwazył...
Mysle że Rocky powinien być włączany częściej np. po wygranym 5:1 biegu i napewno po zakończeniu meczu na uwieńczenie zwycięzcy(oczywiście jak wygramy).

Awatar użytkownika
Shonsu

#166 Postautor: Shonsu » 26 kwietnia 2006, o 23:25

jataman21 pisze:
Było tyle świetnych propozycji a i tak dupa blada z tego... Nie możemy być oryginalni i puścić coś od czego sie nie zbiera na wymioty słysząc to na co drugim stadionie?

Kawełek jest extra! Jak słysze to na zawodach... to aż mnei ciarki przechodzą... jak leciałoby co innego to nawet bym tego nie zauwazył...
Mysle że Rocky powinien być włączany częściej np. po wygranym 5:1 biegu i napewno po zakończeniu meczu na uwieńczenie zwycięzcy(oczywiście jak wygramy).

Może w ogóle niech leci non stop... :roll:

Snack

http://zuzel.info/viewtopic.php?t=2116&start=150&pos

#167 Postautor: Snack » 2 czerwca 2006, o 15:21

Witam,
ponieważ do następnego ligowego występu na naszym stadionie pozostało trochę czasu, chciałbym poznać wasze opinie na temat pracy służb porządkowych na naszym stadionie, gdyż moim zdaniem naruszają one swoje uprawnienia za milczącą zgodą kibiców. Jak wynika z ustawy o bezpieczeństwie imprez masowych służby porządkowe organizatora, w tym pracownicy agencji ochrony osób lub mienia są uprawnione m.in. do przeglądania zawartości bagaży, odzieży osób, w przypadku podejrzenia, że osoby te wnoszą przedmioty w postaci broni lub innych niebezpiecznych przedmiotów (narzędzi) oraz materiałów wybuchowych i wyrobów pirotechnicznych, napojów alkoholowych, środków odurzających lub substancji psychotropowych
Wynika z powyższego, że ochroniarze kontrolujÄ…c wszystkich bez wyjÄ…tku w tym kobiety i dzieci traktujÄ… wszystkich kibiców jako potencjalnych awanturników, a nie klientów klubu. :? Tymczasem osoby zakłócajÄ…ce porzÄ…dek, zwÅ‚aszcza na stadionach żużlowych to margines. Moim zdaniem sÅ‚użby porzÄ…dkowe nie majÄ… prawa „obmacywać” każdego wchodzÄ…cego na stadion a jedynie mogÄ… przeglÄ…dać jego bagaż (o ile taki posiada) lub odzież zwÅ‚aszcza, że zgodnie ustawÄ… czynnoÅ›ci „powinny być wykonywane w sposób możliwie najmniej naruszajÄ…cy godność ludzkÄ… oraz inne dobra osobiste osoby, w stosunku do której zostaÅ‚y podjÄ™te”.

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#168 Postautor: jataman21 » 2 czerwca 2006, o 18:35

Na wejsciu niech sobie obmacują, już się przyzwyczaiłem :lol:
Ale ja zawsze ide do kobiety a ona mnei odsyłą do faceta :( :cry: :cry: to bym zmienił :lol: :lol: :lol:
Bardziej poruszyłbym problem ochrony na stadionie, gdzie sobie chodzą i każdemu siatke otwierają i sprawdzają co w nich jest. Dla mnei to było naruszanie godności ludzkiej.

Snack

#169 Postautor: Snack » 3 czerwca 2006, o 13:21

Na wejsciu niech sobie obmacują, już się przyzwyczaiłem :lol:

No właśnie wszyscy już sie do tego przyzwiczaili, i wyrażają milczącą zgodę na łamanie wobec nich prawa. A może wynika to po prostu z jego nieznajomości? Nawet trudno mieć w tej sytuacji pretensję do samych ochroniarzy, bo jestem pewien, że nie rewidują oni wszystkich dla własnego "widzi mi się" a na wyraźne zalecenie organizatora (czytaj władz klubu). A gdzie tutaj szacunek dla kibica-faktycznego sponsora klubu?
Ostatnio zmieniony 5 czerwca 2006, o 08:35 przez Snack, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#170 Postautor: jas » 3 czerwca 2006, o 14:53

ale przeciez nie obmacuja wszystkich na bramkach :shock: . mnie ostatni raz w ten sposob obszukali jakies 2 sezony temu. tak tylko prosza o pokazanie zawartosci plecaka i robia to na prawde bardzo bardzo pobieznie. nie wiem chlopaki - moze wygladacie podejrzanie :wink: .

ps. a zachowanie ochrony juz na trybunach to zupelnie inna dyskusja.
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#171 Postautor: wojtas » 3 czerwca 2006, o 14:57

Albo moze to Ty Jasiu wzbudzasz zaufanie :) Mnie tam zawsze dokladnie obczajajÄ…, a ostatnio to jakis typ "dotykowo" sprawdzil mi wszystkie kieszenie i jeszcze mi mowil co tam mam :shock: Wszystkie kieszenie tzn. te na dupie tez :shock: Gdyby to byla kobieta to jeszcze bym zrozumial ale tak!!?? Toz to sie odbije na mojej psychice :!: :evil: :lol:
Obrazek

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#172 Postautor: jas » 3 czerwca 2006, o 15:01

wojtas pisze:Albo moze to Ty Jasiu wzbudzasz zaufanie :)

no ba 8) . i tej wersji sie trzymajmy :wink: .
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Mawiik
Szkółkowicz
Kontakt:

#173 Postautor: Mawiik » 3 czerwca 2006, o 15:12

Mnie obmacuja tylko powierzchownie nawet jak mam cos w kieszeniach to nie pytaja sie co to :)

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#174 Postautor: Jaga » 3 czerwca 2006, o 15:46

Ja na temat achorny to mógłbym jużksiażke napisac hehe i nie rozumie zabardzo dlaczego niektorzy sie tak denerwują że tak macają :|
Wprawdzie niekiedy robia to zupelnie niepotrzebnie bo ludzie znają siebie i wiedza jacy są ale ochrona tego nie wie i jak im sie cos podejrzane wydaje to chca sprawdzić !!
Zreszta proponuje nie dramatyzować aż tak i zapraszam do Tarnowa to zobaczycie jak ludzi wpuszczają !! Bo ktoś sie złości że dorosłego obmacująa co ma powiedzieć mała kilkuletnia dziewczyna ktora jest przeszukiwana jak terrorystka ?

Wprawdzie to nasze przyzwolenie na to wynika głownie z nieznajomości prawa ale tez kto ma nas niekumatych tego nauczyć ? No kto ?
Dlatego może jakiś temacik dla kibiców " Co można a czego nei można na stodione wg prawa?! " ;)
Zresztą jesli ktoś sie stawia ochroniarzowi to np u nas jest odrazu wyprowadzany ze stadionu bo próbuje udowodnić swoją racje i przez to stwarza zagrożenie :evil:

A co do ochrony to w sumie jest temacik ;)
viewtopic.php?t=2152&start=25
Obrazek
PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade

NSN

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#175 Postautor: Cz@rek » 25 czerwca 2006, o 23:27

Tym razem obyło się bez poważnych wpadek,poza (dez)informacją o ropoczęciu zawodów.Widać jak bardzo brakuje kogoś od kontaktów
z mediami,także info na stronie TŻ (o zbliżajacym się meczu)powinno być jasne i czytelne trochę wcześniej niź kilka godz. przed zawodami.
Trzeba także popracować nad oprawą muzyczną ( ale na to jest już inny wątek).