Konkurs na projekt szalika - graficy do roboty :)
Jak tak patrzę na te projekty to dochodzę do wniosku, że pozostanę przy swoim oldskulowym szaliku
Albo przerost formy nad treścią albo przegięcie w drugą stronę - prostota aż do bólu
A może ktoś spróbować zrobić coś prostego w formie a jednocześnie zawierającego jakąś treść (tzn. jakieś hasło przewodnie
)
PS. Jakoś nie widzę tego koziołka "w realu" - to jest raczej zbyt skomplikowany obrazek, żeby go wydziergać na szaliku. Z kolei upraszczanie go może dać efekt bądź komiczny bądź tragiczny
No to se pomarudziłem z rana
Pozdrawiam grafików
A może ktoś spróbować zrobić coś prostego w formie a jednocześnie zawierającego jakąś treść (tzn. jakieś hasło przewodnie
PS. Jakoś nie widzę tego koziołka "w realu" - to jest raczej zbyt skomplikowany obrazek, żeby go wydziergać na szaliku. Z kolei upraszczanie go może dać efekt bądź komiczny bądź tragiczny
No to se pomarudziłem z rana
Pozdrawiam grafików
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Skoro mozna "dziergac" np takie wzory jak ponizej to i z koziolkiem nie pownno byc problemu.
Ja nadal jestem za pasiakami, na kotrym widnieje male logo klubu. Cos jak na szalikach-pasiakach pilkarskiego MOTORU.
Ew cos takiego, srodek pasiak a po bokach kozly.

Ostatnio zmieniony 10 maja 2006, o 17:38 przez luCas, łącznie zmieniany 2 razy.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Jakby ktos nie wiedzial jak wyglada to http://img143.imageshack.us/img143/219/koziolek0ny.jpg
meesha pisze:Jak tak patrzę na te projekty to dochodzę do wniosku, że pozostanę przy swoim oldskulowym szalikuAlbo przerost formy nad treścią albo przegięcie w drugą stronę - prostota aż do bólu
![]()
A może ktoś spróbować zrobić coś prostego w formie a jednocześnie zawierającego jakąś treść (tzn. jakieś hasło przewodnie)
Pomyslimy, pomyslimy
Jakies propozycje hasla?
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
Jakies propozycje hasla?
Ja mam propozycje!!!
"CALY NASZ CHULIGANSKI TRUD- TOBIE MOTORZE"
ew alternatywne "BOG WYBACZA- MOTOR NIGDY"
Ostatnio zmieniony 10 maja 2006, o 17:42 przez luCas, łącznie zmieniany 1 raz.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
bkapusta pisze:Jakies propozycje hasla?
Ja mam takie swojskie haselko
A tak na serio, to po co jakies haslo... i tak nikt go nie bedzie czytal... szkoda tylko nitki
Jesli chodzi o projekt to dosyc fajny zrobil pav, tylko ja bym jeszcze obok koziolka dodal napis speedway
dilucio pisze:M@dz!@ pisze:ja sorry że wyrywam się jak filip z konopii, ale sobie właśnie przypomniałam: co z tym konkursem na koszulkę? tzn czy ktos juz rozprowadza te koszulkiP
za tydzien dopiero beda zbierane pieniadze wiec jak chcesz to sie zapisuj na koszulke
Madziu zapisy już były ( viewtopic.php?t=2085&postdays=0&postorder=asc&start=0 ) i w najbliższym czasie nie będzie kolejnych, chyba że ktoś się znajdzie to ich przeprowadzenia, ja nie mam czasu.
Ostatnio zmieniony 10 maja 2006, o 22:56 przez mikas, łącznie zmieniany 1 raz.